Kadin siginma evleri guvenlimi

Beklenmedikikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
9
0
86
34
Şu an bunlari bile aglayarak yaziyorum esimle asiri sekilde anlasmazligimiz var psikolojik ve fiziksel siddet de goruyorum sanki a desem suçmuş gibi uzerime yuruyor ben artik ya deliricem yada cekip gidicem sevilmiyorum demekki diyorum ve ayrilmak istiyorum aileme dönemem kadin siginma evleri hakkinda bilgisi olan varmi cunku baska secenegim yok siddeti kanitlarsam elimde ne gibi bi hak olur bilen yazabilirmi bes yasinda ikizlerim var bana dua edin

Mor çatı gibi kadın dernek veya vakıflarını arayarak daha sağlıklı bilgi edinebilirsin. Fiziksel şiddet olduğunu da söylemişsin. Kesinlikle darp raporu al çok işine yarayacak. Ailene dönememe nedenin nedir? Evlerine dönemesen bile şiddete uğradığını öğrenince yanında olurlar mı? Çocuğun var mı?

Güvenliğiniz için endişelendim, dilerseniz Kazen polisi arayıp yardımcı olabilir.
Saolun şu an iyiyim de dusunuyorum deli gibi ne yapicam diye ben cekip gitsem kimsenin umru olmaz biliyorum artik cocuklarimi bile birakmak geciyor icimden Allah sonumu hayır etsin

Saolun şu an iyiyim de dusunuyorum deli gibi ne yapicam diye ben cekip gitsem kimsenin umru olmaz biliyorum artik cocuklarimi bile birakmak geciyor icimden Allah sonumu hayır etsin
Cocuklari bu dayakci adama mi birakican? Neden ailene gidemiyosun?

Şönim den destek alabilirsiniz.
Bulunduğunuz yerin şönim adresini internetten bulun.telefonla da konuşabilirsiniz.pisikolojik veya fiziksel şiddet gören kadın ve çocuklar için, uzaklaştırma kararı,adres gizleme,kimlik bilgileri gizleme ve sığınma evi gibi birçok yardımda bulunurlar.ve kesinlikle istemediğin kimseyi sana ve çocuklarına yaklaştırma dan bilgi vermeden yaparlar.
Kadın sığınma evi çok güvenlidir.sen istemeden kimse sana ulaşamaz orada.
Ve mağdur kadınlar,çocuklarıyla beraber yaşıyorlar.
Sığınma evinden çıkmak istersen aile ve sosyal politikalar bakanlığı sana destek oluyor.ev tutma,yerleşme,hayatını idame ettirmeye maddi ve manevi her durumda yardımcı olurlar.

Cocuklari bu dayakci adama mi birakican? Neden ailene gidemiyosun?
Cocuklara zarar vermez buna eminim o yuzden ailemle aram bozuk kisacasi kimse tarafindan sevilmedim ben bu hayatta sessiz sedasiz cekip gitmek istiyorum herkes de rahatlasin acikcasi hem en azindan kimse pesime dusmez cocuklar da yanimda olmayinca ben sadece emin olun bunu yazarken bile icim acıyor cocuklarimi cok seviyorum ama ömür boyle gecer mi bana izdirap bu gunler adam elinden gelse bi kaşik suda bogacak beni ben gidince rahatlar en azindan hayatina gayet guzek devam eder annem cocuklarima bakar o konuda gozum arkada kalmaz Allaha siginiyorum

Merhaba
Öncelikle eğer şddet gördüyseniz darp raporu alın
Emniyetin kades programı var bunu telefonunuza indirin
Karakola gidin uzaklaştırma kararı çıkartın
Sığınmaevi talep edin ancak sınırlı kalabilirsiniz
Be psikolojinizi sağlam tutun

Annen cocuklarina sahip cikarsa sana da cikar bence, bi dene şansini

Hanimefendi tesekkur ederim ama darp raporu falan alamam Allaha havale ediyorum onu ama tek cozum var gitmek onu terketmek ne hali varsa gorsun ama ikizlerim var onlarla nasil yeni bi hayata baslarim bilmiyorum tek cozumum cocuklarimi birakip gitmek şu an belki bencil gorunuyorum size ama evin icinde bana tiksinerek bakan bi insan varken ben dayanamiyorum artik

Olayın sıcaklığı ve çaresizlikle çocuklarını bırakmayı düşündüğün için seni yadırgamıyorum. Çaresizlik insana pek çok şey yaptırabilir. Ama darp raporu alamam Allaha havale ettim demek hiç mantıklı bir hareket değil. Yunus emre’nin kader gayrete aşıktır diye bir sözü var. Hiçbir aksiyon almayıp Allaha havale edip beklemektense bir şeyler yapmaya çalışarak Allaha havale edin bence

Güvenli ama huzur olmayabilir..
Kimlerle kaldiginiza bağlı..
En azından şiddet olmaz ve güvende olursunuz.

Çocukları bırakmanızı önermem şuanda belki bu şekilde düşünüyorsunuz ama pişman olursunuz. Zor durumdasınız belli kırmak istemem ama kendimin kaçtığı adama nasil çocuğu emanet edebilirim diye düşünürdüm ben olsam. Ben kendi anneme bile biraksam gözüm aklim kalir. Belki bu da bir sorun bilmiyorum. Sakince düşünüp karar verin lütfen. Tek sizin değil o çocukların hayatınida etkileyecek atilan adımlar

Mor çatı gibi kadın dernek veya vakıflarını arayarak

Şönim den destek alabilirsiniz.

bunlra ek olarak 183 (aile sosyal politikalar bakanlığının destek hattı) yardım alabilirsiniz. mesleğiniz işiniz var mı? bu kurumlar yeni bir yaşam kurmanız için de yardım ederler. kadın sığınma evinde sizi bulamazlar, gayet korunaklı yerler. Umarım yeni yaşamınız gönlünüzce olur ve çocuklarınızı sizsiz bırakmayın.

Peki ya o çocukların psikolojisi?
Düşündükçe içim sızlıyor bi anda annesiz kalacaklar 5 yaşındalar küçükte değiller
Lütfen ama lütfen evlatlarınıza bunu yapmayın onları da alın gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…