Kadınlar Kulübü Atatürk Ziyaret Defteri

$ataturk.jpg

$ataturk-tr-3.jpg

Kutsal Özlem

Sana hasret sana vurgun gönlümüz
Neredesin mavi gözlüm
Nerde nerde nerdesin dost
Bu gemi bu karadeniz
Sarı saçlım mavi gözlüm

Ararım izini Dolmabahçeden
Bir daha dönmez mi bu yola giden
İçimde sen gözümde sen
Sarı saçlım mavi gözlüm

Kurban olam yürüdüğün yollara
Kara peçe yakışmıyor kullara
Uyan bak bizim hallara
Sarı saçlım mavi gözlüm

Bulutlar terinden dağlar kokundan
Sarhoştur sevdiğim Mahzuni bundan
Bir daha gel gel Samsun’dan
Sarı saçlım mavi gözlüm

Aşık Mahsuni Şerif

sen uyudun çakallar uyandı ATAM

emin ol izindeyiz özleyerek.......

Seni, anlatabilmek seni.
ıyi çocuklara, kahramanlara.
Seni anlatabilmek seni,
Namussuza, halden bilmeze,
Kahpe yalana.

seni unutturmaya çalışanlara inat unutmayacağım, unutturmayacağım..
.
içimizdeki sevgin her geçen gün daha da artıyor, sana özlemimiz her geçen gün bir çığ gibi büyüyor

yokluğun, cehennemin diğer adıdır ATAM

-Bugün doktor gelecekmi.
-Hayır bugün yok.....
-Neden.
-Bugün tatil olduğu için.
-Ne tatili.
-Bugün 19 mayıs.
- :uhm:

Şekildeki soğuk konuşmayı yasadığım şu dakikalarda yine senden özür dilerim Atam.:çok üzgünüm:
Açtığın yoldan gösterdiğin hedefe giderken önümüze hala böylesi taşlar çıktığı için.:çok üzgünüm:
Ama biz senin genciniz.Her yerde yaptıklarını ortaya koymaya başkoyduk.
a.s.

ATAM yine sensiz bir bayramdayız.SANA olan özlemimiz bu bayram günlerinde daha fazla acıtıyor canımızı.özledim ATAM çok özledim.SENİ sevmek bir onur.SENİ SEVİYORUM ATAM.
sss.gif

ATAM sana şimdi sen büyürsün yücesin ulusun gibi bir sürü övgüler sıralayacağım. ama senin vereceğin cevap:
"ben sizden biriyim" olacaktır.

seni çok özlüyor ve çok arıyoruz. ülkemiz tüm çağdışı olan sana laf söyleyen insanlara karşı bölünmeyecek cumhuriyetimiz devam edecektir.
bu ülke bir bütündür bölünemez.
toprak isteyen utanmazlar size verilecek 1 milim toprağımız yok. bu topraklarda binlerce onbinlerce şehit kanı var. atalarımız size vermek için savaşmadı.
çok doluyum çok

Ey büyük Ata!
Varlığımızın en mukaddes temeli olan, Türk istiklalinin ve Türk Cumhuriyetinin ebedi bekçileriyiz. Bu karar, sarsılmaz irademizin değişmez ifadesidir.
İstikbalde, hiçbir kuvvet bizi yolumuzdan döndüremeyecektir.
Bizler, bütün hızımızı senden, milli tarihimizden ve ruhumuzdaki sönmez insan ateşinden alıyoruz. Senin kurduğun temeller üzerinde attığımız her adım sağlam, yaptığımız her hamle şuurludur.
En kıymetli emanetin olan Türk istiklal ve Cumhuriyeti, mevcudiyetimizin esası olarak eğilmez başların, bükülmez kolların, yenilmez Türk evlatlarının elinde ilelebet yaşayacak ve nesilden nesile devredilecek.
Bu mukaddes emanete yönelen dahili ve harici bütün tecazvüzler, iman dolu göğsümüze çarparak parçalanacaktır.
Çünkü istiklal ve Cumhuriyetimize kastedenler, karşılarında beş bin yıllık şerefli Türk tarihinin yılmaz evlatlarını, cumhuriyeti ve inkılaplarının feyizli ve imanlı gençlerini bulacaklardır.
Ey Türk'ün Büyük Atası!
İstikbal ve cumhuryeti korumak mecburiyeti hasıl olursa içinde bulunacağımız ahval ve şerait ne olursa olsun, kudret ve cesaretimizi damarlarımızdaki asil kandan alarak, bütün engelleri aşıp, her güçlüğü yenmek azmindeyiz.
Türk Gençliği

