Kadınlar Kulübü Atatürk Ziyaret Defteri

Sen bu ülkenin iftihar sebebisin ne kadar şanslı bir miletiz ki senin gibi bir kahramana sahibiz.bu gün uzaktan bakıp gözyaşı döktüğünü ve içinin çok acıdığını biliyorum.ölen mehmetçiğime,karışan milletime,kardeşlik beraberlik kavramından uzak kalmıs halkıma ben de üzülüyorum.haberleri her izlediğimde şu ülkenin gencecik evlatlarının kalleş pislikler tarafından vatan hainleri tarafından bir bir yok edilmesi canımı yakıyor.canın acıyor atam için acıyor türkiye nin mimarı biliyorum.ne yazık ki sana rahat uyu diyemiyorum.senin medeniyet seviyesine eriştirmeye çalıştığın milletin bak nelerle meşgul oluyor.sana minnettarım sana sonsuz bir teşekkür borçluyum bu gün bir kadın olarak özgürce haklarımı savunabiliyorsam okuyup meslek sahibi olabiliyorsam seçip seçilebiliyorsam senin sayende hepsi.ve şuan gözlerimin yaşarmasına engel olamıyorsam ağlıyorsam da senin eserlerinin yok oluşunu sindiremememdendir.ulu önder ileri görüşlü zeki adam sen benim için idolsün dilerim bütün anneler de çocuklarını bu doğrultuda yetiştirir ve senin övündüğün gençlik yüzünü kara çıkarmaz.üzülüyorum atam çok üzülüyorum.senin toparladığın milletin su an ki haline çok üzülüyorum...

sen bize ne bıraktın biz ne yaptık..kemiklerin sizliyordur eminim..bu ülke için dökülen onlarca kan,uğrunda savaştığın bu güzelim memleketin..suan ne halde..birileri ilerletmek yerine geriletmek için uğraşıyorlar..ve maalesef basariyorlar..sana söylemek istediğim ama söyleyemediğim çok şey var..
andımızda artık 'NE MUTLU TURKUM' diyemiyoruz..bu günleri de mı görecektik..seni silmeye çalışıyorlar..yeni nesilin okul kitaplarında senden daha az bahsediyorlar..oysa bizlere ilk öğretilen senin adindi okuma yazmayı bilmeden marşımızı öğretti ailelerimiz..ama şimdi seni silmeye çalışıyorlar ve bizler hiç bı şey yapamıyoruz.......
NE MUTLU TURKUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ata'm; miras biraktigin memleketimizin halkinin tuyler urpertecek kadar buyuk kismi izin'de. Bizler dunyanin dort kosesinde senin "izindeyiz"!. YASASIN CUNHURIYET!!!

turkbayragi

ATAM YÜCE TÜRK,ULU TÜRK
sana suan atam rahat uyu demek isterdim ama rahat değilsin orda biliyorum.
sen gideli buralarda baya şeyler değişti şimdi tekrar kalkıp gelsende ülkemizi birdaha kurtarabilseydin keşke..

Ordunun vazifesi, vatanı çiğnemek isteyen düşmana karşı ayağa kalkmaktır.
Bu kalkış, elbette yerinde durmak için değil,
düşmana atılmak için olursa kalkılmış olduğuna değer. ( 1914 )

hattı Müdafaa Yoktur Sathı Müdafaa Vardır..satıh ülkenin Her Karış Toprağıdır!!!

Mustafa Kemal ATATÜRK

ATAM nerdesin gel yeniden

İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.

Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.

Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.

Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler.

Bunların olacağını nerden bildiğini bilmiyorum;ama tek bildiğim keşke daha uzun anlatsaydın ne yapmak gerektiğini.

Çünkü muhtaç olduğum kudretin,damarlarımdaki kanda olması yeterli olamıyor.

Öyle üzülüyorum ki anlatamam.İyi ki de bugünleri görmedin.Eminim kahrolurdun

Seni özlüyorum.

atam iyiki bu günleri görmüyorsun,eskiden asker uğurlayan bizler şimdi terörist karşılıyoruz....

Ne Mutlu Türküm diyene
ATAM senden korktukları için 29 Ekimde huzuruna çıkmaya yüzleri yok bazılarının
ama biz varız biz sessizliğimizden korkun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hayatta olsaydın bunları görmez.. şu an içinde bulunduğumuz durumda olmazdık....
üzerinde ne mücadeleler verilmiş ne şehitlerimizin kanı dökülmüş topraklarımız elden gidiyor ....

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının önderliğinde Kurtuluş mücadelesinde bağımsızlığından ödün vermeyen ulusumuz bugün Cumhuriyet'in ilanının 86.Yılını kutluyor.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi gönül borcu ve saygıyla anar ve tüm KK nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutlarım.......

