Daha cok yenisiniz ve vajinismusla mucadele etmissiniz zaten. Akisina birakin. Denemekten, ısrar etmekten vazgeçmeyin. Bir zaman sonra rayına oturuyor. Siz de öğreniyorsunuz nasıl hareket edeceğinizi. yatay veya dikey 8 çizmeye çalışın üzerindeyken hareketlerinizle.
Bi dur bi şey öğrenebilirim şu an. Çünkü ben hep zıplayan 1Uuu beybi beybi
Eşinin üzerindeyken nasıl hareketlerin? Öne arkaya mı gidiyorsun, sadece girip çıkıyor musun aşağı yukarı? 8 hareketi yapacaksın işte kıvrak olmuş olacaksın.
Ok canımBi dur bi şey öğrenebilirim şu an. Çünkü ben hep zıplayan 1
8 bacım 8.. kıvraklığın formülü çok açık. Bir sen bir eşin bir de 8.Bi dur bi şey öğrenebilirim şu an. Çünkü ben hep zıplayan 1
Üzdün şu an aşkısı. Dümdük insanmışım. Kıvırtma neyin yok.8 bacım 8.. kıvraklığın formülü çok açık. Bir sen bir eşin bir de 8.
Öğrendin artık bu gece bi günah gecesi yaşarsınızÜzdün şu an aşkısı. Dümdük insanmışım. Kıvırtma neyin yok.
Sağa sola haretli olmak erkeklerin hoşuna gidiyor. Üzülme yeni bir şey öğrenmek güzel.Üzdün şu an aşkısı. Dümdük insanmışım. Kıvırtma neyin yok.
2 gün önce tüp bebek transfer oldum beybisi kısmetse daha sonra.Öğrendin artık bu gece bi günah gecesi yaşarsınız
Uuuu8 çizmeye çalışın
İşin şakası tabi.2 gün önce tüp bebek transfer oldum beybisi kısmetse daha sonra.
Allah razı olsun. Sana da hayırlı doğumlar inşallah.İşin şakası tabi.
Allah umudunu boşa çıkarmasın inşallah. Hayırla sağlıkla bi evlat sahibi olmayı nasip etsin