• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu psikolojik yüke dayanamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Irkçı değilim hatta farklı kültürdeki insanları çok severim. Ama insanlar gittikleri yerlere ayak uydurmalı ve o toplumun kültürüne göre yaşamalıdır . Nitekim bir yabancı gelip benim ülkemin örf ve adetlerini yargılanamaz yada ne bileyim o ülke insanlarını rahatsız edemez. Eğer uyum sağlamayıp diğer insanları rahatsız ediyorsa o insan topluluğu ülkede istemez , istemedikleri zaman da ırkcılık yapıyorsunuz diyorlar. Bazen kapalı alanlarda Somali’lerin telefonda bağıra bağıra konuştuklarına şahit oluyorum ve açıkçası bu durumdan rahatsız oluyorum . Ben oluyorsam bu ülkenin kendi halkı hayli hayli oluyordur , onları anlıyor ve hakveriyorum. Orman yangınlarına değişmeyeceğim bile. tüm gün düşündüm durdum . Sanırım kıyamet pek te uzakta degil gibi …

Bir belediye baskani, kendi ilinde yapacaklarini aciklayarak, “geçici koruma” statusunde bulunan insanlarla ilgili konuyu gundeme getirdi. Okudugum yorumlarda insanlarin cogunlukla destekledigini gordum. Tabii hemen sorusturma acildi, devami nasil olacak merak ediyorum.

O ormanları yakanların elleri kırılsın. Bebeğim olsun diye o kadar çok dua ediyorum ki ama şu tabloya bakınca olmaması daha mı hayırlı acaba diyorum.
Bin muhteşem güneş kitabı canlanıyor gözümde. Ülkem o kitaba dönüyor.
Aynen ya tedavi arefesinswyim.kayiplarim da var ama olmaması daha mi iyi olur acaba ya

Ben de öyle ... Hele sırf birileri ihaleye girsin, fahiş paralar kazansın diye Türk Hava Kurumu'nun yangın söndürme araçlarının ihaleye girememesi haberini okudum ya, nasıl ağrıma gitti.. o yanan kaplumbağaların, ölen geyiklerin, ailesi yok olan kuşların, evinden barkindan ve hatta canından olan insanlarin, ağaçların hakkını yemiş olmuyor mu bunu yapanlar? Kimin yanginin çıkartılmasinda, söndürülmesi konusunda başarısiz olmasında bir gram hakkı varsa dilerim ki sonsuz ateste onlar yansınlar..
Nefret ediyorum , nefret nefret...
Saçma sapan ideolojilerden, kendi kesimini zenginleştirip makam mevki sahibi yapmak-yerini sağlamalastirmak için liyakatsiz yükselen insanlardan, paramızın değerinin olmamasindan...
Her boş vaktimde turist gezdiririm, flört edecek kadar Arapcam var, gercekten cook yakın arkadaşlarım var Arap olan, Ortadoğu ülkelerinden gelen. Asla ırkçı söylemlerde bulunacak bir insan degilim. Ama benim ülkem yol geçen hanı mi ya??? Elini kolunu sallaya nasıl girebiliyor?
Ya daha neler neler var söylenecek ama.... İnsanın cidden iki gram yaşama sevincini de alip götürüyor bu ülke ya. Canım ülkemi bu hale getiren herkes inşallah layığıni bulur 🤬 çok mutsuzum...

bie ev alıp 3 sene satmazsan vatandaşlık veriyorlar.
3 sene ne ki..
mıçımın yunanistanında bile bu kadar bedava vatandaşlık yok.

Cok uzuluyorum, korkuyorum.. gelecegimiz, vatanimiz😔
hepimizin bir seyler yapmasi lazim, birakalim artik kayinvalide, gorumce, koca dertlerini.. ulkemiz icin ne yapmaliyiz oturalim onu dusunelim bunu dert edelim kendimize..

Bir belediye baskani, kendi ilinde yapacaklarini aciklayarak, “geçici koruma” statusunde bulunan insanlarla ilgili konuyu gundeme getirdi. Okudugum yorumlarda insanlarin cogunlukla destekledigini gordum. Tabii hemen sorusturma acildi, devami nasil olacak merak ediyorum.

Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back