- 13 Ağustos 2009
- 1.123
- 9
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Sen bu ülkenin iftihar sebebisin ne kadar şanslı bir miletiz ki senin gibi bir kahramana sahibiz.bu gün uzaktan bakıp gözyaşı döktüğünü ve içinin çok acıdığını biliyorum.ölen mehmetçiğime,karışan milletime,kardeşlik beraberlik kavramından uzak kalmıs halkıma ben de üzülüyorum.haberleri her izlediğimde şu ülkenin gencecik evlatlarının kalleş pislikler tarafından vatan hainleri tarafından bir bir yok edilmesi canımı yakıyor.canın acıyor atam için acıyor türkiye nin mimarı biliyorum.ne yazık ki sana rahat uyu diyemiyorum.senin medeniyet seviyesine eriştirmeye çalıştığın milletin bak nelerle meşgul oluyor.sana minnettarım sana sonsuz bir teşekkür borçluyum bu gün bir kadın olarak özgürce haklarımı savunabiliyorsam okuyup meslek sahibi olabiliyorsam seçip seçilebiliyorsam senin sayende hepsi.ve şuan gözlerimin yaşarmasına engel olamıyorsam ağlıyorsam da senin eserlerinin yok oluşunu sindiremememdendir.ulu önder ileri görüşlü zeki adam sen benim için idolsün dilerim bütün anneler de çocuklarını bu doğrultuda yetiştirir ve senin övündüğün gençlik yüzünü kara çıkarmaz.üzülüyorum atam çok üzülüyorum.senin toparladığın milletin su an ki haline çok üzülüyorum...