Kadın tamponlarında KDV krizi

Artık 34 oldu ilk başından beri böyle ama düzeltemediler zaten menepoz yaşım geldi
34 yaş daha citirsin yıllarca bir tanıdım 32 yaş civarı menepoz gibi birsey olmustu kadın adet olamiyordu ve menepoz tedavisi görüyordu kadın bir gün hamile olduğu öğrendi menepoz tedavisi görürken hamile kaldı tabi hamileliği biraz geç öğrendi şimdi koskoca kız oldu.

Yazmadan edemicimm bu tampon denen şeyi de kk da öğrendim cahil cüheyla beni

Artık 34 oldu ilk başından beri böyle ama düzeltemediler zaten menepoz yaşım geldi
Bibim, önce üzüldüm adet olamadığın için, sonra da senin adına sevindim, tatlı krizlerin yok, bazıları sinir küpü oluyor o yok, karın ağrın, göğüs hassasiyetin yok. Peki ne var? Yılın her günü sevişmeye müsait bir insan

Ben adet tarihimi tutmam bile, göğüslerimden anlarım, yanından rüzgar esse, biri geçse amanın o nasıl ağrı, sızı; inek memesi kıvamında oluyor resmen. Eğilmiyorum asla, mecbur kalırsam da tuta tuta çünkü eğilince olan ağrı dokunmadakinin öteki boyutunda oluyor

Yazmadan edemicimm bu tampon denen şeyi de kk da öğrendim cahil cüheyla beni
Hiç duymadın mı gerçekten? Tarihi pedler kadar eskidir.

Sürekli kullanmak değil, uzun süre aynı tamponu kullanmak, sık değiştirmemek zararlı.

Özellikle yaz aylarında 4 saat üzeri kullanmak toksik şoka sebep oluyor. Kimininde bünyesi alerjik oluyor, tampon kullanımı sonrası alerjik reaksiyonlar olabiliyor.

Aynen ya, daha bugün dedim. Off çektim ne bu böyle ömrümün 4'te biri böyle mi geçecek, Erkekler ne şanslı falan.

Tampona kıymayacaksın her çişte onu da değiştireceksin bence. :)

Aynen ya, daha bugün dedim. Off çektim ne bu böyle ömrümün 4'te biri böyle mi geçecek, Erkekler ne şanslı falan.
Zaten çok pardon da her halt kadınlardan soruluyor, kadınlar çekiyor.
Adet ve sancıları, pedin kaşıntı yapabilmesi
Hamilelik, hormon değişimi, alınan ve verilemeyen kilolar
Normalde alınan verilemeyen kilolar
Taciz, tecavüz

Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar.
Ben şahsen eşim de azıcık çeksin diye, bazen ped almaya gönderiyorum, evde olsa bile Nasıl aldın diyorum, aldım kaçtım diyor, Neyse ki hemen kasanın civarında olunca hırsız sanmıyorlar

Kimi sık değiştirmiyor işte, kimi de gerçekten alerjik bünyeli olduğundan vücut tampona karşı reaksiyon gösteriyor.

Hahah ne güzel ped alan kocan var.
Bari biz kanamasaydık, kadın olmanın bu kadar zor olduğu dünyada evet.

Her çiş olmaz, bana uymaz. Sistit değilim ama sistitin o gıcık sık idrara çıkma durumundan mustaribim. Saat başı tampon mu değiştireyim? Hem de O.B'nin fiyatları belliyken. Ocağıma incir ağacı dikecekler, yetişin a dostlar

Her gün sevişmeye müsait insan işte o ben tatlıyı çikolatayı hiç bi zaman çok sevmedim zaten krize girmem yani ama şişkoyum o ayrı mesele ben alıştım vede memnunum galiba halimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…