Kadınlar Değerinizi Bilin

Ne mutlu size
Ama malesef her insan sizin gibi şanslı olmuyor
Gerek ailevi gerek maddi mesleki, herkesin yaşam standartı farklı
Benim yaşam standartlarımi, ailevi desteğim olup olmadığını nereden biliyorsunuz? Ben onlardan hiç bahsetmedim yazımda dikkat ederseniz.

Ben daha bir koca bulamadım, siz üç taneyi nasıl buldunuz?
:))) nasıl mı buldum üç koca :))
açıkçası hiç koca aramayarak:) kendimle, hayatımla ilgilenecek. Koca hayatın bir parçasıdir, esası değil. Hayatının merkezine kendini ve kendi yaşamını koyup kendi yaşamını seversen inan koca olsa da olur olmasa da olur. Ha eğer yaşamına güzellikler katacaksa, sana iyi gelecekse tabi ki olsun. Ama şart değil.

Şaka bir yana kısmet zaten ya. Bazı şeyler olmayınca olmuyor. En azından bende olmuyor, adam gibi adam dediğimiz tabir var ya ben karşılaşmadım maalesef, hep ruh hastaları buldu beni. Belki de sorun bendedir bilmiyorum.

Sitede gördüğüm en güzel yazılardan oldu. Teşekkürler

Lütfen yanlış anlamayın, akıl vermek haddime değil ama size tavsiyem bir düşünün. Neden hep bu tarz insanları çekiyorsunuz? Sizde ne eksik ve bu tarz insanlar sizde neyi tamamlıyor? Eğer bu sorulara yoğunlaşır, gerçek cevabı bulursanız emin olun bir şeyleri çözmek için adım atmış olacaksiksiniz.

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz. İstemeseniz de, bir bahane bulursunuz.

Bu forumda 2.ler çok ve hemen yazının altındada bir sürü bahaneleri sıralamışlar bile. Ne kadar önemli yazın oysaki. İnsanın önce kendini sevmesi gerekliliğinin önemini ne güzelde anlatmış ve yaşamışsın. Umarım hep öyle kalırsın. Sevgilerle ❤

Bunun cevabı yok maalesef, hayatta her şeye cevap bulunamıyor. Benim çekmemle alakalı değil karşıma böyle insanların çıkması. Ha ben evlenmek için evlenemem, belki bazı şeyleri tolere etsem evliliğe giderdi ama özellikle bdv yi okuduktan sonra en ufak hatada siliyorum karşımdakini. Anneci, cimri ve gözü dışarda olan adamlar küçük ip uçları veriyorlar ben de direkt yolu gösterip hayatımdan def ediyorum.

Konu sahibi gerçek aşkı huzuru mutlulugu yakaladıgı için dünyayada o gözle bakıyor herkesin sevgi pıtırcıgı olmasını beklemek güzel ama bir okadarda zor
Bir insanın ilk önce kendini sevmesi, saygı duyması, kendi değerini kendi belirlemesinin sevgi pıtırcıgı olmakla bağlantısını kuramadim

Çok teşekkür ederim. O kadar haklısınız ki, biz yeter ki yapmak isteyelim, kalpten, yürekten.. Umarım siz de hep böyle sevgi dolu kalirsiniz

Bir insanın ilk önce kendini sevmesi, saygı duyması, kendi değerini kendi belirlemesinin sevgi pıtırcıgı olmakla bağlantısını kuramadim
Sevgi pıtırcıgından kastım sevmek, kendine değer vermek, en başta kendini sevmek.. Konuyu ele alıp öyle yazdım
Tabiki bende yazdıklarınızdan yanayım onu belirttim ama insan güzel yaşarsa dünyayada güzel bakar bunun için çaba lazım hayat şartları yaşantılar acılar bunlarda işi zorlaştıran kısmı

Bence hayattaki en büyük öğreti kendi yaşanmışlıklarını mucizevi sayıp insanlara ders vermeye çalışmamayı öğrenmek. Hayattaki her durum kişiye has çünkü ve herkesin yetiştirilme tarzından tutun eğitimi bilgisi farklı. Böyle yapın ve mutlu olun demek çok boş yani. Herkes kendi yolunu ve doğrusunu kendi bıkmak zorunda kendi şartlarına göre. Sizin hikayenizi okuyan biri feyz almaz aksine kusur bulur çünkü hayat böyledir yaşadıkça öğrenirsiniz duydukça değil.

Sizin adınıza çok mutlu oldum dilerim bundan sonra hep mutlu olursunuz

Aslında bu yazıyı yazmadan önce çok düşündüm ben de söylediklerinizi. İnanın çok gittim geldim. Doğru söylüyorsunuz bir çok şey yaşamadan idrak edilemiyor. Hatta vaktinden önce gelen bilgi ters etki bile yapabiliyor.
Ama bu forumu okudukça kadınların ne kadar kendilerinin, yapabileceklerini, güçlerinin farkında olmadigini gördüm ve çok samimi söylüyorum, bir şeyler yapmak istedim. En azından benim hikayem, benim yolum bu oldu demek istedim. Umarim yazdiklarimin okuyanlar üzerindeki etkisi, niyetimle doğru orantılı olur.

Benim yaşam standartlarımi, ailevi desteğim olup olmadığını nereden biliyorsunuz? Ben onlardan hiç bahsetmedim yazımda dikkat ederseniz.
Sizin ailevi desteğinizle ilgili birşey yazmamışım zaten
Milletin maddi manevi yaşam şekli bakımından herkes şanslı değil yazmışım
Anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz
Neyse

Hayatta en dikkat edilmesi gereken şeylerden birisi de bakış açısıdır. Bir konuda ki fikrinizi tamamen değiştirebilir. Siz yazının özünde konu sahibi aklınca ders vermeye çalışmış diye görmüşsünüz. Ama ben kendini çaresiz hisseden kadınlara, çaba gösterdiklerinde hep bir umut ışığının var olduğunu, bunun yolunun içsel yolculuğa çıkmakla mümkün olduğunu anlatmaya çalışmış diye görüyorum.

Sevgili konu sahibi bana göre hayatta her zaman mutlak doğrular yoktur, tecrübelerden edinilen doğrular vardır. Sizde yaşadıklarınız yüzünden hayata küsmek yerine kendi problemlerinize kendi doğrularınızla çaba göstermişsiniz ne güzel. Bende sizin gibi, kötü şeyler yaşayan kadınların ahlanıp vahlanmaktansa, yanlış giden o şeyi bulup düzelterek huzura kavuşacaklarını düşünüyorum. Bunu yapamamak için insanın önünde ki en büyük engel, kendi değersizliğini kabullenip, güvenini kaybetmesiyle başlar. Herşey bir uyanışla başlar ve ondan sonra hiç bir şey eskiye dönmez. Ya değişmek zorunda olduğunu bilirsiniz ve uyanışısınız sizi buna mecbur bırakır yada yol alır güzelleştirirsiniz. Güzel enerji, güzel söz, güzel düşünce domino taşı misali döner bulur sizi. Sizde de böyle olmuş, mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…