Kadınlar Hissederler mi Yoksa Hissettikleri Gibi mi Olsun İsterler

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Merhaba hanımlar sizi sıkmadan direk konuya girmek istiyorum mümkün mertebe uzatmamaya calisicam ama huyum kurusun ozet gecemiyirum işte

Kızlar bugün yürüyüse cikmistim ben yururken yanımda bir araba yavasladı içindeki kişinin bana baktigini gordum bende basimi cevirdim ama tam olarak bakamadim ama bir zamanlar hoslandigim kendisininde bana karşı birşeyler hissettigini düşündüğüm birine benzettim omuydu degilmiydi tam olarak anlayamadim ama o an sanki kalbimden kuşlar kanatlandi gibi birsey hissettim

Bu kısmını cok uzatmadan asıl mevzuya geleyim kızlar bu kişiyle stajda tanıştım ve yakın zaman içinde nasip olursa bir süreligine tekrar aynı ortamda bulunma ihtimalimiz var ve benim sizinle paylasmak istedigim asıl mesele bazen o kisininde bana karsi ilgisi varmiş gibi hissederdim ama sonradanda öyle olmadini istedigim için ilgisi varmis gibi gelir diye dusunurdum ben bu kisinin ilgisinin oldugunu dusunmeme sebep olan bazı davranışlarını sizinle paylaşıp hislerimin dogru mu yanlış mı sadece benim kuruntum mu diye fikirlerinizi almak istiyorum ki gelecek zamanlarda onunla karsilasma durumum olursa ayagimi ona gore denk alıp hata yapmamak istiyorum

Kızlar malum şahısla benim stajda oldugum birimde cok sık işi olduğu için orda tanıştık sonraki zamanlardada çok samimi olmasakta öyle konusur sohbet ederdik ve sohpetinden zevk aldığım biriydi
Benim stajımın ilk zamanlarında sahiden meraklı bir yapıya sahip oldugum ve ilk günlerin birseyler ögrenme hevesi vardi ve bu kişi cikarken bir yer vardi orayi kontrol etmeye gidecegini söyledi bende bende gelip gorebilirmiyim dedim oda emin ol hiç gormek isteyecegin bir yer degil dedi bende tamam dedim işlerimle
ilgilendim (ve sahiden hiç kırılmamıştım)sonra kapıdan çıkar çıkmaz hemen geri dondu ve kırılma olur mu bugun islerim var orayi kontrol ettikten sonra çıkmam lazım yarin gideriz gorursun olur mu demisti...

Sonra birgün öyle orada kahvaltı yapmaktan falan laf açıldı bende ben ilk geldigim zamanlar ilk bulundugum birimde arada birseyler falan getiriyorduk arkadaslarla atistiriyorduk ama x bey (mudur yardimcisi)kızınca bende artik birseyler getirmedim dedim (bu arada kendiside idari pozisyonda)x bey karisamaz sonucta burada hepimiz zaman zaman kahvaltida yapiyoruz birseyler yiyoruz sende buranın calisanisin istedigin gibi hareket edebilirsin falan dedi
Hatta laf acildigi zaman stajer demezdi sende buranin calisanisin falan derdi

Bazen soguk havada disarda telefonla falan konustugumu gorse hastalanacaksın falan derdi

Bir sure sonra ben birim degisikligi yapacaktim laf arasinda gecti haberi yoktu x hanımlarin oraya gidicem demistim bana orada iş olmaz sıkılırsın bak burda yerin iyi sıkılmassin falan dedi hatta bi kac defa ben oradan cıktım iste baska yere gidecegimi soyledim konusurken orada ne isin var bak asagi katta penceresiz havasiz daralirsin bunalirsin falan derdi

Ben yer degistirdikten sonra eski yerin bi isini halletmeye giderken onunla karsilastim dondunmu eski yerine falan dedi sanki boyle mutlu gibiydi

Birgun bir arkadasla is yuzunden bir atismamiz olmustu bende baska bir arkadasla konusurken tartistigim kisinin ya idareyle arasi iyiyse ya stajimi yakarsa falan diye konusuyorduk oda ordaydi hicbirsey yapamaz falan diye beni savundu

Mesela genelde sorardi kahvalti yaptin mi falan diye o normalde kahvalti yaparak gelirdi bende genelde kahvalti yapmazdim bigun sordu kahvalti yaptin mi diye bugun yaptim dedim oda tuh bende bugun yapmadim demisti (merak ediyorum yapmadim desem kahvaltimi teklif edecekti)
Bigunde merdivenlerde karsilastik rahatsizim birazdan cikicam dedi sonra ben odaya gidince ordaydi bende yemege cikacagimi soylemeye geldim onu gorunce siz cıkmayacakmiydiniz dedim hasta oldugu icin eve gidecegini kast ederek oda ben ciktim simdi yemekten indim dedi(acaba beraber cıkalım mı diye mi anladı)

