Nasıl olmuyon beYok canım ne alaka niye ciddileştin birdenben regli olmuyorum ya o bakımdan demiştim
Yok olmuyor işte drlar çare bulamadıNasıl olmuyon beHamilemisin :))
Yaş kaç. Hormonal bir sorun mu acaba.Yok olmuyor işte drlar çare bulamadı
Artık 34 oldu ilk başından beri böyle ama düzeltemediler zaten menepoz yaşım geldiYaş kaç. Hormonal bir sorun mu acaba.
34 yaş daha citirsinArtık 34 oldu ilk başından beri böyle ama düzeltemediler zaten menepoz yaşım geldi
Bilmem kabalik yaptim gibi geldiYok canım ne alaka niye ciddileştin birdenben regli olmuyorum ya o bakımdan demiştim
Regl günlerinde en rahat ettiren şeydir tampon. Taştı mi, sızdı mi derdi yok, islaklik yok, koku yok, pisik yok, alerji yok.
sürekli kullanmak sakıncalı ama sephoraa
ben iki kere tatile denk geldiği için kullanmak zorunda kaldım.
Ölüm riski bile var .
Bibim, önce üzüldüm adet olamadığın için, sonra da senin adına sevindim, tatlı krizlerin yok, bazıları sinir küpü oluyor o yok, karın ağrın, göğüs hassasiyetin yok. Peki ne var? Yılın her günü sevişmeye müsait bir insanArtık 34 oldu ilk başından beri böyle ama düzeltemediler zaten menepoz yaşım geldi
Hiç duymadın mı gerçekten? Tarihi pedler kadar eskidir.Yazmadan edemicimm bu tampon denen şeyi de kk da öğrendimcahil cüheyla beni
Sürekli kullanmak değil, uzun süre aynı tamponu kullanmak, sık değiştirmemek zararlı.
Aynen ya, daha bugün dedim. Off çektim ne bu böyle ömrümün 4'te biri böyle mi geçecek, Erkekler ne şanslı falan.Bibim, önce üzüldüm adet olamadığın için, sonra da senin adına sevindim, tatlı krizlerin yok, bazıları sinir küpü oluyor o yok, karın ağrın, göğüs hassasiyetin yok. Peki ne var? Yılın her günü sevişmeye müsait bir insan
Ben adet tarihimi tutmam bile, göğüslerimden anlarım, yanından rüzgar esse, biri geçse amanın o nasıl ağrı, sızı; inek memesi kıvamında oluyor resmen. Eğilmiyorum asla, mecbur kalırsam da tuta tuta çünkü eğilince olan ağrı dokunmadakinin öteki boyutunda oluyor
Tampona kıymayacaksın her çişte onu da değiştireceksin bence. :)Hiç duymadın mı gerçekten? Tarihi pedler kadar eskidir.
Özellikle yaz aylarında 4 saat üzeri kullanmak toksik şoka sebep oluyor. Kimininde bünyesi alerjik oluyor, tampon kullanımı sonrası alerjik reaksiyonlar olabiliyor.
Zaten çok pardon da her halt kadınlardan soruluyor, kadınlar çekiyor.Aynen ya, daha bugün dedim. Off çektim ne bu böyle ömrümün 4'te biri böyle mi geçecek, Erkekler ne şanslı falan.
Kimi sık değiştirmiyor işte, kimi de gerçekten alerjik bünyeli olduğundan vücut tampona karşı reaksiyon gösteriyor.Tampona kıymayacaksın her çişte onu da değiştireceksin bence. :)
Hahah ne güzel ped alan kocan var.Zaten çok pardon da her halt kadınlardan soruluyor, kadınlar çekiyor.
Adet ve sancıları, pedin kaşıntı yapabilmesi
Hamilelik, hormon değişimi, alınan ve verilemeyen kilolar
Normalde alınan verilemeyen kilolar
Taciz, tecavüz
Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar.
Ben şahsen eşim de azıcık çeksin diye, bazen ped almaya gönderiyorum, evde olsa bileNasıl aldın diyorum, aldım kaçtım diyor, Neyse ki hemen kasanın civarında olunca hırsız sanmıyorlar
Her çiş olmaz, bana uymaz. Sistit değilim ama sistitin o gıcık sık idrara çıkma durumundan mustaribim. Saat başı tampon mu değiştireyim? Hem de O.B'nin fiyatları belliyken. Ocağıma incir ağacı dikecekler, yetişin a dostlarTampona kıymayacaksın her çişte onu da değiştireceksin bence. :)
Hahah ne güzel ped alan kocan var.
Bari biz kanamasaydık, kadın olmanın bu kadar zor olduğu dünyada evet.
Her gün sevişmeye müsait insan işte o benBibim, önce üzüldüm adet olamadığın için, sonra da senin adına sevindim, tatlı krizlerin yok, bazıları sinir küpü oluyor o yok, karın ağrın, göğüs hassasiyetin yok. Peki ne var? Yılın her günü sevişmeye müsait bir insan
Ben adet tarihimi tutmam bile, göğüslerimden anlarım, yanından rüzgar esse, biri geçse amanın o nasıl ağrı, sızı; inek memesi kıvamında oluyor resmen. Eğilmiyorum asla, mecbur kalırsam da tuta tuta çünkü eğilince olan ağrı dokunmadakinin öteki boyutunda oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?