- 18 Mart 2016
- 47
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi pembekizpembe
Merhaba arkadaşlar siteye 5 dakika önce üye oldum. Uzun zamandır canımı sıkan bir olay var sadece içimi dökmek yorumlar almak istedim. Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz. Yaklaşık 3-4 aydır bana karşı uzak soğuk. Eskiden beraber kaldığımızda iyi vakit geçirirdik yemek yapardık 1 şişe şarap açardık müzik dinler film izlerdik kısacası onunla olmaktan keyif alırdım. Bana kendimi güzel ve iyi hissettirirdi. bu yılsa birlikte hiçbirşey paylaşamaz olduk. Sadece kendi başına televizyon izliyor (ki ben tv izlemekten nefret ederim) telefonunda oyun oynuyor arada bi dönüp 2 cümle kuruyo sonra yine devam. Eskiden gece 2 den önce uyumazken şimdi en geç 10.30 da gidip uyuyor. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum arada güzel bi sofra hazırlıyorum giyinip süsleniyorum eski günlerdeki gibi şarap alıyorum 2.bardağını içerken esniyor uykusuzluktan ölcem diyip gidip yatıyor. Anlayış göstermeye uğraşıyorum çünkü kendisi hem çalışıp hem okuyor ama değişen ne daha önceki yıllardada aynı iş aynı okuldu. Beni kızların daha iyi anlayacağından eminim. Bir kadın gerçekten ilgisiz bırakılmamalı. Onu çok sevmeme rağmen yavaş yavaş soğumaya başlıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Yorumu olan olursa çok memnun olurum.