Kadın tamponlarında KDV krizi

Ben tatilde gezmede özel günlerde kullandığımdan bana koymuyor. Sen düşün. Sen sürekli mi kullanıyorsun?

Her gün sevişmeye müsait insan işte o ben tatlıyı çikolatayı hiç bi zaman çok sevmedim zaten krize girmem yani ama şişkoyum o ayrı mesele ben alıştım vede memnunum galiba halimden
Belki de kilonun sebeplerinden birisi de budur
Şunu bunu denedin mi demeyeceğim, zaten kaç doktora gitmişsindir, kaç kür denemişsindir.
Sana hüzün içinden mutluluk sebepleri çıkardım işte, daha ne yapsın bu insan

Yok zaten bende üzülmüyorum canım hem çocukta istemiyorum bana ne zararı var yararı var hep temiz temiz senede 1 olursa kendi kendine bide yaza denk gelirse pişik oluyorum kuku alışık değil napsın
Çok gittim değişen bişey olmadı bi zaman sonra salıyorsun zaten canım

Hahahah tamam o açıdan bakınca ben de her çişten vazgeçtim. hahahaha

Tabi ya, empati güzel bir şey; 180 derece dönüveriyoruz

Öf ben de çocuk istemiyorum, keşke ben de olmasam adet; ama kilo aldırma kısmı olmadan. Zaten zar zor inmişim şu kiloma

Kaç yaşıma geldim,benim jinekolojik muayeneden bile ödüm patlıyor
Onu hayatta kullanamam gibi.. Tatillere denk gelince girmeyiveriyorum denize, şortumla oturuyorum plajda..

Hiç duymadın mı gerçekten? Tarihi pedler kadar eskidir.
Böyle ped olarak kullanıldığını bilmiyodum ayrıca öğrendiğim tek ayıplı şey bu değil daha ayıp bişey var burdan öğrendiğim kk bana çok şey kattı
bildiğin yetiştirme mantar oldum

Son düzenleme:
Böyle ped olarak kullanıldığını bilmiyodum ayrıca öğrendiğim tek ayıplı şey bu değil daha ayıp bişey var burdan öğrendiğim kk bana çok şey kattı
bildiğin yetiştirme mantar oldum
Kültür mantarı seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…