- 24 Ocak 2020
- 29
- 98
- 38
- Konu Sahibi Daisy in love
-
Benim yaşam standartlarımi, ailevi desteğim olup olmadığını nereden biliyorsunuz? Ben onlardan hiç bahsetmedim yazımda dikkat ederseniz.Ne mutlu size
Ama malesef her insan sizin gibi şanslı olmuyor
Gerek ailevi gerek maddi mesleki, herkesin yaşam standartı farklı
:))) nasıl mı buldum üç koca :))Ben daha bir koca bulamadım, siz üç taneyi nasıl buldunuz?
Şaka bir yana kısmet zaten ya. Bazı şeyler olmayınca olmuyor. En azından bende olmuyor, adam gibi adam dediğimiz tabir var ya ben karşılaşmadım maalesef, hep ruh hastaları buldu beni. Belki de sorun bendedir bilmiyorum.:))) nasıl mı buldum üç koca :))
açıkçası hiç koca aramayarak:) kendimle, hayatımla ilgilenecek. Koca hayatın bir parçasıdir, esası değil. Hayatının merkezine kendini ve kendi yaşamını koyup kendi yaşamını seversen inan koca olsa da olur olmasa da olur. Ha eğer yaşamına güzellikler katacaksa, sana iyi gelecekse tabi ki olsun. Ama şart değil.
Sitede gördüğüm en güzel yazılardan oldu. TeşekkürlerMerhaba kk üyeleri,
Uzun zamandır okuyucu olarak forumu takip ediyorum ve buradaki dertleri okuyunca ben de kendimden bir şeyler paylaşmak istedim. Belki birilerine bir faydam olur bu yazıyla...
Ben daha önce iki evlilik yapmış, iki yıldır da üçüncü eşiyle evli olan bir kadınım.
Burada okuyorum, eslerle ilgili, eşim bana şunu yaptı, eşim bana böyle davrandı minvalinde bir çok başlık açılıyor.
Çok sevgili kadınlar, seven ve iyi yürekli adam kendinden supheye düşürmüyor, kafanda acaba diye bir soru işareti olmuyor. Lütfen bunu idrak edin. En zor anında, en kötü tartışmanın ortasında bile hissediyorsun kıymet gördüğünü...Seven adam seni eksikliklerinden, hatalarından vurmuyor; onları kapatıyor, yaralarını sarıyor... İki evliliğimde de nasıl hissettiğimi hatırlıyorum buraya yazılanları okuyunca, o kadar iyi anliyorum ki sizleri..Hep bir durumu anlama gayreti, bana neden böyle davranıyor sorusu, acaba hata bende mi düşüncesi, acaba nasıl düzeltebilirim durumu çabası. Bu hislerin hepsini yaşadım
Siz kendinizden emin olun kadınlar, eğer kendinizden emin olup kendi kıymetinizi bilirseniz, hayatınıza da kendinden emin ve sizin kıymetinizi bilen adamlar geliyor. Bilmeyenler ise bir şekilde çıkıp gidiyor zaten.
Bunun için ilk önce kendinizi toparlamaniz gerekiyor. Kendinize odaklanın, boşverin diğerlerini. Çocukluk travmalariniz neler, siz kimsiniz, hangi konularda muhteşemsiniz, hangi konularda kendinizi yükseltmeniz gerekiyor. Kendinize çok objektif ayna tutun ve kendinizi en muhteşem halinize getirin. Ben bu yüzleşme sürecine ikinci evliliğimin bitiminde girdim. Keşke daha önce yuzlesseydim kendimle demeyeceğim hiç çünkü o yaşadıklarım beni bugünku ben yapti. İyi kötü yaşadığım her şey değerli, çünkü ben onlar sayesinde şu anki benim. Emin olun kolay olmadı. Insanin kendi kendine %100 durust olması belki de en zoru...Ama pes etmedim, kendimle baristim☺ Ben bulduğum kadını çok sevdim ve onun ne kadar kıymetli olduğunu anladım. Bu kadının değerini anladım ya, diğerleri ne düşünürse düşünsün, ben kendimi çok sevdim❤. Daha sonra zamanla üçüncü eşimle tanıştım, bir erkekle aşkı paylaşmanin güzelliğini yaşadım ve hala her gün deneyimliyorum, tabi minicik oğlumla beraber☺
Daha yazmak, sizlerle paylaşmak isterim ama uzatarak sıkmak istemiyorum. Kisacasi; kendinizle yüzleşin, kendinizi iyileştiririn, kendi kıymetinizi bilin. Yaşadıklarınız üzerine bir durun düşünün. Ben bunu neden yaşıyorum? Suçlu aramayı bırakın, bu yaşam deneyiminin içindeki almanız gereken dersi bulun. Eğer dersi bulup, öğrenmeniz gerekeni öğrenirseniz düğüm çözülüyor; aksi takdirde bir sonraki ders daha ağır olarak geliyor, ta ki siz öğrenmeniz gerekeni ogrenene kadar. Ama en önemlisi her ne yaşarsanız yaşayın asla kendinizi sevmekten vazgeçmeyin. Siz kendinize aşık olun, bırakın diğerlerini... Ve emin olun size kıymet veren kalmak için mutlaka neden bulur. Gitmek isteyene de saygı duyun ve bilin ki sizi sevecek ve değerinizi bilecek çok güzel kalpli adamlar var.