Son zamanlarda benim bazı seyleri karıstirmamdan dolayı sorumlu abi bana Leylamısın var bi Leylalık gibi takılıyordu
Benim evim staj yerime baya uzak birgun evimin oldugu yerde isleri vardi sorumlu abiyle senide bırakalım dediler giderken malum sahista birseyleri falan unutmus abi onada sen leylamisin falan gibilerinden laf cakti sonra arabada laf acildi senin burdan geldigini bilmiyordum (ki benim gelip gitme konusunda hic sikayetim olmadı) arabadaki diger kisi yakin arkadasiydi ona dediki stajerede bu kadar yuklenilmez ki falan dedi

Iste son gunde laf acildi son mu bugun evet dedim artık gelmeyecekmisin dedi baska bir calisan bana sen calismayi cok seviyorsun eger cok istiyorsan idareyle konusup uzatayim demisti bende x boyle boyle dedi eger ciddiyse dusunurum falan dedim oda ben burdayim sen ne zaman istersen gel beni gor ben hallederim falan dedi
Hatta o ara arabadaki abide oradaydi laf arasinda kinayeli bi sekilde hem stajere o kadar yuklenmez diyorsun hemde uzatayim diyorsun gibilerinden birseyler soyledi

Hanimlar kusura bakmayin cok uzattim ve simdi bunlara objektif olarak baktigimizda benim kuruntularim mi ben öyle gormek istedigim icin abartmis olabilirmiyim yoksa sahiden kadinlar hisseder mi

Ha bu arada bu soz ettigim abinin banada onada leyla demesi ve songun o kinayeli lafı söylemesi bazen acaba sahiden birsey vardida abi hissetti kinayeli laflarida bundan oturumuydu

Edit:Kızlar evliymis normalde sosyal medya falan kullanmıyorum face hesabim donuktu bi bakayim dedim oylesine bi arkadasa bakiyordum facede arkadasın ortak arkadasıymıs resimlere falan baktimda aile resimleri falan vardı

Allah ömürlük mutluluk nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Not: ''Sohpet'' değil ''sohbet''.

Eklentiler

• received_10207905628745967.jpeg
    received_10207905628745967.jpeg
    28,5 KB · Görüntüleme: 276
ben yazdıklarından açık bir ilgi hissedemedim açıkçası
ama emin olduğum birşey var
bir erkek bir kadından gerçekten hoşlanıyorsa, ne yapar eder bir kapı açar, açmaya çalışır
sana açılmış bir kapı yok, bir girişim yok
evet kadınlar çoğu şeyi hisseder
ama hoşlandığı erkeği kendisiyle ilgileniyor zannedip bunu "çekindi, utandı açılamadı"ya bağlayıp kendini kandıran kadın da çoktur

Seviyosan git konuş bence:KK69:
Ben o kadar cesur biri degilim hem ozel hayatiyla ilgili jic konusmadik belkide kız arkadaşı falan :KK23: vardir

Aşık degilim ama yalan söylemeyeyim ilgisi falan cok hosuma giderdi

Normalde hoslanmadigim biri ilgi gosterirse diken gibi batar ama onda oyle degildi

Ay çok tatlısınız. Estağfurullah ne kusuru. Sadece gözümü tirmaliyor ve başka yerde de yapılmasın diye uyarma ihtiyacı hissediyorum.
Olur mu ben tesekkur ederim sahiden Türkçemize son zamanlarda gerekilen ozenin gösterilmemesinden bende rahatsız oluyorum ama gel gorki bazen bizlerde gerekli ozeni gostermiyoruz belki bu uyariları dikkate alırsak yada gerektigi yerde biz uyarirsak Türkçenin daha fazla tahrip olmasini önlemiş oluruz :)

ben yazdıklarından açık bir ilgi hissedemedim açıkçası
ama emin olduğum birşey var
bir erkek bir kadından gerçekten hoşlanıyorsa, ne yapar eder bir kapı açar, açmaya çalışır
sana açılmış bir kapı yok, bir girişim yok
evet kadınlar çoğu şeyi hisseder
ama hoşlandığı erkeği kendisiyle ilgileniyor zannedip bunu "çekindi, utandı açılamadı"ya bağlayıp kendini kandıran kadın da çoktur

Belkide dediginiz gibi hicbirsey hissetmiyordu nazik davranışlarını ben uzerime alınmaya calistim

Erkekler bir sey hissederse acilir merak etme, utanmaz.
Yazdiklarin cok uzun okumadim. Sadece baslardan okudugum kadariyla...
Merak etme birseyler hissediyorsa acilir erkekler mutlaka. Onun yaptiklarini birseye yorma.

Şuan kendisiyle gorusmuyoruz zaten aylardir gorusmuyoruz ama işte dedigim gibi kendisiyle bir sure ayni ortamda bulunabiliriz hatta kendisinden yardim istemek zorundada kalabilir o konuda daha tedbirli olup mantikli davranmak icin konuyu acip fikir edinmek istedim

Yinede okudugunuz kadariyla fikrinizi paylastiginiz icin tesekkur ederim

yaşlarınız kaç acaba merak ettim ? Tavırları çok size özel de olmayabilir ama tabi kahvaltıya davet etmesi falan daha bir samimi gibi. yani kahvaltıya gidiyorum aç mısın istersen gel sende gibi gayet seni yalnız kalmaman için mi davet etti yoksa ona eşlik etmen için mi ?

yaşlarınız kaç acaba merak ettim ? Tavırları çok size özel de olmayabilir ama tabi kahvaltıya davet etmesi falan daha bir samimi gibi. yani kahvaltıya gidiyorum aç mısın istersen gel sende gibi gayet seni yalnız kalmaman için mi davet etti yoksa ona eşlik etmen için mi ?

