Kadına Yönelik Tacize Karşı Erkeklerin Ağzından 36 #Sendeanlat Hikayesi

archangelus

veritasaequitas
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
3.508
3.432
Can Mert Bozkurt @talemon
Annemi 11 yaşındayken trafikte bir kamyon sürücüsü taciz ettiği için yaptığı kazada kaybettim. #sendeanlat

Anıl Çakıcı @AnilCkc
Asansörü çağırmış bekleyen kadın varken, tedirgin etmemek için merdiveni tercih eden delikanlılarda var. #sendeanlat

Koray Çalışkan @koraycaliskan
#sendeanlat için yazılanları okuduğumda erkeklikten istifa edesim geliyor. Yarın kadınlar siyah giyecek, bizim alnımızın renginde...

Ahmet Küçük @ahmtkuck
3 hayvan yüzünden bizler sokaklarda utanarak yürüyoruz.Peki sebebi neydi? Bir kızın canı bu kadarmı kıymetsizdi? #sendeanlat #OzgecanAslan

o². @ogzatbs
"Anne dur. İlerde bir sürü kız var, kapatma korkuyorum." diye telefonuna sımsıkı sarılmış bir erkek de göremezsiniz.. #sendeanlat

Aret Vartanyan ® @aretvartanyan
Cinsellikten, aşktan, vapurda metroda sarılan gençlerden korkan zavallıların eseri... #sendeanlat

DELİNİNDELİSİİ @delinindelisii0
Bir zamanlar Adamlığın olduğu mutlu bi ülke vardı şimdi ise Melekleri katledildği iğrenç bi dünya haline gldi nedn mi aynaya bak #sendeanlat

italyan® @italyancoccuk
Eve varınca ara, meraktan çok gereklilik cümlesidir. Çünkü varıp varmayacağın belli değildir bizim ülkemizde.. #sendeanlat

Ataberk Doğan @atadogann
#sendeanlat biraz göz attım. Cinsiyetimden utanıyorum

Mr. Sjörn Vikingsson @SercanVikinggil
Gece önümde yürüyen iki kıza doğru yaklaşan tinerciyi görüp kızların arkadaşları gibi koluna girip tinerciden uzaklaştırmak #sendeanlat

Bundan tam 3 yıl once gece vakti bir kıza adres sormak icin yanına giderken kız nedenini anlamadıgım bir sekilde yolunu degiştirmisti ve atabildigi kadar hızlı adımlar atarak uzaklasmıstı neden boyle birsey yaptıgını simdi anlıyorum artık gece vakti bir kızı yolda tek gorursem ben yolumu degistirecegim o degil bu cok kotu bir his
Fatih @YazinAdami
diyeceklerim bu kadar içimde kalsın istemedim. #sendeanlat

farukaksoy @mfarukaksoy
Kadınlarına korku cehennemi yaşatan sözde namus düşkünü namussuz Şerefsiz iki yüzlü erkek müsveddelerinin ülkesi.#sendeanlat

Ahmet MİMAROĞLU @ahmetmimaroqlu
Gece vakti önümdeki kız korkmasın diye karşı kaldırıma geçtiğimide bilirim . #sendeanlat

eğer insan olsaydınız yolda bağcık bağlamaya bile korkar hale gelmezdi kadınlarımız. #sendeanlat
m. (@kimuleynnbu)

Yeis Sensura @YeisSensura
Tekrar doğacak olsan kadın olmak ister miydin sevgili cinstaşım?O zamn karşı cismim #sendeanlat ki utanalım-erkek olarak değil-insan olarak.

Aykut YILDIRIM @yildirimaykut
#sendeanlat Beni çok kıskanır,dışarı çıkarmaz,şunu bunu giydirmez diyen adamla gurur duymamayı, aslında kendine hakaret olduğunu öğretin.

