Kadın ve yaş orantısı

46M6

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
1.771
2.686
Kızlar geçenlerde arkadaş ortamında şöyle bir konu açıldı . Konu erkek kadın yaş farkına geldi ve bana düşüncemi sordular yani ben yaş aşırı yaş farkına karşıyım kuşak farkı bile çıkıyor 5 yaş büyükle . ortak espiriler bile değişiyor bana gre :KK70: zamanında böyle reddetiğim insanlar bile oldu sırf bu yuzden ama şuan daha mutluyum seçimlerimle. Erkekler tarafından biraz komik karşılanmış ki ; "erkeklerin kendisinden her zaman daha küçük 10-15 kızlara yöneldiklerini (daha kolay hamile kalma,daha diri vucud) yasıtlarına yakın biriyle flört etseler sevseler bile daima evlenmek için daha genci tercih edeceklerini söylediler. ben gerçekten bozuldum bana özel demediler onu anladım ama bu erkeklerin düşünce tarzı beni çok rahatsız etti. sizce doğru mu?

Kızlar geçenlerde arkadaş ortamında şöyle bir konu açıldı . Konu erkek kadın yaş farkına geldi ve bana düşüncemi sordular yani ben yaş aşırı yaş farkına karşıyım kuşak farkı bile çıkıyor 5 yaş büyükle . ortak espiriler bile değişiyor bana gre :KK70: zamanında böyle reddetiğim insanlar bile oldu sırf bu yuzden ama şuan daha mutluyum seçimlerimle. Erkekler tarafından biraz komik karşılanmış ki ; "erkeklerin kendisinden her zaman daha küçük 10-15 kızlara yöneldiklerini (daha kolay hamile kalma,daha diri vucud) yasıtlarına yakın biriyle flört etseler sevseler bile daima evlenmek için daha genci tercih edeceklerini söylediler. ben gerçekten bozuldum bana özel demediler onu anladım ama bu erkeklerin düşünce tarzı beni çok rahatsız etti. sizce doğru mu?
Parantez içindeki kısımdan acayip rahatsız oldum😑😑😑

evet doğru ki 25 yaşındaki erkeklere 25 yaşındaki kızlar da bakmıyor sizin gibi düşünen erkeklerde vardır ama çoğunluk arkadaşlarınızın dediği gibi doğru yani. bence ise 20 li yaşlarda fark 3 4 30 lu yaşlarda 5 10 yaş fark normal . ama herkesin kendi fikri

evet doğru ki 25 yaşındaki erkeklere 25 yaşındaki kızlar da bakmıyor sizin gibi düşünen erkeklerde vardır ama çoğunluk arkadaşlarınızın dediği gibi doğru yani. bence ise 20 li yaşlarda fark 3 4 30 lu yaşlarda 5 10 yaş fark normal . ama herkesin kendi fikri
benim gibi düşünen erkek mi :KK70: ablacım kadınlar kulubu burasssııııı :KK70:

Öyle erkekler bağnaz geri kafalidir bu nedenle uzak olsunlar sanki mal aliyor benim içinde diri vucud önemli bunun yaşla alakası yok göbek bAglamis gotu salmış leş bir insan istemem bu kel asla olmasın mümkünse böyle elimi atınca parmaklarımın geçtiği uzunlukta olsun sakalları sararmis ter kokanda istemem böyle isteyen erkekler vardır ama çevreye göre değişir örneğin benim çevremde yok eğitim seviyesine etkiliyor

İstisnalar hariç kendinden 10-15 yaş küçük kadın arayan erkek eline avcuna kolay gelecek, yönetebileceği biri olsun diye bir amaç güdüyor. Her zaman ilkel dürtülerle alakası yok yani. ☺️

benim gibi düşünen erkek mi :KK70: ablacım kadınlar kulubu burasssııııı :KK70:
kendi açısından sizin gibi düşünen erkek. yani 5 yaş dan az fark olmalı diye düşünen erkek yani sizde öyle düşünüyorsunuz ya eksik yazmışım kelimeleri yada mesela acun ile şeyma gibi 20 30 yaş fark olsun isteyenler de olabilir :KK70:

Sizin bakış açınız da arkadaşlarınızın ki de yanlış bence. Yaş farkı ilişkilerde önemli değil. İki insan anlaşıyorsa, mutluysa diğerlerine halt etmek düşer.
üniversitedeyken benden 5 yaş büyük çocuk izlediğim çizgi filimden tutun sosyal medya espirilerine kadar hiçbir şeyi anlamıyordu :KK70: tamam bir ölçek olmayabilir ama kuşak farkı diye bir şeyde var.

kendi açısından sizin gibi düşünen erkek. yani 5 yaş dan az fark olmalı diye düşünen erkek yani sizde öyle düşünüyorsunuz ya eksik yazmışım kelimeleri yada mesela acun ile şeyma gibi 20 30 yaş fark olsun isteyenler de olabilir :KK70:
ya hangi kadın yanında abisi gibi duracak bir adamı ister :KK70:

ya hangi kadın yanında abisi gibi duracak bir adamı ister :KK70:
sözüm meclisten dışarı haa lince başlamayın yaşını göstermeyen çok insna var ben sadece anormallerini kastettim :F

Esimden 2 yas büyüğüm.

Evet bazı erkekler daha genç kızlara meyilli ama bunun sebebi doğum filan değil. Kendileri başarısız oldukları için, akıllı kadınları kandıramadıkları için daha dünyadan habersiz, kolay "yem" zann etdikleri kızlara yöneliyor. Artık düşüncesi oturmuş, erkeklerin ne olduğunu anlayan kadınları canım cicimle kandıramayınca pıtırcık aşık ergenleri üç smile le avuçlarına alıyorlar. Neden efor sarf etsinler ki 😏 tabi bu yazdıklarım herkese ait değil, bazıları böyle

X