- 23 Mayıs 2016
- 9
- 0
- 86
- 34
- Konu Sahibi Beklenmedikikiz
-
Mor çatı gibi kadın dernek veya vakıflarını arayarak daha sağlıklı bilgi edinebilirsin. Fiziksel şiddet olduğunu da söylemişsin. Kesinlikle darp raporu al çok işine yarayacak. Ailene dönememe nedenin nedir? Evlerine dönemesen bile şiddete uğradığını öğrenince yanında olurlar mı? Çocuğun var mı?Şu an bunlari bile aglayarak yaziyorum esimle asiri sekilde anlasmazligimiz var psikolojik ve fiziksel siddet de goruyorum sanki a desem suçmuş gibi uzerime yuruyor ben artik ya deliricem yada cekip gidicem sevilmiyorum demekki diyorum ve ayrilmak istiyorum aileme dönemem kadin siginma evleri hakkinda bilgisi olan varmi cunku baska secenegim yok siddeti kanitlarsam elimde ne gibi bi hak olur bilen yazabilirmi bes yasinda ikizlerim var bana dua edin
Saolun şu an iyiyim de dusunuyorum deli gibi ne yapicam diye ben cekip gitsem kimsenin umru olmaz biliyorum artik cocuklarimi bile birakmak geciyor icimden Allah sonumu hayır etsinGüvenliğiniz için endişelendim, dilersenizKazen polisi arayıp yardımcı olabilir.
Cocuklari bu dayakci adama mi birakican? Neden ailene gidemiyosun?Saolun şu an iyiyim de dusunuyorum deli gibi ne yapicam diye ben cekip gitsem kimsenin umru olmaz biliyorum artik cocuklarimi bile birakmak geciyor icimden Allah sonumu hayır etsin
Cocuklara zarar vermez buna eminim o yuzden ailemle aram bozuk kisacasi kimse tarafindan sevilmedim ben bu hayatta sessiz sedasiz cekip gitmek istiyorum herkes de rahatlasin acikcasi hem en azindan kimse pesime dusmez cocuklar da yanimda olmayinca ben sadece emin olun bunu yazarken bile icim acıyor cocuklarimi cok seviyorum ama ömür boyle gecer mi bana izdirap bu gunler adam elinden gelse bi kaşik suda bogacak beni ben gidince rahatlar en azindan hayatina gayet guzek devam eder annem cocuklarima bakar o konuda gozum arkada kalmaz Allaha siginiyorumCocuklari bu dayakci adama mi birakican? Neden ailene gidemiyosun?
MerhabaŞu an bunlari bile aglayarak yaziyorum esimle asiri sekilde anlasmazligimiz var psikolojik ve fiziksel siddet de goruyorum sanki a desem suçmuş gibi uzerime yuruyor ben artik ya deliricem yada cekip gidicem sevilmiyorum demekki diyorum ve ayrilmak istiyorum aileme dönemem kadin siginma evleri hakkinda bilgisi olan varmi cunku baska secenegim yok siddeti kanitlarsam elimde ne gibi bi hak olur bilen yazabilirmi bes yasinda ikizlerim var bana dua edin
Annen cocuklarina sahip cikarsa sana da cikar bence, bi dene şansiniCocuklara zarar vermez buna eminim o yuzden ailemle aram bozuk kisacasi kimse tarafindan sevilmedim ben bu hayatta sessiz sedasiz cekip gitmek istiyorum herkes de rahatlasin acikcasi hem en azindan kimse pesime dusmez cocuklar da yanimda olmayinca ben sadece emin olun bunu yazarken bile icim acıyor cocuklarimi cok seviyorum ama ömür boyle gecer mi bana izdirap bu gunler adam elinden gelse bi kaşik suda bogacak beni ben gidince rahatlar en azindan hayatina gayet guzek devam eder annem cocuklarima bakar o konuda gozum arkada kalmaz Allaha siginiyorum
Hanimefendi tesekkur ederim ama darp raporu falan alamam Allaha havale ediyorum onu ama tek cozum var gitmek onu terketmek ne hali varsa gorsun ama ikizlerim var onlarla nasil yeni bi hayata baslarim bilmiyorum tek cozumum cocuklarimi birakip gitmek şu an belki bencil gorunuyorum size ama evin icinde bana tiksinerek bakan bi insan varken ben dayanamiyorum artikMerhaba
Öncelikle eğer şddet gördüyseniz darp raporu alın
Emniyetin kades programı var bunu telefonunuza indirin
Karakola gidin uzaklaştırma kararı çıkartın
Sığınmaevi talep edin ancak sınırlı kalabilirsiniz
Be psikolojinizi sağlam tutun
Olayın sıcaklığı ve çaresizlikle çocuklarını bırakmayı düşündüğün için seni yadırgamıyorum. Çaresizlik insana pek çok şey yaptırabilir. Ama darp raporu alamam Allaha havale ettim demek hiç mantıklı bir hareket değil. Yunus emre’nin kader gayrete aşıktır diye bir sözü var. Hiçbir aksiyon almayıp Allaha havale edip beklemektense bir şeyler yapmaya çalışarak Allaha havale edin benceHanimefendi tesekkur ederim ama darp raporu falan alamam Allaha havale ediyorum onu ama tek cozum var gitmek onu terketmek ne hali varsa gorsun ama ikizlerim var onlarla nasil yeni bi hayata baslarim bilmiyorum tek cozumum cocuklarimi birakip gitmek şu an belki bencil gorunuyorum size ama evin icinde bana tiksinerek bakan bi insan varken ben dayanamiyorum artik
Güvenli ama huzur olmayabilir..Şu an bunlari bile aglayarak yaziyorum esimle asiri sekilde anlasmazligimiz var psikolojik ve fiziksel siddet de goruyorum sanki a desem suçmuş gibi uzerime yuruyor ben artik ya deliricem yada cekip gidicem sevilmiyorum demekki diyorum ve ayrilmak istiyorum aileme dönemem kadin siginma evleri hakkinda bilgisi olan varmi cunku baska secenegim yok siddeti kanitlarsam elimde ne gibi bi hak olur bilen yazabilirmi bes yasinda ikizlerim var bana dua edin
Mor çatı gibi kadın dernek veya vakıflarını arayarak
Şönim den destek alabilirsiniz.
Peki ya o çocukların psikolojisi?Cocuklara zarar vermez buna eminim o yuzden ailemle aram bozuk kisacasi kimse tarafindan sevilmedim ben bu hayatta sessiz sedasiz cekip gitmek istiyorum herkes de rahatlasin acikcasi hem en azindan kimse pesime dusmez cocuklar da yanimda olmayinca ben sadece emin olun bunu yazarken bile icim acıyor cocuklarimi cok seviyorum ama ömür boyle gecer mi bana izdirap bu gunler adam elinden gelse bi kaşik suda bogacak beni ben gidince rahatlar en azindan hayatina gayet guzek devam eder annem cocuklarima bakar o konuda gozum arkada kalmaz Allaha siginiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?