Batuhan Dedde @BatuhanDedde
#sendeanlat burda yazılanlara göz attıkça ezilip büzülüyorum erkek olduğum için. utanç içindeyim

Kerem Ozan @keremozans
Ülkemizde sokak ortasında bir kadını dövebilirsiniz, hatta öldürebilirsiniz fakat öpemezsiniz... Çünkü biz duyarlı bir toplumuz. #sendeanlat

M.Çağlar Sipahi @BonezCrusher_7
Mesela bir kız gönül vermiş olduğu takımın formasını alacak fakat arkasına isim yazdıramıyor arkadan bakıp laf atmasınlar diye. #sendeanlat

Volkan @volkanncicek
Erkekler "okurken kanım dondu, inanmıyorum." yazarken kadınların okuyup hiç şaşırmaması her şeyi anlatıyor aslında. #sendeanlat

Efe Öztekin @efeoztekin
#sendeanlat etiketi altında yazılan tweetler bu ülkenin en büyük utancıdır. Hepsi bir kitapta toplanmalı, ders olarak okullarda okutulmalı.

Emre Metin @EmreMetinin
"Kadın insandır, biz insanoğlu." Neşet Ertaş #sendeanlat #ÖzgecanAslan

Yiğit Kalafatoğlu @yicit
#sendeanlat için yaşadıklarını yazan karına troll bir hesabın tacizde bulunmasına anlam verememek ve o erkeğin adına utanmaktır #sendeanlat

İlke Kaan Yavuz @Dolendoo
Sırf arkasına bakmasınlar diye okul çantasını aşşağıya kadar uzatan kızlar burdamı? #sendeanlat

NURULLAH @HdiCnmSnde
'Otobüs çok dolu, binmeyeyim.' 'Otobüs bomboş binmeyeyim.' Maalesef ki durum bu. #sendeanlat

Burak İvgen @Burakivgen
Yarın okul var. Kimbilir kaç çocuk okula gönderilmeyecek. Kaç okul çağındaki çocuk evlendirilecek ve kaçı tacize uğrayacak. #Sendeanlat

İsmail. @ismailgztepelee
#sendeanlat Kadınlara çığlık atmayı değil Erkeklere adam olmayı öğretin önce. Caydırıcı cezalar gelmediği sürece bu da son olmaz!

Mustafa Öztürk @mozturrkk
Bazı erkeklerin adamlığı kadınlardan öğrenmesi gerek. Artık o durumdayız. #sendeanlat

Öss Öğrencisi☺ @coskununyeri
Artık otobüslerde dolmuşlarda tek kadın kaldıysa o kadın inene kadar inmemek erkeklik adına yapabilceğimiz en güzel şey olur. #sendeanlat

Mirgun Cabas @MirgunCabas
kızına daha 3 yaşındayken yabancılardan korunmak için "dokunmayın!" demeyi öğretmek zorunda kaldıysan #sendeanlat

Yiğit G. KOÇOĞLU @ygokcehank
Bir gün oğlum olursa eğer -ki ben kız çocuğum olmasını çok istiyorum- ona önce kadına değer vermeyi anlatacağım, senin olursa #sendeanlat

Atilla Taş ✔ @AtillaTasNet
#sendeanlat tagında şöyle bir gezindim de, Türkiye'de yaşayan tüm kadınlara cesaret ve onur madalyası takacaksın.

Fırat Coşkun @firatcoskun
Sağımda annem solumda eşim var. Siz tacize uğradınız mı diye soruyorum. İkisi de yaşamış. Eşim herkes yaşar ki diyor. Kahretsin #sendeanlat

Barış Akpolat @barisakpolat
ya arkadaş saçım uzunken bu iri boyutuma, sakalıma rağmen antalya'da yanımda araba durdu. kadınların çektiğini anlayın artık #sendeanla

Anıl Çakıcı @AnilCkc
Annemiz veya ablamız tek başına biyere gidince içimizde korku olmadığı zaman Türkiye gelişti diyin bana #sendeanlat

Comolokko @comolokkoprofil
Susmak neyi halleder? #sendeanlat

http://listelist.com/sendeanlat/

Hepsi kelimesi kelimesine dogru.

Ben de 7 aylık hamileyken alsancak limanının orda bir tır şoförünün selektör ve korna sesini hala unutamıyorum. Beni ha ellemiş ha selektòr yapmış. Bana hissettirdigi üzüntüyü anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…