- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
Pazar gunu saat kacta ders almıstın ?Olabilir, beni dün aldılar derse, daha öncede iki pazar ders aldım.
Ayagini debriyajdan birden cekiyorsundur ondan stop eder...heh aynen kurs hocamda 5 gun kala artık baska arac kullanma dedı ben bıraz gec kaldım. amelıyat fılan oldum yasaktı arac kullanmam sımdıde zaman az kaldıgı ıcın 2 aracla calısıyoruz.
kursun arabası yag gıbı gıdıyor gaza basmadan epey gıtmeye baslıyor. ama bızımkı allahım sanki tır . pedallar sert ayaklarım acıdı pedallara basarken.
bakalım bu aksam nasıl gececek.
buarada kaldırıp kaldırıp bır anda kaldıramama ne dıyorsunuz?
ıkı tane kullandıgım teknık var konuya yazdım . hangısıne karar kılamıyorum pat araba duruyor
arabayı suanda cok sukur sorunsuz calıstırıyorum ve evet sanırım debrıyajdan ayagımıb ırden cekıyordum eskıden :)Ayagini debriyajdan birden cekiyorsundur ondan stop eder...
haksever yasadıklarım yasadıklarım olurmu bılmıyorum ama bende hamıle kalmayı dusunuyorum yakın zamanda.
ama bı yandanda su araba ısını kıvırmadan hamıle kalmasammı dıyorum sonucta hamıleyken belkıde daha cok ııhtıyac halıne gelecek .
dun aksam calısma yapmadık hatta muhtemelen bu aksamda olmayacak esım sehır dısına gıttı .
bakalım napıcaz.
ınsallah alnımızın akıyla gecerıs sınavlarımızıhadi bakalım hayırlısıyla alırsın inşallah sınavın nasıl gececek merakla bekliyorum . bnm daha yazılı sınav 22 agustosta direksiyon sınavıda ekimde olacakmıs
cok tesekkur ederım canımBende de aynı sorun var malesef.. Ben ehliyeti geçen yaz aldım sınavı bi seferde geçtim babamla çalışmıştım o zaman kavga ettik bıraktım. şimdi kendi arabamızı 3 4 kere kullandım. sonuncuda kaza yapıyodum o zamandan beri kullanmıyorum fren yerine gaza bastım ben heyecandan babam çok karışıyor ve hiç yardımcı olmuyor bir de ben de kursta clio kullanmıştım çok alışmıştım bizim arabaya bi türlü alışamadım. ama kurs arabaları inanılmaz rahat oluyor bi de arabaya alışmakla alakalı bozma moralini pratik işi hep. debriyajdan da kaldırmak için acele etme kaldırmasan da bişey olmuyomuş güzelce kalk ondan sonra bırakırsın deid bi arkadaşım bi dahakine onu denicem bakalım ben de kolay gelsin başarılar
10 günde neler neler olur :) ben 10 saat kursta çalıştım 1 2 saat de tanıdığımla. gayet güzel kullandım sınavda. ama baba ya da koca olunca gerçekten zor oluyor. çünkü herkes öğretebilecek diye birşey yok malesef hemen olsun istiyorlar keşke daha sabırlı olabilseler amaa.. sen onu hiç takma ve kurstakine odaklan derim ben başarılar :)cok tesekkur ederım canım
allah korusun kaza falan dıkkat etmek lazım ama bende bır kac kere arabayaı park yerıne sokarken hocayla beraber ayagım gazın ustunde kaldıgı ıcın fren yerıne gaza bastıgım oldu ve hoca cok kızdı tabıkı dıkkat et ayagını cek uzerınden dıye
bakalım hayırlısıyla nasıl olacak sınava 10 gun kaldı
2. Vitesten 3e geçerken dumduz iterseniz 1 olur, önce boşa alır gibi yapıp karşıya itin. Valla bu devirde ehliyet almak çoook zor. Ben 2 araba arasina park etmeyi 2 ay sonra öğrendim. O da evimizin önü çok sıkışıkti. Mecbur öğrendim. Yani mecbur kalmasam daha da uzardi. Kolay gelsinVe sonunda direksyon sınavına kaldı 3 gün
neler yapıyorum
3 vitese takarken yanlıslıkla bıre takıyorum .
sorunsuz kalkıyorum , gerı gelıyorum parkta edıyorum ama ugrasıyorum cok. dubaların yanında daha guzel durabılsem daha ıyı olacak
Cute teknik olarak zaten 2 sen üçe itersin :) sen vitesi ittiğinde o vites boşluğuna girer:) bosa niye atasınkızlar eşimle arada cıkıyorum ve hep kavga edıyoruz
yanı daha dun bana duz gıtmekten baska bısey yapmıyosun dedı
bende durdurdum arabayı ın o zaman dısrıda bekle dedım tabı ınmedı beklenecek bısey yoktu
gecen haftalarda yazmadım ama bır gun ben ındım onu oylece bıraktım .
cok negatıf
yanı galıba ıstemıyor ehlıyetı almamı
dun esımden sonra dıreksıyon hocasıyla dersım vardı acıkcası sen suanda %90 gececeksın sınavı cok ıyısın ıcgudusel bu ıs dıyor ben anlamadım ıyıyım degılmıyım :)
buarada 3. vıtese gecerken duz ıttırıyorum bosa alıp ıttırmıyorum nerden duyduysam o yontem arabaya zarar verıyormus yanı bos alarak yapma demıslerdı ama
araba neye ugradıgını sasırıyor allahımcute 3. vitese takarken boşa alıp beklemiyorsun ki,2 den 3 e geçiş o şekilde zaten:) 2den sonra ortaya(orası boş zaten)sonra ileri...sen boşa almıyım diye çabalarken 1 e takıyorsun tekrar :):) bu arabayı haşat eder asıl:)