• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın tamponlarında KDV krizi

Her çiş olmaz, bana uymaz. Sistit değilim ama sistitin o gıcık sık idrara çıkma durumundan mustaribim. Saat başı tampon mu değiştireyim? Hem de O.B'nin fiyatları belliyken. Ocağıma incir ağacı dikecekler, yetişin a dostlar :KK53:
Ben tatilde gezmede özel günlerde kullandığımdan bana koymuyor. Sen düşün. :KK53: Sen sürekli mi kullanıyorsun?

Her gün sevişmeye müsait insan işte o ben :KK8: tatlıyı çikolatayı hiç bi zaman çok sevmedim zaten krize girmem yani :KK53: ama şişkoyum o ayrı mesele :63: ben alıştım vede memnunum galiba halimden :KK53:
Belki de kilonun sebeplerinden birisi de budur :(
Şunu bunu denedin mi demeyeceğim, zaten kaç doktora gitmişsindir, kaç kür denemişsindir.
Sana hüzün içinden mutluluk sebepleri çıkardım işte, daha ne yapsın bu insan :KK50:

Belki de kilonun sebeplerinden birisi de budur :KK43:
Şunu bunu denedin mi demeyeceğim, zaten kaç doktora gitmişsindir, kaç kür denemişsindir.
Sana hüzün içinden mutluluk sebepleri çıkardım işte, daha ne yapsın bu insan :KK50:
Yok zaten bende üzülmüyorum canım hem çocukta istemiyorum bana ne zararı var yararı var hep temiz temiz :27: senede 1 olursa kendi kendine bide yaza denk gelirse pişik oluyorum kuku alışık değil napsın :70: :70:
Çok gittim değişen bişey olmadı bi zaman sonra salıyorsun zaten canım :KK51:

Hahahah tamam o açıdan bakınca ben de her çişten vazgeçtim. :KK70: hahahaha

Tabi ya, empati güzel bir şey; 180 derece dönüveriyoruz :D

Yok zaten bende üzülmüyorum canım hem çocukta istemiyorum bana ne zararı var yararı var hep temiz temiz :KK53: senede 1 olursa kendi kendine bide yaza denk gelirse pişik oluyorum kuku alışık değil napsın :KK70: :KK70:
Çok gittim değişen bişey olmadı bi zaman sonra salıyorsun zaten canım :KK51:

Öf ben de çocuk istemiyorum, keşke ben de olmasam adet; ama kilo aldırma kısmı olmadan. Zaten zar zor inmişim şu kiloma :110:

Kaç yaşıma geldim,benim jinekolojik muayeneden bile ödüm patlıyor:KK23:
Onu hayatta kullanamam gibi.. Tatillere denk gelince girmeyiveriyorum denize, şortumla oturuyorum plajda..:KK51:

Hiç duymadın mı gerçekten? Tarihi pedler kadar eskidir.
Böyle ped olarak kullanıldığını bilmiyodum o_O ayrıca öğrendiğim tek ayıplı şey bu değil daha ayıp bişey var burdan öğrendiğim:-) kk bana çok şey kattı:KK59:
bildiğin yetiştirme mantar oldum:KK70:

Son düzenleme:
Böyle ped olarak kullanıldığını bilmiyodum o_O ayrıca öğrendiğim tek ayıplı şey bu değil daha ayıp bişey var burdan öğrendiğim:-) kk bana çok şey kattı:KK59:
bildiğin yetiştirme mantar oldum:KK70:
Kültür mantarı seniiii :-)

Back