- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
Beverly Hills ile alaka nedir?gerçekler ne zamandan beri ajıtasyon oldu.
siz burada yaşamıyorsunuz anlaşılan..
Beverly Hills te hayat nasıl geçiyor. ..:)
Siz de Hakkari de mi yaşıyorsunuz desem hoş olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beverly Hills ile alaka nedir?gerçekler ne zamandan beri ajıtasyon oldu.
siz burada yaşamıyorsunuz anlaşılan..
Beverly Hills te hayat nasıl geçiyor. ..:)
Asıl sizin verdikleriniz uç örneklersiz de boşanma davalarına bir göz atın.
kadın paralı erkek ister ,boşanma davalarının çoğu maddiyat sebebiyledir.
Hem evde oturacaksın .hem adam parasız kalınca boşayacaksın hem de vay erkekler aldatır .rus kadınlarına bakar diyecekszin.Öyle bir dünya yok.
Verdiğiniz örnekler uç örnekler..
yok ben zimbabvedeyim.. beklerim:)Beverly Hills ile alaka nedir?
Siz de Hakkari de mi yaşıyorsunuz desem hoş olur mu?
gidin Rusya ya kadınlar inşaatlarda çalışır ,şoförlük yapar gerekirse taş taşır.Asıl sizin verdikleriniz uç örnekler
Kapris mikonumuz cinsellik mi?
kadın erkek eşit değildir zaten.
doğurganlık özelliğimizin olması bize kapris ayrıcalık hakkı vermez.
erkek cinselliği ile kadın cinselliği de farklıdır ama tekrar diyorum uç örnekler veriyorsunuz .
Benim erkek kardeşim de babam da nenesi yaşındaki kadınlara ahlaksızlık yapmaz.Buradaki birçok kadınınki de yapmaz.
muhalif bir düşünce olunca hemen dalga geçin dimi.yok ben zimbabvedeyim.. beklerim:)
herkesin iyi koca anlayışı farklıdır bilememKapris mikapris yapmak bize lüks! Dayak yemiyorsan, eve ekmek getiriyorsa o koca iyi kocadir bu toplumda
buradaki kadında evden dışarı bile çıkamaz değil çalışmak.. hele inşaattta erkeklerle beraber çalışsın alnına yer kurşunu.gidin Rusya ya kadınlar inşaatlarda çalışır ,şoförlük yapar gerekirse taş taşır.
siz yapar mısınız?
lafa gelince eşitlik beklersiniz.
erkek değil mi eşek gibi çalışacak eve ekmek getirecek dersiniz. (siz derken şahsınızdan değil bizim kadınlarımızdan bahsediyorum)
di:)muhalif bir düşünce olunca hemen dalga geçin dimi.
neden kurşunu yesin.buradaki kadında evden dışarı bile çıkamaz değil çalışmak.. hele inşaattta erkeklerle beraber çalışsın alnına yer kurşunu.
bu arada Beverly Hills te kiralar ne kadar acaba:)
inşaattan mı bahsediyorduk plazadanmı. :)neden kurşunu yesin.
plazalardaki çaycı ablalar kurşun mu yiyor
size bol di ler .
Rusya'yla bizi hiç kıyaslamadık ki zaten... oradaki durumun daha kötü olması, bizim dururumumuzun mükemmel olduğu anlamına gelmez. Ayrıca dinimize göre, evet erkek çalışıp evi gecindirmekle yükümlü. Ayrıca ben çalışan bir kadınım ve kas gücüyle yapılan işler dışında bir erkeğin yaptığı herseyi yaparım; bu sadece ben değilim de üstelik; anadolu kadını birçok erkek işini yapar ve bilfiil yapmakta. Erkeklerimiz sorumsuz bence. Kadınlar kadin işleri yanında artı erkek işlerinin de bir kısmını yapmakta. Erkekler ise kendilerine düşen görevleri eksiksiz yapsin; karısı ona aşık yaşar zaten; extra bişey yapmalarına gerek yok. Sadece sorumluluklarını yapsın yeter yani :) başımızın üstünde tasiriz :)gidin Rusya ya kadınlar inşaatlarda çalışır ,şoförlük yapar gerekirse taş taşır.
siz yapar mısınız?
lafa gelince eşitlik beklersiniz.
erkek değil mi eşek gibi çalışacak eve ekmek getirecek dersiniz. (siz derken şahsınızdan değil bizim kadınlarımızdan bahsediyorum)
erkek erkektirinşaattan mı bahsediyorduk plazadanmı. :)
ah işte hemen geldiniz dinimizRusya'yla bizi hiç kıyaslamadık ki zaten... oradaki durumun daha kötü olması, bizim dururumumuzun mükemmel olduğu anlamına gelmez. Ayrıca dinimize göre, evet erkek çalışıp evi gecindirmekle yükümlü. Ayrıca ben çalışan bir kadınım ve kas gücüyle yapılan işler dışında bir erkeğin yaptığı herseyi yaparım; bu sadece ben değilim de üstelik; anadolu kadını birçok erkek işini yapar ve bilfiil yapmakta. Erkeklerimiz sorumsuz bence. Kadınlar kadin işleri yanında artı erkek işlerinin de bir kısmını yapmakta. Erkekler ise kendilerine düşen görevleri eksiksiz yapsin; karısı ona aşık yaşar zaten; extra bişey yapmalarına gerek yok. Sadece sorumluluklarını yapsın yeter yani :) başımızın üstünde tasiriz :)
sen bir sıradan türk kocanın inşaattta karısının erkeklerle beraber amelelik yapmasına izin vereceğinimi sandın.erkek erkektir
plazası inşaatı mı var.
hem kadınlar inşaatlarda tek mi çalışıyor.
bir yığın kadın da olur erkek de.
saçma saçma şeyler söylemeyin
Zırvalık mıah işte hemen geldiniz dinimiz
aslında ben çalışmak zorunda değilim zırvalıkları .
evet zırvalıkZırvalık mı![]()
Anlam veremedigim için soruyorum; size göre yaşam düzeni nasıl olmalı? Kadın ne yapsın, erkek ne yapsın?evet zırvalık