Kadının üstte olması

Vajinismusu 1ay önce yenen biri ancak kendini keşfetmeye başlamıştır dur hele. Acele yok. Yavaş ve sağlam adımlarla ilerlemek lazım

O dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz için de daha çok haz almak demektir

O dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz için de daha çok haz almak demektir
Bu çok tehlikeli zıplayınca afedersin yerinden çıkıyor ve eşin acıyla bağırıyor

Birinin zevk aldığı bir şeye saçma demek şimdiye kadar uyguladığina göre karşılıklı memnuniyet söz konusudur degil mi? nihayetinde ne vajinamiz aynı ne de partnerimiz.

yorumları okurken şu 8 i yan denesek kaşık pozisyonunda falan nasıl olur acaba diye düşündüm sonsuzluk sembolü geldi aklıma yine kendi kendime güldüm

Heh ben de onu diyecektim. O ne öyle 8 miş 9 muş öyle bi 1 yapıcaksın ki, adam hooop diyecek kim kimi şey ediyo aloo sen hayırdır. 8 bana koyunun geviş getirmesi gibi sıkıcı geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…