Kadınlar Kulübü Atatürk Ziyaret Defteri

Biz rahat uyuyalım diye senin gözüne uyku girmedi atam calıştın savastın bizim için uğrastın.Sen rahat uyu diye biz aynı seyi yapacağız.Emanetine sahip çıkacağız
vatanımızı hainlerenin eline vermeyeceğiz'!!
Seni çok özledik Atam
Ne Mutlu Türküm Diyene!!

Sızlıyor mu kemiklerin ?
acıyor musun halimize ?
bize kazandırdıklarını odun kömüre satabiliyoruz utanmadan , biz utanmıyoruz bundan !!!
sen '' türk milleti çalışkandır , türk miletti zekidir '' dediğin için pişman mısın..

keşke sahip çıkabilsek emanetine..
ya da keşke şimdi sen olsan baş köşede..
senin yolundayız biz ATA m.. da..
herkes çoktan yoldan çıkmış memlekette...

Bizler Türk anneleriyiz.Ne SEN'den vazgeçeriz ne de ilkelerinden.Vazgeçmek isteyenin de hattini bildiririz.

Atam, bu ülkenin bir gününü yaşayıp seni özlememek ne mümkün gerçi; çok özlüyorum seni.. Özlemekle de kalıyorum. Yapabildiğim, yapabileceğim bir şey yok ki Atam.. Affet...

Seni her zaman özlüyoruz.özelliklede içinde bulunduğumuz şu zor günlerde. Sen ve silah arkadaşların olmasa belki şuan bu satırları yazamayacaktık,dedelerimiz ninelerimiz tutsak olacaktı...Sen bizlere kimliğimizi kazandırdın....BEN Mehmedim,BEN Elif'im,BEN Seyit Onbaşıyım, BEN süngüyüm,BEN Çanakaleyim,BEN neferim, BEN şehidim, BEN MUSTAFA KEMAL'İM....BİZ MUSTAFA KEMALİZ...

Özlem ile Anıp,
Kaygı ile Yaşıyoruz...

Atam, senin önderliğinde silah arkadaşlarınla birlikte kazandığınız bu toprakları şimdilerde yabancılar işgal etmiş durumda. Özelleştirme adı altında milli varlıklarımızı satıyorlar, şikayet ediyorum sana evet :)

İçimizdeki Atatürk sevgisini köreltmeye çalışıyorlar.. ılımlı islam diye bizi şeriata itmek istiyorlar, kadınları ikinci sınıfa itmek istiyorlar.. Seni çok seviyoruz ve şunu bil ki evlatların buna izin vermeyecek..

Allahım bana bir oğul bahşederse adını ATA koyacağım, sana layık bir insan olmasını diliyorum..

yabancı basında çıkan bir haberde şu başlık yer alıyordu,

"Ey Türk halkı, Atatürk'ü Tanrı'ya borçlusunuz. Geri kalan herşeyi Atatürk'e..."

ben utandığımdan,yüzüne bakamazdım yaşasaydın eğer.
iyiki görmedin günceldekileri,eminim yüreğin dayanmazdı.canım atam kemiklerini sızlattığımız için affet bizi.senağlama senağlama
seni çookk ama çookk seviyorum.iyiki yaşadın,iyiki gurur duyacağımız kendin gibi bir insanı,ve daha nice gercekleştirdiğin atılımları, bize miras bıraktın.teşşekkür ederim.

bazı kelimelerin alamını iyi ifade etmek için o kelimeleri ATATÜRK ümü anlatırken kullanırım.tam karşılıgını bulur,yabana gitmez kelimeler hatta daha olgun anlamlar kazanır.ileri görüşlü,zeki,içten,korkusuz ve vatanına aşık.bir düşünün sizcede bu kelimelerin tam karşılıgı ATATÜRK ümde degil mi?bu vatan için sana sonsuuuuz teşekkürler,bıraktıgın hedefler için sana minnettarım atam.RABBİM mekanını cennet etsin.

olman gereken zamanda yoksun atam.

bütün özelliklerinle istisnasın,şuan senin kadar ileriyi görebilen,senin kadar ufku geniş bir lidere o kadar ihtiyaç duyuyorki bu vatan.
bize gösterdiklerin ve bıraktıklarınla ilerleyeceğiz.
ruhun şad olsun....