Lütfen yanlış anlamayın, akıl vermek haddime değil ama size tavsiyem bir düşünün. Neden hep bu tarz insanları çekiyorsunuz? Sizde ne eksik ve bu tarz insanlar sizde neyi tamamlıyor? Eğer bu sorulara yoğunlaşır, gerçek cevabı bulursanız emin olun bir şeyleri çözmek için adım atmış olacaksiksiniz.Şaka bir yana kısmet zaten ya. Bazı şeyler olmayınca olmuyor. En azından bende olmuyor, adam gibi adam dediğimiz tabir var ya ben karşılaşmadım maalesef, hep ruh hastaları buldu beni. Belki de sorun bendedir bilmiyorum.
Bunun cevabı yok maalesef, hayatta her şeye cevap bulunamıyor. Benim çekmemle alakalı değil karşıma böyle insanların çıkması. Ha ben evlenmek için evlenemem, belki bazı şeyleri tolere etsem evliliğe giderdi ama özellikle bdv yi okuduktan sonra en ufak hatada siliyorum karşımdakini. Anneci, cimri ve gözü dışarda olan adamlar küçük ip uçları veriyorlar ben de direkt yolu gösterip hayatımdan def ediyorum.Lütfen yanlış anlamayın, akıl vermek haddime değil ama size tavsiyem bir düşünün. Neden hep bu tarz insanları çekiyorsunuz? Sizde ne eksik ve bu tarz insanlar sizde neyi tamamlıyor? Eğer bu sorulara yoğunlaşır, gerçek cevabı bulursanız emin olun bir şeyleri çözmek için adım atmış olacaksiksiniz.
Bir insanın ilk önce kendini sevmesi, saygı duyması, kendi değerini kendi belirlemesinin sevgi pıtırcıgı olmakla bağlantısını kuramadimKonu sahibi gerçek aşkı huzuru mutlulugu yakaladıgı için dünyayada o gözle bakıyor herkesin sevgi pıtırcıgı olmasını beklemek güzel ama bir okadarda zor
Çok teşekkür ederim. O kadar haklısınız ki, biz yeter ki yapmak isteyelim, kalpten, yürekten.. Umarım siz de hep böyle sevgi dolu kalirsinizBir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz. İstemeseniz de, bir bahane bulursunuz.
Bu forumda 2.ler çok ve hemen yazının altındada bir sürü bahaneleri sıralamışlar bile. Ne kadar önemli yazın oysaki. İnsanın önce kendini sevmesi gerekliliğinin önemini ne güzelde anlatmış ve yaşamışsın. Umarım hep öyle kalırsın. Sevgilerle ❤
Sevgi pıtırcıgından kastım sevmek, kendine değer vermek, en başta kendini sevmek.. Konuyu ele alıp öyle yazdımBir insanın ilk önce kendini sevmesi, saygı duyması, kendi değerini kendi belirlemesinin sevgi pıtırcıgı olmakla bağlantısını kuramadim
Aslında bu yazıyı yazmadan önce çok düşündüm ben de söylediklerinizi. İnanın çok gittim geldim. Doğru söylüyorsunuz bir çok şey yaşamadan idrak edilemiyor. Hatta vaktinden önce gelen bilgi ters etki bile yapabiliyor.Bence hayattaki en büyük öğreti kendi yaşanmışlıklarını mucizevi sayıp insanlara ders vermeye çalışmamayı öğrenmek. Hayattaki her durum kişiye has çünkü ve herkesin yetiştirilme tarzından tutun eğitimi bilgisi farklı. Böyle yapın ve mutlu olun demek çok boş yani. Herkes kendi yolunu ve doğrusunu kendi bıkmak zorunda kendi şartlarına göre. Sizin hikayenizi okuyan biri feyz almaz aksine kusur bulur çünkü hayat böyledir yaşadıkça öğrenirsiniz duydukça değil.
Sizin adınıza çok mutlu oldum dilerim bundan sonra hep mutlu olursunuz
Siz de çok çok mutlu olunÇok çok mutlu ol darısı başıma başımıza...
:)) siz mutlu olun, ister 1.kocayla ister 5.kocayla ister kocasiz:))Peki birinci kocada kalarak bu aydınlanmayı yaşamamız mümkün mü? Çünkü ben üşenirim bunu boşayıp yenisiyle evlenmeye. Elde olanı değerlendirsem?
Bir de kendime ayna tutunca boşanırsam daha da evlenmem bence.
:)) siz mutlu olun, ister 1.kocayla ister 5.kocayla ister kocasiz:))
Sizin ailevi desteğinizle ilgili birşey yazmamışım zatenBenim yaşam standartlarımi, ailevi desteğim olup olmadığını nereden biliyorsunuz? Ben onlardan hiç bahsetmedim yazımda dikkat ederseniz.
Bence hayattaki en büyük öğreti kendi yaşanmışlıklarını mucizevi sayıp insanlara ders vermeye çalışmamayı öğrenmek. Hayattaki her durum kişiye has çünkü ve herkesin yetiştirilme tarzından tutun eğitimi bilgisi farklı. Böyle yapın ve mutlu olun demek çok boş yani. Herkes kendi yolunu ve doğrusunu kendi bıkmak zorunda kendi şartlarına göre. Sizin hikayenizi okuyan biri feyz almaz aksine kusur bulur çünkü hayat böyledir yaşadıkça öğrenirsiniz duydukça değil.
Sizin adınıza çok mutlu oldum dilerim bundan sonra hep mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?