atam
bize gecmiste unutturulmaya calisilan turklugumuzu,gecmisimizi ve gelecegimizi seninle birlikte omuz omuza vatanim icin savasan insanlarimizla bize kazandirdiniz..her karis toprak milletin kaniyla,caniyla alindi..
herzaman turk olmakla gurur duydun bizede turklugumuzu hatirlattin unutturmaya calisanlara karsi uyardin..yine ayni oyunlar oynaniyor pasam vatanin her karis topragini kaniyla alan atalarimin emaneti savas olmadan bir imzayla satiliyor sen bunu yasaklamistin 6 senedir onu acildikca acildi pasam..
ulkemin ne limani kaldi satilmadik ne sumerbanki..ve senin gurur duydugun damarlarimizdaki asil turk kani asimile olmus herkes susuyor sadece bakiyor pasam..
senin dusmanlardan kurtardigin bu vatanda hur yasayanlar senden sikayetci seni sevmediklerini ulkemde laiklik istemediklerini soyluyorlar pasam..hemde senin onlara sundugun sonsuz imkanlari sonuna dek kullanip o cok yasamak istedikleri laik olmayan ulkeye gitmeyerek ortalik karistiriyorlar..
bizi bize kirdirmaya calisiyorlar pasam kapali-acik,turk-kurt,laiklik dedigimizde bunu dinsizlik anlayanlarla boyle yaparak bizi bolmeye kafamizi gereksiz seylerle mesgul ederek halki koyun,isyanci yapmaya calisiyorlar..dahasida cok varrr pasamm...
sunlar iyi gunlerimizz biliyorumm..gelecekten korkuyorum biz kendimize iyi kotu yol cizeriz cocuklarimiza ne verecegiz ne birakcagiz pasamm??
kadinlarin okumasina is sahibi olmasina cok onem veren pasam kadinlarimizla yine bizi vurmaya calisiyorlar cok modern bir ulkeden seriat adi altinda kadinlari carsafa sokan kadini hice sayan iran yapmaya calisiyorlar yandasta topluyorlar pasam..
islamda zorlama yoktur devlette zoraki yaptiramaz zoraki olursa o din olmaz..sanki dinimizi yasayamiyormusuz gibi ulkeyi bolup problemler cikartip topladiklari yandaslari kiskirtip seriat getirecekler bizi geriye goturup insanligimiz unutturacaklar..
yine dini kullaniyorlar pasam..iste seninde karsi oldugun buydu..cunku islam cok kutsaldi sen biliyordun onlarda biliyordu karsi oldugun kutsal dinimizin kullanilmasi,milletin dini duygularinin somurulmesiydi,din degildi...ama seni bize dinsiz gostermeye calistilar hep pasam..
simdi islamciyiz adi altinda ulkem karis karis satiliyor yolsuzluk,ahlaksizlik almis basini gidiyor pasam..bize ve cocuklarimiza bunlar birakiliyor pasam...
oysaki sen bize devletimizi,ozgurlugumuzu,bayragimizi ve kendi mirasini hatta savas doneminden cikmamiza ragmen borcsuz bir devlet birakmistin pasam..
biz senin ve atalarimizin bize biraktigi mirasa sahip cikmasini bile bilmiyoruz atam...
sana guzel seyler yazmak isterdim ama sende biliyorum ki goruyorsun ulkenii ne halde...
senin yolundan giden "bizler" seni asla unutmadik pasamm..bize gosterdigin yollarida unutmadik..unutmayacagizda..
sana ve vatanima ait ne varsa sakliyorum..birgun bu savasi kaybedersek "ki kaybetmeyecegiz" bu vatanin nasil kazanildigini unutmasinlar onlarada bize yaptiklari oyunlari yaptiklarinda ne yapildigini bilsinler diye pasamm...
sozumde degil ozumde bize biraktigin hersey...senii seviyorumm pasam...cok seviyorum..cok ozluyorumm..

Son düzenleme:
ATAM ...

senin gibi bir kahramanın evladı olduğum için gurur duyuyorum...tırnağının bir köşesi olamayacak zavallıları gördükçe hem içim acıyor hem de sana olan aşkım daha da kocaman oluyor ATAM..

ne yaparlarsa yapsınlar izindeyim...izindeyiz ATAM....

Atammmm!!!!!
Her zaman izindeyiz.
Sanmaki sen gittin ve bittin.
Sen hep kalbimizdeki,düşüncelerimizde yaşıyorsun Atam
Türk evlatları olarak seni asla ama asla unutmayacağız.