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal'im

Ruhun şaad olsun...

bu vatanın ve Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileriyiz biz..Sen rahat uyu canım Atam.

NURLAR İÇİNDE UYU CANIM ATAM IŞIKLAR İÇİNDE UYU...MEKANLARIN CENNET OLSUN...

Şu an ne desem bilemiyorum,yaptığın yatırımlar,devrimler hepsi elden gitmek üzere,o kadar gereklisin ki sen şu an bize,yeri doldurulamaz bir ilahsın sen...Cephelerde savaştın bu vatanı bizlere emanet ettin ama vatan toprakları neredeyse elden gitmek üzere,satılmayan yer kalmadı,öyle bir dönemde Türkiye'nin başına gelen en güzel mucize;hediyeydin sen...Şu an neredeyse resimlerini bile kaldırmak üzereler,senin gibi geleceği,ışığı gören senin gibi bir siyasetçi,asker,öğretmen gelmedi gelmeyecekte imkansız...Kimse senin gibi içten ve dürüst bir şekilde dinlemedi halkını,çocuklarını,gençlerini hiç bir çıkar gözetmeksizin koruyup kollamadı,senin gibi bir lider tüm dünyanın dilinde hala,ama şu an başımızdaki siyasetçilere yaranamıyorsun bir tek...Nurlar içinde yat..Bizi karanlıktan kurtardın,tekrar karanlığa gömmek istiyorlar,ama hiç bir zaman aydın Türkiye Cumhuriyetini karanlığa gömemeyecekler...Ruhun şad olsun....

Atam,senin sayende kendi vatanında özgürce yaşayan insanlar bugün seni karalamaya çalışıyorlar.Resimlerin kaldırılacakmış ama seninde dediğin gibi Atatürkçülük sadece slogan atmak,büst koymak,resim asmak değildir.Senin gösterdiğin yolda kararlılıkla yürümektir,korkmadan.Bu vatanın iyiliği için uğraşanları kimse yıkamaz.Senin emeklerine,yaptıklarına sahip çıkıp senin yolunda ilerliyoruz.Ve
Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur...Biliyorum...

Atam nasıl isterdim o mavi gözlerine bakabilmeyi ve nasıl isterdim senin bir neferin olabilmeyi...ama sen rahat uyu emanetin emin ellere geçecek illa...

Ben Atatürk kızıyım
Damarlarımda Atam'ın ve Sarıkamışta,Dumlupınarda,Çanakkalede ve
bu vatan için canını veren şehit olan ve gazi olan askerlerimizin
ben bir Türkiye Cumhuriyeti kızı olarak Kanlarını damarlarımda
gururla taşıyorum evet ben Atatürk kızıyım!!!!!!!!

Günümüzdeki birçok devletin lideri, ya da ilk lideri işgaliclere karşı halkını savunmuş, vatan toprağı için ölmeyi göze almış liderlerdir. Ama bu lidderleri ayıran çok ince bir çizgi vardır. Bunu gerçekten halkı, milleti için yapanlar ve yapmayanlar Görünüşte hepsi halkı için yapıyor gibi olabilir. ınsanoğluna iktidar tatlı gelebilir. Tek bir adımla eski buhranlı günlerine geri döndürebilir ülkeyi .
Atatürk bunlardan farklı olarak kısa bir süreye 80 yılda yapılmayan çalışmaları sığdırdı. Bunların hepsini de halkı için, milleti için, vatandaşı için yaptı.
Senin gibi lider bulunmaz Atam!!

şu an bağımsız ve huzur dolu bir yaşam sürüyorsak hepimiz bunu Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz keşke değerini daha çok bilsek Atamızın..

Duyduğum en büyük aşk sana ..
En büyük özlemim sana ..
Sana sahip olmanın haklı gururuyla , izinde ,gösterdiğin hedefe yorulmadan ilerlemeye devam ediyorum ..
Yaptıkların,kişiliğinle Allah'ın bizlere gönderdiği en güzel armağansın ..
Huzur içinde uyu ..
Bu ülkeyi yok etmek istiyenlere inat, eserlerini ve seni unutturmak istiyenlere inat bizler Cumhuriyet Kadınları senin yolundayız!!!

X