Kadın ve yaş orantısı

Büyük konuşmuş olmayayım da kendinden 10-15 yaş küçük kadın arayan erkekleri anlamakta zorluk çekiyorum. Tamam diyelim ki kadın taş gibi, hamilelik potansiyeli yüksek asdasdasd enerjik vs. Ama daha çocuk? 35 yaşındaki bir adam 20 yaşındaki bir kadında ortak ne bulabilir, nasıl anlaşır? Arada bildiğin kuşak farkı var, ki yirmili yaşlardaki kadın sürekli değişir sürekli büyür. Aynı kalmaz. Garip yani. Ki bunun ilerisi de var adam gelecek 50 yaşına kadın 35 yaşında olacak hala çok genç ve enerjik bir döneminde yani. Bakalım kadını tatmin edebilecek mi asdasddsa hiç mi endişelenmiyorlar bu nasıl bir kendine güven :KK70: Bilemiyorum altan. İstisnalar vardır elbette ama genel olarak bu tarz ilişkilerin yürümesi zor bence
bana da hep öyle gelir. bir haber vardı gecenlerde 50 küsür yasındaki kadın doğum uzmanı kendisinden 20 yaş küçük eşini vurmuştu iddiaya göre adam sürekli sen benden gençsin falan diyormuş yaş kompleksinee girmiş. ne kadar doğru bilmiyorum ama doğruysa çok kötü.

bir erkeğin her şeyine he diyip ilk bulduğumla evlenmiş olsaydım dediğiniz doğru olurdu ben bir erkeğin ne istediğine kafa yormuyorum iyi okuyunuz ? iyi güzel diyorsunuz da kadınların biyolojik saati diye bir sey var. bunları günlük hayata aktarabiliyor musunuz? erkek doğası gereği böyle ilkel düşünüyor onlar için her zaman güzellik genclik ön planda yalan mı? ben doğrudur demiyorum ama günümüzde bunun çok örneği var.
Biyolojik saat var ama kadinlar genelde 40 yasina kadar dogal yolla hamile kalabiliyorlar. 30-35 yasin en uygun yas oldugu soyleniyor. Eskisi gibi degil ki insanlar bir ya da iki cocuk yapiyor artik. Bence dogurganlik icin cok genc olmanin bir geregi yok.
Erkekler genc kadinla evlenmek icin bunu bahane ediyor gibime geliyor. Cunku kendileri yaslaninca, bakacak ilgilenecek, cok fazla hasta olmayacak bir ese ihtiyaclari var. Erkekler hasta olunca kadinlar genelde bakar ama kadinlar hasta olunca genelde erkege batmaya baslar :KK43:

Biyolojik saat var ama kadinlar genelde 40 yasina kadar dogal yolla hamile kalabiliyorlar. 30-35 yasin en uygun yas oldugu soyleniyor. Eskisi gibi degil ki insanlar bir ya da iki cocuk yapiyor artik. Bence dogurganlik icin cok genc olmanin bir geregi yok.
Erkekler genc kadinla evlenmek icin bunu bahane ediyor gibime geliyor. Cunku kendileri yaslaninca, bakacak ilgilenecek, cok fazla hasta olmayacak bir ese ihtiyaclari var. Erkekler hasta olunca kadinlar genelde bakar ama kadinlar hasta olunca genelde erkege batmaya baslar :KK43:
bak bu dediğiniz çok doğru

şimdiki nesil çok fena ama :KK70: nasıl yönetebilirler ki
Valla yinede yönetiyorlar ya. Çevremde çok görüyorum. Bizim orda kız ile eşi arasında 14 yaş fark var😱. Adam evlenip yurtdışına çıktı. Güya işlerini halledip karısını yanına alacak. Kız kaynanası ile yaşıyor. Birde doğum yapmış geçen duydum. Ee düşünüyorum da daha olgun bir kadın olsaydı. Çocuk yapmazdı mesala. Kaynanası ile okadar oturmazdı. Sanki kaynanası ile evlenmiş. Eşi ile geçireceği gezip tozacağı zamanlarını kaynanası ile geçirdi.

Kişisel şeyler bunlar belli bir kurali, dogrusu yok. Herkese gore degisir.
Eşim 8 yaş buyuk ama oyle gökten
düşmüşş bir halimiz yok gayet sohbet edebiliyoruz zaten sohbet edebildigimiz, birlikte iyi vakit gecirdigimiz için evlendik. 🙄 5 yaş fark var diye espri bile yapamiyorsaniz siz ayri dunyalarin insaniymissiniz yaşla alakasi yok.

bir erkeğin her şeyine he diyip ilk bulduğumla evlenmiş olsaydım dediğiniz doğru olurdu ben bir erkeğin ne istediğine kafa yormuyorum iyi okuyunuz ? iyi güzel diyorsunuz da kadınların biyolojik saati diye bir sey var. bunları günlük hayata aktarabiliyor musunuz? erkek doğası gereği böyle ilkel düşünüyor onlar için her zaman güzellik genclik ön planda yalan mı? ben doğrudur demiyorum ama günümüzde bunun çok örneği var.
Erkeklerin de kendince biyolojik saati var bence. Belli yaştan sonra bazı şeyler pek de eskisi gibi olmuyor. :))