Bu vatan senin bizlere emanetin
Bizler yaşadıkça senin emanetine gözümüz gibi bakacağız. turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
Türk olduğum için kendimle gurur duyuyorum Atam
Çünkü bizler senin evlatlarınız!
ılköğretim öğrencilerinin söylediği andımızı değiştirmek istediler!!!!!!!
Yapamazlar Atam!
Çünkü sen öyle büyüksün ki ırk ayrımı gözetmeden Ne mutlu Türk'üm diyene diyebildin!!!!
Ne Mutlu Türk olana demedin ki Atam
Sana olan sevgimiz asla bitmeyecek.... turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana ne yazayim bilmiyorum.Ülkemin gidisati son yillarda beni hic memnun etmiyor.Emanet ettigin Cumhuriyetimize,topraklarimiza sahip cikamiyoruz.Cok sey yazmak isterdim..ama...neyse anlayan anlamistir zaten.

seni cok seviyorum seni cok özlüyorum bize verdiğin vatan hak özgürlük...hersey için cok tesekkürler...
senin yerin kalbimde cok ayrı ama kelimelere dökemiyorum hislerimi...
turkıyenın bugun kü hali içler acısı..ileriye gitmek söyle dursun bizi geriye götürmek için çabalıyorlar...keşke geri gelebilsen ATAM

Atam, bizlere ve bizden sonraki nesiller icin, ömrünü hayatini ne zorluklara, ne imkansizliklara harcadin...
......

Atam yaptiklarini anlatmakla bitmez....

Bu gün; ülkemize, milletimize,topraklarimiza, kurdugun ilkelerine, gelecegin aydin genclerimize, gelecegimize el atmaya calisiliyor...

Senin ilkelerini hice saymak istiyorlar, sana nankörlük ediyorlar Atam.

Atam, sayende cok özgür bir ülke olduk ama bu özgürlügü kullanip, kirli oyunlar oynuyorlar vatanimizda...

Kemalistler olmasa, ülkemizi dünden seriata gecirmeye hazirlar atam...

Senin hitabene dil uzatmaya,

senin resimlerini kaldirmaya,

büstlerini kirip parcalamaya,
özgürlügümze,
topragimizin bölünmez bütünlügüne,

...

kisaca bize biraktigin hic bir emanete kimsenin dokunmaya gücü yetmeyecek...

.....

Atam, bizlere ve bizden sonraki nesiller icin, ömrünü hayatini ne zorluklara, ne imkansizliklara harcadin...
......

Atam yaptiklarini anlatmakla bitmez....

Bu gün; ülkemize, milletimize,topraklarimiza, kurdugun ilkelerine, gelecegin aydin genclerimize, gelecegimize el atmaya calisiliyor...

Senin ilkelerini hice saymak istiyorlar, sana nankörlük ediyorlar Atam.

Atam, sayende cok özgür bir ülke olduk ama bu özgürlügü kullanip, kirli oyunlar oynuyorlar vatanimizda...

Kemalistler olmasa, ülkemizi dünden seriata gecirmeye hazirlar atam...

Senin hitabene dil uzatmaya,

senin resimlerini kaldirmaya,

büstlerini kirip parcalamaya,
özgürlügümze,
topragimizin bölünmez bütünlügüne,

...

kisaca bize biraktigin hic bir emanete kimsenin dokunmaya gücü yetmeyecek...

.....

işte bu ....kalplerimizdesin ATAM​

atam izindeyiz hiç kimse hiçbir durum bizi bu yolda ölmekten mahrum bırakamaz öyle büyük bir insansın ki senin gençlerin olmaktan gurur duyuyoruz
senin yolunda yürüyecegiz ve bayanlar olarak bizlere yaptıgın büyük iyiliklerin (sen olmasaydın suanda ne durumda olurduk herkes biliyor) karsılıgını cagdaş türkiye cumhuriyetini koruyup kollayacak saglam karakterli senin yolundan yürüyen çocuklar yetiştirerek ödemeye calışacagız
huzur içinde uyu atam

Atam ,Atatürk 'üm ,

ne yazsam hissettiklerimi ifade etmeye yetmiyor kelimeler boğazımda düğümlü .... öyle şeyler oluyor ki .... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
HER ZAMAN İZİNDEYİM .

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

dün gece rüyamda anıtkabir sular altında kalmıştı masmavi berrak bir deniz ama anıtkabir denizin altında kalmış nasıl ağlıyorum nasıl ulaşıcam şimdi ben Atama diye... öyle tuhaftıki kelimeler boğazımda düğüm düğüm....

gerçekten söylenecek çok şey var ama ben de iki resimle anlatmak istiyorum ikinci resimde bazı sansürler koydum kendimce, belki sitede yasaktır diye, anlayan anlar zaten

atam.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
X