86 yıl önce bu saatlerde kalbin kıpır kıpırdı belki ....

milletine hediye edeceğin bu değerli rejimi nasıl kalıcı hale getireceğini düşünüyor bu uğurda verilen mücadelelerin emeklerin kıymetini bilerek konuşmana hazırlanıyordun canım ATAM..

86 yıl sonra bugün senin tırnaklarınla kazıyarak bize emanet ettiğin bu vatanın evlatları olarak BURDAYIZ..

Devrimlerinin bekçisi Iışığının takipçisiyiz..

şunu bil ki toprağa namus gözüyle bakmayanlar senin karşına çıkmaya yüzü olmayanlardır..

sözümüz olsun ..

yeni nesile verdiğin önemi anlamakta ve o doğrultuda vatansever çocuklar yetiştirmekte kararlıyız..

emanetinin kıymetini bilip özümseyenlere selam olsun..

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK......

ARAMIZDAAAAAA.....

Eklentiler

• $atam68bp4ve4fj4.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 349
Yaşadığım su memlekette gururla Turk'um diyebiliyorsam, kapkara bir carsafin ardinda isimsiz, ruhsuz, kisiliksiz yasamiyosam senin eserindir. Senin ilkelerin, modern eegitimin ve bagimsizlik atesinle aydinlatiyorum kendimi, cevremi. Uzun sohbetler Aciyorum, Istiklal savasimizi, onurlu bagimsizlik ve Cumhuriyet tarihimizi tanimayan yabancilara anlatiyorum, GERCEK TURKIYE'Yi! Bir kukrersek yer yerinden oynar, bunu bilir de sinsice, bocek gibi karanliklarda ve karanliklara yol alir hainler. Sen oldun biz cogaldik. Icimizden ne seni ne cumhuriyeti silmeye kimse cesaret edemez! RaHat uyu ATAM EMANETIN NAMUSUMUZDUR!

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi.SANA TESEKKUR EDRIM ATAM BIZE CUMHURUYETI ARMAGAN ETTIGIN İCİN.SANA MINNETARIZ.SEN RAHAT UYU ATAM...BIR EGITIMCI OLARAK SÖZ VERIYORUM.VATAN MILLET BAYRAK VE SENIN SEVGINI ÖGRENCILERIME SONUNA KADAR ASILAMAYA DEVAM EDICEM.BU ULKEDE OYNANAN PİS OYUNLAR ELBET BIR GUN SON BULACAK.OYNAYANLAR CEZALARII EN KÖTU SEKILDE CEKICEK.SENI UNUTMADIK ATAM SENI UNATANLARADA HATIRLATACAGIZturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

TEK BAYRAK + TEK DıL + TEK DıN + TEK VATAN + TEK MıLLET=>>TÜRKıYE CUMHURıYETı<<=

Ne mutlu TÜRKÜM diyene... Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun Şehitler ölmez vatan bölünmez....

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

seni cooook seviyorum canım ATAM....herşeyim için binlerce kez teşekkürler....O kadar özel o kadar önemli bir insansın kiii sana hayran kalmamak mümkün değil...seni bir kerecik görebilmeyi o kadar cok isterdim ki...yarın olsun hiç istemiyorum içim sıkılıyor 10 kasımları sevmedim aslada sevmiyeceğim kalbim hep buruk oluyor sen benim canımsın seni cok seviyorum canım benim ...:asigim::asigim:

ATAM,
71 yıl önce kaybettik seni senağlama
İnsan tanıma şansına erişemediği biri için gözyaşı döker,boğazı düğüm düğüm olur mu?
Elbette olur,eğer o Dünya'nın bile önünde eğildiği,vatanı,milleti için hertürlü fedakarlığı yapan bir Liderse, görmeye,o sıcacık gözlerine bakmaya bile gerek yoktur bence.
Ama keşke seni tanıma şansına erişseydim, ellerini öpebilseydim ATAM senağlama

Senin gibi bir lider daha gelmez vatan topraklarına,sen bizim en büyük şansımızdın.
Bugün sokaklarda özgürce yürüyorsam,bayrağımın göklerde dalgalandığını görüyorsam hepsini sana borçluyum.
Seni asla unutmayacağım,unutturmayacağım,kızımı vatanına,milletine sana layık bir evlat olarak yetiştirmek için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.

Seni çok özlüyorum senağlama
Rahat uyu ATAM senağlama

Son düzenleme:
Her 10 Kasım'da ve diğer tüm Milli Günlerde Bayrağımız dalgalandıkça ağlarım..
Mekanın Cennet Olsun Paşam..Toprağın bol olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…