Kızlar geçenlerde arkadaş ortamında şöyle bir konu açıldı . Konu erkek kadın yaş farkına geldi ve bana düşüncemi sordular yani ben yaş aşırı yaş farkına karşıyım kuşak farkı bile çıkıyor 5 yaş büyükle . ortak espiriler bile değişiyor bana gre :KK70: zamanında böyle reddetiğim insanlar bile oldu sırf bu yuzden ama şuan daha mutluyum seçimlerimle. Erkekler tarafından biraz komik karşılanmış ki ; "erkeklerin kendisinden her zaman daha küçük 10-15 kızlara yöneldiklerini (daha kolay hamile kalma,daha diri vucud) yasıtlarına yakın biriyle flört etseler sevseler bile daima evlenmek için daha genci tercih edeceklerini söylediler. ben gerçekten bozuldum bana özel demediler onu anladım ama bu erkeklerin düşünce tarzı beni çok rahatsız etti. sizce doğru mu?

Düşünce şekli doğru mu diye soruyorsan değil ama erkekler genelde böyle mi düşünüyor diyorsan evet öyle.. istisnalar vardır tabi

Bu benzer kacinci konu oldu. Erkekler diri vucut, dogurganlik vs istiyorsa( sanki 5 cocuk olsa becerip de bakabilecekler) kadinlar da baklavali fit vucut, aslan yelesi gibi saclar, kariyer, kibarlik, performans ve iyi ekonomik durum istiyor. Biz kadinlar erkeklerin ne istedigine kafa yoracagimiza, kendimizin ne istedigine kafa yorsak ya 🤷 Bizim canimiz yok mu?
Dediklerinizin hepsine katiliyorum ama ben de malesef erkeklerin genelde genc kizlara yöneldigini düsünüyorum.

e biz kadınlar napalım o zaman? bizden daha büyüklr mi bize uygun oluyor?
Ben haklı bulduğumu söylemedim zaten gıcık da oluyorum :)) ama genel durum bu gözlemlerime göre. S. medyada da hep genç kızlara yürüyorlar zati :))) Yaşıtı olsun isteyenin dahi yaşıttan kastı beş yaş küçüğü falan. Kendi yaşlarımızda bekar ve ciddi düşünen birini bulmak mümkün mü tabiki mümkün ama zor gibi belli bir yaştan sonra.

Dediklerinizin hepsine katiliyorum ama ben de malesef erkeklerin genelde genc kizlara yöneldigini düsünüyorum.
bir tane araştırma var nette. kadının piyasa değeri diye avam bir söylemle ingilizce bir makale. bir erkek max 25 yasındaki bir kadına kadar yönelirmiş sonrası hep daha küçük. yani aslında bilerek yapmıyorlar iç güdüleri zihinsel yapıları buymuş.

Ben haklı bulduğumu söylemedim zaten gıcık da oluyorum :)) ama genel durum bu gözlemlerime göre. S. medyada da hep genç kızlara yürüyorlar zati :))) Yaşıtı olsun isteyenin dahi yaşıttan kastı beş yaş küçüğü falan. Kendi yaşlarımızda bekar ve ciddi düşünen birini bulmak mümkün mü tabiki mümkün ama zor gibi belli bir yaştan sonra.
o belli yasa kadar bizim gencliğimiz gidiyor :KK70:

okul hayatımda ve iş hayatımda dahil olmak üzere tanıdığım tüm erkekler kendisindne küçük biriyle evlendi.
sosyal medyada dahi görmüyor musunuz? 40 yasındaki adam 25 lik kızlara ilgi gösteriyor hep öyle tipleri ekliyor. cevrenizde olmasına gerek yok bence. gözünüzü açıp bakarsanız denilen seylerin doğruluk payı var.
O zaman sormanız yersiz, demek ki doğru söylüyor.
Zaten sizin inandığınız bir şeyi söylemişler. Yani, so what??? Problem ne 😂
Zaten 96liymişsiniz, yani siz de daha 25liksiniz.. rahatça yaşı büyük erkek bulabilirsiniz . Yasitlarinizin 18lik kız aradığını falan mı saniyorsunuz? Ben anlamadım ki, derdiniz tam olarak ne?

kabul ediyorlar mı sence :KK70: yalan yok açıkcası sırf bu yuzden bile yaşça büyük erkek sıkıntılı.
Aman sen yine de o toplara girme ortamlarda, açıp gösterirler ; yaparlar bunu. Orası çok önemli onlar için, hayatın anlamı desem abartmış olmam. :KK70:

bir tane araştırma var nette. kadının piyasa değeri diye avam bir söylemle ingilizce bir makale. bir erkek max 25 yasındaki bir kadına kadar yönelirmiş sonrası hep daha küçük. yani aslında bilerek yapmıyorlar iç güdüleri zihinsel yapıları buymuş.
Kadinlar bunu kabul etmesede tabiki istisnalar da var ama genel durum bu. Hatta erkekler 30dan sonra degerlenir kadinlarda da tam tersi diye bir yargi var.

