Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsmi ne belki vardırEvet var ben indirdim ama iPhone da var mı bilmiyorum
İsmi ne belki vardır inşallah vardırEvet var ben indirdim ama iPhone da var mı bilmiyorum
Playstore dan direk kadınlar kulübü yazınca çıkıyor ama telefonumu çok kastı sinir etti beniİsmi ne belki vardır
Hımm uygulamanın profil fotosu şuanda kullanılan fotomu bi kaç tane çıktı ama pek düşünmüyorum onlar olduğunu bi kararlı kadınlar var bide kadınca kadınlar klubü var foto atıla bilse göstereceğim ama atılıyormu bilmiyorum burayaPlaystore dan direk kadınlar kulübü yazınca çıkıyor ama telefonumu çok kastı sinir etti beni![]()
Buranın resmi var profil fotosu çıkıyor diğerleri değilHımm uygulamanın profil fotosu şuanda kullanılan fotomu bi kaç tane çıktı ama pek düşünmüyorum onlar olduğunu bi kararlı kadınlar var bide kadınca kadınlar klubü var foto atıla bilse göstereceğim ama atılıyormu bilmiyorum buraya
Bende baktım bulamadımAnladigim kadariyla IOS’ta yok. Zira apple store da kendisi gorunmemekte.