• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın ve erkek ne kadar eşit?

siz de boşanma davalarına bir göz atın.
kadın paralı erkek ister ,boşanma davalarının çoğu maddiyat sebebiyledir.
Hem evde oturacaksın .hem adam parasız kalınca boşayacaksın hem de vay erkekler aldatır .rus kadınlarına bakar diyecekszin.Öyle bir dünya yok.
Verdiğiniz örnekler uç örnekler..
Asıl sizin verdikleriniz uç örnekler

Asıl sizin verdikleriniz uç örnekler
gidin Rusya ya kadınlar inşaatlarda çalışır ,şoförlük yapar gerekirse taş taşır.
siz yapar mısınız?
lafa gelince eşitlik beklersiniz.
erkek değil mi eşek gibi çalışacak eve ekmek getirecek dersiniz. (siz derken şahsınızdan değil bizim kadınlarımızdan bahsediyorum)

konumuz cinsellik mi?
kadın erkek eşit değildir zaten.
doğurganlık özelliğimizin olması bize kapris ayrıcalık hakkı vermez.
erkek cinselliği ile kadın cinselliği de farklıdır ama tekrar diyorum uç örnekler veriyorsunuz .
Benim erkek kardeşim de babam da nenesi yaşındaki kadınlara ahlaksızlık yapmaz.Buradaki birçok kadınınki de yapmaz.
Kapris mi :KK57: kapris yapmak bize lüks! Dayak yemiyorsan, eve ekmek getiriyorsa o koca iyi kocadir bu toplumda

gidin Rusya ya kadınlar inşaatlarda çalışır ,şoförlük yapar gerekirse taş taşır.
siz yapar mısınız?
erkek değil mi eşek gibi çalışacak eve ekmek getirecek dersiniz. (siz derken şahsınızdan değil bizim kadınlarımızdan bahsediyorum)
buradaki kadında evden dışarı bile çıkamaz değil çalışmak.. hele inşaattta erkeklerle beraber çalışsın alnına yer kurşunu.
bu arada Beverly Hills te kiralar ne kadar acaba:)

buradaki kadında evden dışarı bile çıkamaz değil çalışmak.. hele inşaattta erkeklerle beraber çalışsın alnına yer kurşunu.
bu arada Beverly Hills te kiralar ne kadar acaba:)
neden kurşunu yesin.
plazalardaki çaycı ablalar kurşun mu yiyor

siz yapar mısınız?
Rusya'yla bizi hiç kıyaslamadık ki zaten... oradaki durumun daha kötü olması, bizim dururumumuzun mükemmel olduğu anlamına gelmez. Ayrıca dinimize göre, evet erkek çalışıp evi gecindirmekle yükümlü. Ayrıca ben çalışan bir kadınım ve kas gücüyle yapılan işler dışında bir erkeğin yaptığı herseyi yaparım; bu sadece ben değilim de üstelik; anadolu kadını birçok erkek işini yapar ve bilfiil yapmakta. Erkeklerimiz sorumsuz bence. Kadınlar kadin işleri yanında artı erkek işlerinin de bir kısmını yapmakta. Erkekler ise kendilerine düşen görevleri eksiksiz yapsin; karısı ona aşık yaşar zaten; extra bişey yapmalarına gerek yok. Sadece sorumluluklarını yapsın yeter yani :) başımızın üstünde tasiriz :)

Rusya'yla bizi hiç kıyaslamadık ki zaten... oradaki durumun daha kötü olması, bizim dururumumuzun mükemmel olduğu anlamına gelmez. Ayrıca dinimize göre, evet erkek çalışıp evi gecindirmekle yükümlü. Ayrıca ben çalışan bir kadınım ve kas gücüyle yapılan işler dışında bir erkeğin yaptığı herseyi yaparım; bu sadece ben değilim de üstelik; anadolu kadını birçok erkek işini yapar ve bilfiil yapmakta. Erkeklerimiz sorumsuz bence. Kadınlar kadin işleri yanında artı erkek işlerinin de bir kısmını yapmakta. Erkekler ise kendilerine düşen görevleri eksiksiz yapsin; karısı ona aşık yaşar zaten; extra bişey yapmalarına gerek yok. Sadece sorumluluklarını yapsın yeter yani :) başımızın üstünde tasiriz :)
ah işte hemen geldiniz dinimiz
aslında ben çalışmak zorunda değilim zırvalıkları .

erkek erkektir
plazası inşaatı mı var.
hem kadınlar inşaatlarda tek mi çalışıyor.
bir yığın kadın da olur erkek de.
saçma saçma şeyler söylemeyin
sen bir sıradan türk kocanın inşaattta karısının erkeklerle beraber amelelik yapmasına izin vereceğinimi sandın.
Beverly Hills te hava nasıl bu arada..

Back