Kadinlar bunu kabul etmesede tabiki istisnalar da var ama genel durum bu. Hatta erkekler 30dan sonra degerlenir kadinlarda da tam tersi diye bir yargi var.
Kendi mesajimi kendim yanitlayim önce ben erkek olsam illa da kendimden kücük biriyle beraber olmak istemem önemli olan anlasmam olurdu.Cok takilmayin arastirmalara, akli basinda insanlarda var.

Her ne kadar kabul etmek istemesek de böyle bir şey var. Bu doğru bir yaklaşım diyemeyiz ancak erkeklerin böyle bir yönelimi mevcut çünkü bulabiliyorlar bakın burası çok önemli bulabiliyorlar yani 50 yaşında da olsa yarı yaşında bir genç kız onu kabul edebiliyor ama para için diyin ama başka şey için diyin bu var.

erkekler soyunun devamı güdüsüyle evlenirken doğurganlığı yüksek kadınları seçme eğiliminde bu yüzden yaşı yüksek bir kadın onlar için cazip bir aday değil.
bunu bir nevi hayatın adil yaklaşımı olarak da görebiliriz. belli yaşa kadar kadınlar fazlaca talep görürken zamanla bu azalıyor o talepler arasında kadın uygun bir aday seçebilirse seçiyor gidip ilk çıkan it kopukla değil tabii.

ileriki yaşlarda evlilik için tercih edilme düşüyor.

hayatın sonu değil bu tabii ben 30+ olarak gayet mutluyum siz de mutlu olun.

Herkesin kendi tercihi ama kendi adima konusmam gerekirse 35 yasindayim, esimin suan 50 yasinda oldugunu dusunemiyorum bile. Tuylerim urperdi kizzz :KK53:
Esimle yasit sayiliriz, ben 6 ay kadar buyugum.

Bence bu zihniyetteki erkekler yaslandiklarinda kendilerine baktirmak icin genc kadin istiyorlar. Bir de daha toyken istedikleri gibi yonetmek icin..

Bide bazı hemcinslerimizin kendinden çok büyük erkeklerle olmak da hoşuna gidiyor çünkü kendini daha özel, daha değerli hissediyor, daha çok şımartılıyor, zamam zaman çocuklaşsa da karşısındaki onu elinden kaçırmamak için nazlayacak biliyor çünkü erkek dezavantajlı olduğunun farkında. Ben de kendimden yaşlı biriyle sevgili oldum, parası falan da yoktu, tek hoşuma giden bana gösterdiği sabır ve ilgiydi, "ne yapsam katlanır çünkü tek şansıyım" gibi bir düşünceye kapılmıştım sanırım ve onun yanında olduğumdan daha güzel görünmek, sırf gençliğim için bana hayran olması, yaşıtımda bulamadığım beğeniyi ondan görmek v.s. v.s. İşte bunlar da genç kadınlara cazip gelen şeyler...

Her ne kadar kabul etmek istemesek de böyle bir şey var. Bu doğru bir yaklaşım diyemeyiz ancak erkeklerin böyle bir yönelimi mevcut çünkü bulabiliyorlar bakın burası çok önemli bulabiliyorlar yani 50 yaşında da olsa yarı yaşında bir genç kız onu kabul edebiliyor ama para için diyin ama başka şey için diyin bu var.

erkekler soyunun devamı güdüsüyle evlenirken doğurganlığı yüksek kadınları seçme eğiliminde bu yüzden yaşı yüksek bir kadın onlar için cazip bir aday değil.
bunu bir nevi hayatın adil yaklaşımı olarak da görebiliriz. belli yaşa kadar kadınlar fazlaca talep görürken zamanla bu azalıyor o talepler arasında kadın uygun bir aday seçebilirse seçiyor gidip ilk çıkan it kopukla değil tabii.

ileriki yaşlarda evlilik için tercih edilme düşüyor.

hayatın sonu değil bu tabii ben 30+ olarak gayet mutluyum siz de mutlu olun.
bu konudaki en aydınlatıcı yorumu yazmışssınız.
dediğiniz o kadar doğru ki.. belli yaşa kadar kadınlar fazlaca talep görürken zamanla bu azalıyor .
benim kastettiğim de sizin dedğiniz. belirli bir yaşa kadar biz erkek seçiyoruz belirli bir yastan sonra sanki (değer görmeyip yaşıtlarımız tarafından) bizden daha büyüklere yönelmek zorunda kalıyormusuz gibi hissediyorum. esekür ederim çok acıklayıcı olmuş :dua:

X