• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadının fendi erkeği yendi..

Aslında esi kotu biri degil..sadecd kalipkari tabulari vardi yikamadigi..birde toplum baskisi hakimdi adamda..hani eş evde otursun gibi.tam tersi calismamasi icin direndi mehmet..para icin olsa en bastan izin verirdi.
Derya calismaya baslayinca mutlu oldu ve evlerindeki kavgalar azaldi.moda bunu gordu.birde tesvik cok onemli..bizim hayatimizi cok ornek aldi..tabi tum bu surecler 6 yilda gerceklesti..kolay olmadi..

Umarım öyledir. Çünkü adama, yazdıklarınızdan yola çıkarak çok sinir oldum.
Hem çalışmasını istemeyip, hem de kadına para vermeden ona saygı duymadan hatta o yokmuş
gibi yaşayan bir adam süreç ne kadar uzun da olsa bu tiynette birinin kadının kıymetini
anlaması zor diye düşündürdü bana..

Feci sallayan size karşi verecegim en güzel cevaptı..nasıl hissediyormuş insan:) emin olmadiginiz bisey ucin bu kadar net yazmaniz ne kadar doğru..neyse konuyu sabote etmeyin daha fazla

nasıl hissetmem gerekiyor ki. yanıldığım için utanç falan mı duymalıyım?
kaldı ki bakıp öyle değilmiş diye de yazdım.
gocunsam yazmam zaten.
hayır sizi tanımam etmem göz aşinalığım olan bir üye de değilsiniz bu saldırı modunuza anlam veremedim.
ilk defa açıyorum bu konuyu demeniz yeterliydi.
zaten ispatı ortada ve kolaydı.

Eşinizin sürekli akıl verip doğru yolu göstermesi ne güzel olmuş. Bir de Derya’nın baştaki çekingenliğini okuyunca içim parçalandı :KK61: Helal olsun gerçekten şimdi mutlu olmalarına çok sevindim :KK36:

Yaşasın çalışan kadınlar yazmak istiyorum ama işsizim. O zaman yaşasın çalışan ve iş arayan kadınlar :KK53:

Valla konuya girdiğimde aldatılan bir kadının adamın gözünün yaşına bakmadan tek celsede boşandığını falan okuycam diye başladım okumaya .

Ama sonunda çok şaşırdım ve içim açıldı resmen.

Sonunda Mehmet'i de boşadı :halay: yazacak diye bekledim ama tahmin ettiğim gibi bitmedi. :)

Kadının kendi ayakları üstünde durması özgüveni olması güzel de eşi kıymetini konuşmayla anlamış gibi değil açıkcası..
Durdu durdu da paralar akarken mi kadının kıymetini anladı.
Kocasının borçlarını bile ödemiş adam daha ne ister tabi..
Bende adam kadından çok paranın kıymetini anlamış gibi geldi bana ya neyse..

Bana da öyle geldi. Özellikle burda okuduğum konulardan sonra bazı erkeklerin eşlerini içi dolu cüzdan gibi gördüklerini öğrendim. O cüzdandan para alamayan erkeklerin kimisi olay çıkarıyor kimisi de boşuyor.

tv dabır program var...ılışkıler uzmanı bır hanfendı var..ona bırı baglanmıstı...aynı sızın gıbı...ınanın hıkaye o snadım ama sonucu husrandı...gıyınmeyı ogretmıs...bakımlı olmayı ogretmıs. ama eşını elınden almıstı ..o sahıp cıktıgı bayan...valla hıkaye oyle bıtcek sandım..neyse sızın derya helal sut emmış derler....oyle biriymiş.

tv dabır program var...ılışkıler uzmanı bır hanfendı var..ona bırı baglanmıstı...aynı sızın gıbı...ınanın hıkaye o snadım ama sonucu husrandı...gıyınmeyı ogretmıs...bakımlı olmayı ogretmıs. ama eşını elınden almıstı ..o sahıp cıktıgı bayan...valla hıkaye oyle bıtcek sandım..neyse sızın derya helal sut emmış derler....oyle biriymiş.
Hangi kanal acaba severim oyle programlari .. tv

İşte arkadaş insanı Vezir de eder rezil de. Öyle büyük sevap islemissiniz ki aslında farkında olmadan. Kadın da ki Azim de alkışlamak lazım

Ben pek sevinemedim nedense. Kadıncağız kendini geliştiremese adam yine onu küçük görecekti. Yani adam eşini sevmiyor, şuanki paketini seviyor. Kadın tırnaklarıyla emeğiyle rica minnet kocasından izin alarak bu günlere gelmiş. Sefasını kocası sürüyor.

Şahsen eşimin beni ben olduğum için sevmesini, değer vermesini isterim, kilolu olsam da, parasız olsam da, güzel güzel kıyafetler giymesem de...

Derya kendiyle kaldığında üzülüyor mu acaba ?
2 çocuk ve gençliğini verdiği adamdan ilgi alaka göremezken insan yerine konmazken bir pazarını bile kendine ayırmayan adamın para kazanıp kilo verince iki güzel elbise giyince değişmesi

Eşinin arkadaşlarıyla tatile gidip borç yapmasına bile ses edemezken

2 küçük çocuğu bırakıp her gün başkalarının evini temizleyip kazandığı parayla eşinin borçlarını kapatıp bir anda değer görmek ne hissettiriyor acaba ?

