- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
Ben tatilde gezmede özel günlerde kullandığımdan bana koymuyor. Sen düşün.Her çiş olmaz, bana uymaz. Sistit değilim ama sistitin o gıcık sık idrara çıkma durumundan mustaribim. Saat başı tampon mu değiştireyim? Hem de O.B'nin fiyatları belliyken. Ocağıma incir ağacı dikecekler, yetişin a dostlar
Belki de kilonun sebeplerinden birisi de budurHer gün sevişmeye müsait insan işte o bentatlıyı çikolatayı hiç bi zaman çok sevmedim zaten krize girmem yani ama şişkoyum o ayrı mesele ben alıştım vede memnunum galiba halimden
Ben tatilde gezmede özel günlerde kullandığımdan bana koymuyor. Sen düşün.Sen sürekli mi kullanıyorsun?
Hahahah tamam o açıdan bakınca ben de her çişten vazgeçtim.Yooo kullanmıyorum sürekli, ama ya kullansaydım
Yok zaten bende üzülmüyorum canım hem çocukta istemiyorum bana ne zararı var yararı var hep temiz temizBelki de kilonun sebeplerinden birisi de budur
Şunu bunu denedin mi demeyeceğim, zaten kaç doktora gitmişsindir, kaç kür denemişsindir.
Sana hüzün içinden mutluluk sebepleri çıkardım işte, daha ne yapsın bu insan
Hahahah tamam o açıdan bakınca ben de her çişten vazgeçtim.hahahaha
Yok zaten bende üzülmüyorum canım hem çocukta istemiyorum bana ne zararı var yararı var hep temiz temizsenede 1 olursa kendi kendine bide yaza denk gelirse pişik oluyorum kuku alışık değil napsın
Çok gittim değişen bişey olmadı bi zaman sonra salıyorsun zaten canım
Çiş farklı delikten geldiği için değiştirmeye gerek yok diyorlar.Tampona kıymayacaksın her çişte onu da değiştireceksin bence. :)
Böyle ped olarak kullanıldığını bilmiyodumHiç duymadın mı gerçekten? Tarihi pedler kadar eskidir.
Çiş deliğiyle tabii ki alakası yok, ben değiştirme sıklığı açısından dedim.Çiş farklı delikten geldiği için değiştirmeye gerek yok diyorlar.
bu delik sayısını bile bilmeyenler var :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Çiş deliğiyle tabii ki alakası yok, ben değiştirme sıklığı açısından dedim.
Aynen. Hatta şuan "aaa kac tane ki cis ayni yerden cikmiyo muymuuusbu delik sayısını bile bilmeyenler var :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kültür mantarı seniiiiBöyle ped olarak kullanıldığını bilmiyodumayrıca öğrendiğim tek ayıplı şey bu değil daha ayıp bişey var burdan öğrendiğim kk bana çok şey kattı
bildiğin yetiştirme mantar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?