8 i öğrendim baska yöntemler var mı ya çok ilgimi çektiEşinin üzerindeyken nasıl hareketlerin? Öne arkaya mı gidiyorsun, sadece girip çıkıyor musun aşağı yukarı? 8 hareketi yapacaksın işte kıvrak olmuş olacaksın.
Kiz daha ne olsun parende atacaksin nerdeyseGoogle da arattım bulamadım da neyse lfsşfıkd biz öne arkaya sağa sola gidelim bi de 1 şeklini yapalım ok yeter yani
Yalnız bilen yapsın bunu bazıları beceremeyip adamın organını baya acıtıyor .Sağa sola haretli olmak erkeklerin hoşuna gidiyor. Üzülme yeni bir şey öğrenmek güzel.
Bacim sen zipla o zaman milletin seksine niye karisiyon oyle seviyor demekO dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz için de daha çok haz almak demektir
Yapa yapa ogrenilcek ana karninda mi ogreniliyorYalnız bilen yapsın bunu bazıları beceremeyip adamın organını baya acıtıyor .
Bizim bi arkadaş sevgilisiyle yapmış adam nasıl acı çektiyse kızı fırlatmışYapa yapa ogrenilcek ana karninda mi ogreniliyorkirilirsa da kime kalmış
Un cuvali misali haBizim bi arkadaş sevgilisiyle yapmış adam nasıl acı çektiyse kızı fırlatmışyavaş yavaş yapılmalı tabii .abanmamalı
Valla konuşuyoruz biz en ince detayına kadarUn cuvali misali hakiz böyle konulari ben yuzyuze konusamam nasil konusuyorsunuz
pozisyon detayi biraz fazla
Bu çok tehlikeliO dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz için de daha çok haz almak demektir
Bende hiç konuşamam yaaUn cuvali misali hakiz böyle konulari ben yuzyuze konusamam nasil konusuyorsunuz
pozisyon detayi biraz fazla
Birinin zevk aldığı bir şeye saçma demekO dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz için de daha çok haz almak demektir
Anaaa8 bacım 8.. kıvraklığın formülü çok açık. Bir sen bir eşin bir de 8.
Karşıda ki anlatmaya calistginda da -eblek eblek bakip bilmem ne diye muhabbet degistirmeye çalışıyorumBende hiç konuşamam yaa
O dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz .
Heh ben de onu diyecektim. O ne öyle 8 miş 9 muşO dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz için de daha çok haz almak demektir