• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın ve erkek ne kadar eşit?

kadın şunu yapar erkek şunu yapar diye keskin bir ayrım yapamayız.
benim bildiğim ve doğru olan hayatın müşterek olmasıdır.
Ayy senin kaynanaligin hiç çekilmez biliyon mu? Kız evladın var mı senin? Kızının evlendirirken bu Söylediklerini ona da söyle olur mu? Kızım de, çocuk doğurman sana kapris yapma hakkı vermez, çalışmak zorunda değilim diye zırvalama sakın kızım de.

Ayy senin kaynanaligin hiç çekilmez biliyon mu? Kız evladın var mı senin? Kızının evlendirirken bu Söylediklerini ona da söyle olur mu? Kızım de, çocuk doğurman sana kapris yapma hakkı vermez, çalışmak zorunda değilim diye zırvalama sakın kızım de.
evet bir kızım var.
aynen bunları söyleyeceğim ki bir erkeğe bağımlı olmasın asalak olmasın.
Ayakları yere sağlam basan bir birey olsun.

Ne diyecektim hanfendi kocanı ez altta kalma iki kaşığı varsa birini sen kır mı diyecektim kocakarı gibi.

Elinizde sağlam bir argüman yok.Sıkışınca dinde aslında bu yok dersiniz. 12 13 yaşındaki kızları 60 yaşındaki pis sapıklara verenleri eleştirmezsiniz.Dinde ona da onay var nasıl olsa .Sonra da gelip eşitlik dersiniz.Seküler düşünmedikten ve yaşamadıktan sonra ezilmeye mahkumsunuz.

Kadin erkek esit degildir esitlikte istemiyoruz .Hamile bir kadinı calıstir sabaha kadar cocuk baksın yine çalışsın eve gelsin yemek yetistirsin temizlik yapsın .Adet donemlerinde karin agrısiyla dolansın.
Çocuğu emecek sütü akarken sinava girsin .

Aaayyy kadinlara ayricalık versinler eşitlik bir eziyettir.

eşitlik yanlış anlaşılıyor evet, mesela ben daha çok kadın milletvekili görmek isterdim, daha çok kadın girişimci yönetici görmek isterdim ama buna yeltenen kadınlar hemen aşağı çekiliyor, öğrenilmiş çaresiz olmayanlar başarıyor gerçi ama erkeklerin iki katı efor sarf etmeleri gerekiyor malesef, çünkü hiç destek yok

eşitlik yanlış anlaşılıyor evet, mesela ben daha çok kadın milletvekili görmek isterdim, daha çok kadın girişimci yönetici görmek isterdim ama buna yeltenen kadınlar hemen aşağı çekiliyor, öğrenilmiş çaresiz olmayanlar başarıyor gerçi ama erkeklerin iki katı efor sarf etmeleri gerekiyor malesef, çünkü hiç destek yok
Kadınlardan destek yok ki erkeklerden olsun.
Bir milletin uygarlık düzeyini topluma katılma oranlarından anlarız.
Yüce Atatürk bize her türlü hakkı vermiş ki Avrupa kadınında olmayan hakları vermiş.
Geldiğimiz noktaya bak.

Kadınlardan destek yok ki erkeklerden olsun.
Bir milletin uygarlık düzeyini topluma katılma oranlarından anlarız.
Yüce Atatürk bize her türlü hakkı vermiş ki Avrupa kadınında olmayan hakları vermiş.
Geldiğimiz noktaya bak.

aynen kadınlar zaten kadınların ayağını kaydırıyor erkeklerden önce...
en basitinden kadınlar kız çocuklarını güçlü kendine saygılı bireyler olarak yetiştirmiyor

Back