Normalde zaten arkadaslarıyla kahvaltı yaptığı zamanlarda davet ederdi ama genelde erkekler olgu için ben hic istirak etmezdim ama ara ara hep sorardi kahvalti falan yaptin mi diye bugün yaptım dediğim gün bende bugün yapmamıştım dedi (hani neden onu söyleme ihtiyacı hissetti benimde cevabım hayır olsa beraber kahvaltı mı yapalım diyecekti)

Şuda varki gercekten yapısı itibariyle nazik biri ama nasıl diyeyim bazen savunması falan ozelliklede ben birim degistirecegim zaman sahiden ısrarla gitme falan demesi (kendiside o birimde calismiyordu ama ordayken devamlı birbirimizi gorme sansimiz vardi ama diger yerlerde cok nadir gorebilirdim)hatta bende şakasına çok istiyorsanız kalayım dedi oda hemen ben senin için dedim sıkılmayasın falan diye demisti

Kusura bakmayin uzattim

eğer hissettiklerim doğru olsaydı
eski platonik aşkımla şu an evliydim :KK53::KK53:
kendi kafamda çünkü hep onu eşim olacak kişi diye hissetmiştim
ne zamanki yanıldığımı kabul ettim o hastalıklı halimden kurtuldum(takıntı)
çok şükür :KK54:

Normalde zaten arkadaslarıyla kahvaltı yaptığı zamanlarda davet ederdi ama genelde erkekler olgu için ben hic istirak etmezdim ama ara ara hep sorardi kahvalti falan yaptin mi diye bugün yaptım dediğim gün bende bugün yapmamıştım dedi (hani neden onu söyleme ihtiyacı hissetti benimde cevabım hayır olsa beraber kahvaltı mı yapalım diyecekti)

Şuda varki gercekten yapısı itibariyle nazik biri ama nasıl diyeyim bazen savunması falan ozelliklede ben birim degistirecegim zaman sahiden ısrarla gitme falan demesi (kendiside o birimde calismiyordu ama ordayken devamlı birbirimizi gorme sansimiz vardi ama diger yerlerde cok nadir gorebilirdim)hatta bende şakasına çok istiyorsanız kalayım dedi oda hemen ben senin için dedim sıkılmayasın falan diye demisti

Kusura bakmayin uzattim

Yaşınızı söylememişsiniz ama fark var ise çünkü diğer arkadaşları hakkında abi dediniz sanırım yanlış anlamadıysam.Belki sizi kardeşi gibi görüp tamamen senin kariyerin açısından orda kalmanın yararlı olacağını düşünmüştür.

Yani bana kalırsa durum ne olursa olsun siz biraraya geldğinizde ilerki zamanlarda ilginiz varsa da belli etmeyin aynen olduğunuz gibi davranın zaten ilgisi varsa zamanla mutlaka daha fazla belli edecektir.Başkalarıyla olan ilişkilerine bakarak size özel bir davranışı var mı ona dikkat edin onun dışında şuanki durumda sizden hoşlandığını söylememiz doğru görünmüyor.

eğer hissettiklerim doğru olsaydı
eski platonik aşkımla şu an evliydim :KK53::KK53:
kendi kafamda çünkü hep onu eşim olacak kişi diye hissetmiştim
ne zamanki yanıldığımı kabul ettim o hastalıklı halimden kurtuldum(takıntı)
çok şükür :KK54:

Bendeki duygunun adının aşk olmadığına eminim ama sanırım o insana deger veriyorum diye deger verildigimi gormek hissetmek istedim

Yaşınızı söylememişsiniz ama fark var ise çünkü diğer arkadaşları hakkında abi dediniz sanırım yanlış anlamadıysam.Belki sizi kardeşi gibi görüp tamamen senin kariyerin açısından orda kalmanın yararlı olacağını düşünmüştür.

Yani bana kalırsa durum ne olursa olsun siz biraraya geldğinizde ilerki zamanlarda ilginiz varsa da belli etmeyin aynen olduğunuz gibi davranın zaten ilgisi varsa zamanla mutlaka daha fazla belli edecektir.Başkalarıyla olan ilişkilerine bakarak size özel bir davranışı var mı ona dikkat edin onun dışında şuanki durumda sizden hoşlandığını söylememiz doğru görünmüyor.

Yasim kucuk degil ikinci universite benimki 27 yasindayim söz konusu kiside tahminen benden 7 yas kadar buyuk uyarılarınızı dikkate alıcam fikrinizi paylastiginiz icibde ayrıca tesekkuler

Back