Kocam beni değil parayı seviyor sonucuna mı varıyor yoksa kocam bana çok aşıktı ama gösteremiyordu ya mı ?

1.5 yaşında ve 5 yaşında 2 çocuğu kime bıraktı bir akrabaya mı yoksa bakıcıya mı ?(bakıcıda az para değil )
Yeni kıyafetler borçları ödemeler tatiller ne kadar kazanıyor ki temizlikten Derya
2000 tl falan kazanıyorsa keşke kocasını boşasaymış

Kocası eşinizle nerden arkadaş ?aynı iş yerindelerse eşinizle aynı maaş yada yakın maaş alıyordur ama sizin durumunuz kat be kat iyiyken onlar eski sobalı bir evde geçinmeye çalılıyorsa Deryanın gözünü açıp biraz para kazanınca boşanması gerekirdi hele ki bir pazarını eşine ayırmayan tatile bile çıkmayan ama para gelince sahteleşen bir adamsa

Ben pek sevinemedim nedense. Kadıncağız kendini geliştiremese adam yine onu küçük görecekti. Yani adam eşini sevmiyor, şuanki paketini seviyor. Kadın tırnaklarıyla emeğiyle rica minnet kocasından izin alarak bu günlere gelmiş. Sefasını kocası sürüyor.

Şahsen eşimin beni ben olduğum için sevmesini, değer vermesini isterim, kilolu olsam da, parasız olsam da, güzel güzel kıyafetler giymesem de...
Anormallik bende ve kötü niyetliyim falan diye düşünmeye başladım.
Derya yaşı ile birlikte 5-6 sene sonra muhtemelen her gün temizliğe gitmekten erken çökecek, gücü yetmeyecek.
Sosyal güvencesi, sigortası ise zaten yok.
Para azalınca adam ne yapacak bilmiyoruz çünkü adamın hamuru bozuk
Karısını insan yerine koyması için 4000 lira ve fiziksel değişimlere ihtiyaç duyuyor.
Ortadaki 2 çocuk, evlilik, kadının karakteri adam için önemli değil.
Bu bir başarı öyküsü müdür? Kadının emeğinin sömürülmesi falan mıdır bilemedim...

Arada "adamı da boşadı" diye birsey bekledim ama gelmedi. Neyse belki bir sonra ki adim da budur. Önce boşasın sonra temizlik şirketi açsın işte o zaman "başarı hikayesi" diyebilirim.
Belki arkadaşı olan eşinizin konuşmaları ile zapt oldu ama adam öyle bir kadını hak etmiyor.

Adam parayı görünce tövbe edip imana geldi herhalde.
Tükürürüm öyle kocaya. Allah bilir o tek gittiği tatillerde ne haltlar da yemiştir.
Fendi mendi bilmem elime para geçince boşardım.
Ben 2 küçük çocukla sobalı evde yaşamaya çalışırken o arkadaşlarıyla tatile gidecek ha !
İğrenç mahluk.

Mehmet öküzün teki. Derya haketmiyor bu salak adamı. İki göz boyamaya tav olan bu aciz adam birkaç yıl sonra kadın çökünce yine aynı pislik peşinde olacak. İnsan hiç mi yaşlanmayacak? Erkeği yenen bir halt yok burda kendinizi kandırmayı bırakın konu sahibi. İnsan önce kendine değer verecek kaşına gözüne üstüne başına değer sonradan gelecek. Böyle yapa yapa bu tip salak erkeklerin de g.tünü kaldırıyorsunuz. Derya ya üzüldüm. Yapması gereken kendi ayakları üstüne durmak bu yavşak adamı bir hayvan gibi yanında beslememek. Saçma sapan bir hikaye. Öyle bir anlatmışsınız ki sanki her tarafı yıldızlı.

Deryanın azmine laf söylemedim kadın isterse dünyayı devirir bunun kanıtı bu ama o salak adamı beslediği sürece gölgede hep.

yemin ederim ne çıkacak bunun altından acaba diye korka korka okudum, neyse ki güzel bitiyor.

Günaydın Çıtırlar,
Güzel bir hikaye Kadın candır işte başarmış lakin eksik başarmış,
Kiiii çok uzun sürmez O herifi kapının önüne koyması bence

Anormallik bende ve kötü niyetliyim falan diye düşünmeye başladım.
Derya yaşı ile birlikte 5-6 sene sonra muhtemelen her gün temizliğe gitmekten erken çökecek, gücü yetmeyecek.
Sosyal güvencesi, sigortası ise zaten yok.
Para azalınca adam ne yapacak bilmiyoruz çünkü adamın hamuru bozuk
Karısını insan yerine koyması için 4000 lira ve fiziksel değişimlere ihtiyaç duyuyor.
Ortadaki 2 çocuk, evlilik, kadının karakteri adam için önemli değil.
Bu bir başarı öyküsü müdür? Kadının emeğinin sömürülmesi falan mıdır bilemedim...

Hikayenin sonunda derya bastı tekmeyi, kendini kendi olduğu için seven biriyle şuan deseydu evet bir başarı hikayesi olurdu. Şimdi hep beraber deryanın erken çökmemesi için dua edelim. Eşi sağlam pabuç değil çünkü. Azıcık bir parasızlıkta bakımsızlıkta karısını hor görmeye devam etmesi an meselesi.

Back