• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sıgınma evinde kalan ya da ortamini bilen varmi ?

Sizin pikniğe gidip mangak yakma konunuzu biliyorum ben. Hatta yorum bile yazmıştım. Sizi red kit e benzetmiştim... Çok çok acımıstım .

Babanızın evinden kırgınlıkla mı çıktınız peki. O kısmı atlamışım.

önce karşı çıktılar olmaz öyle şey diye.. usulünce açıkladım çocuklara oda yaparım benim de bi düzenim olur diye böyle böyle gönüllerini yaptım sonra çok üzüldüler gönül kırgınlığı ile mi gidiyorsun diye... yok olur mu hiç siz benim ailemsiniz ciğerimsiniz dedim ağlaştık..

hayatımda ilk kez bu kadar güçlü durdum şimdi öyle huzurluyum ki... kıymete bindik çocuklarla çok sık gitmiyoruz hafta da bir ziyaret amaçlı gidiyoruz :) okula annem gönderiyor umarım yaz tatili bakar çocuklara :)

biraz borç harç oldu ama kışa kadar ödeyeceğim inşallah..

iyiki varsınız

Herkese merhaba,
Esimden ayrildim ailemle yasiyorum.
Bana sen uzulme aglama, biz yanindayiz diyen ailem ne yazik ki verdikleri sozleri tutmadilar.

Kiraciyi cikartiriz cocuklarinla oturursun, cocuklarina ben bakarim ( annem) sen calisirsin vs vs.
Ayni evin icinde nefes alamaz hale geldik, cocuklar tv izledi sorun, disari ciktilar sorun, uyudular sorun, uyumadilar sorun..

Oglum 13 yasinda ergenlik donemi agresif haliyle ki yapma oglum sus oglum diye diye geciyor gunler.
Namaz kilmasini istiyor babam iyi hos kilsin sorun yok ama yok buna hic bisi ogretmemis anasi babasi, yok burnuna suyu oyle cek yok kafani boyle mes et ki bunlari bagira cagira kotu kotu soyluyor.
Ezana yetisip camiye gidemedi evde kildi diye namazini puuu sana diye cocuga tukurdu.
Anlatsam roman olur, varin siz tahmin edin gerisini.

Annem herseye ama istisnasiz herseye sinirlenen laf soyleyen bagiran cagiran bir kadin, allah askina bagirmadan soyle diyorum benim konusmam boyle diyor.
Disarip geldiginde yerde bi kitap oyuncak kalem vs gorse sizin yuzunuzden evimden sogudum gibi beni yerle yeksan edecek bir cok cumle kurar.

Konusmuyorum susuyorum alttan aliyorum ama yok bi sekilde yine tartismanin icinde buluyorum kendimi.
Farkindayim onlarinda duzenini bozduk ama keske tutamayacaklari sozleri verip beni buraya cagirmasalardi.
Cocuklarim ciddi manada yiprandilar ve ben hergun dibe cekiliyorum bu evde.
Maddi acidan sikinti yasamiyoruz tek artisi bu, herseyin en iyisini alir aldirir vs.

30 yasindan sonra universite okuyup hayal belki ama atanmayi ya da ozelde is bulup calismayi istiyorum suan istanbul universitesinde son sinifim.
Kiralara bakiyorum 1400 den assagi yok, kizim 8 yasinda onu nereye birakicam, nasil hayata tutunucaz bilmiyorum.
Gunlerdir aklimda kadin siginma evine basvurmak var lakin oglum 12 yasindan buyuk oldugu icin onu kabul etmiyorlarmis
Cocuk esirgemeye veriliyormus ki ben sokakta olmeye raziyim cocuklarimi asla birakmam.
Bazen aklima deli deli seyler geliyor kendinide cocuklarida at denize kurtul gitsin hersey bitsin.

Aglayarak yaziyorum bunlari, karisik anlatmis olabilirim kusura bakmayin.
Sizlere sorum kadin siginma evinde ortam nasil, oglumu almazlarmi, okul durumu nasil oluyor.

Uzun oldu, okuyan herkese tesekkur ederim.
Kadın sığınma evleri hakkında benim de bilgim yok ama annenlerden ve çocuklardan gizli tek olduğun bi zaman polisi arayıp bilgi iste. aklıma gelen tek bu oldu,başka fikir bulursam yine yazarım. :)

önce karşı çıktılar olmaz öyle şey diye.. usulünce açıkladım çocuklara oda yaparım benim de bi düzenim olur diye böyle böyle gönüllerini yaptım sonra çok üzüldüler gönül kırgınlığı ile mi gidiyorsun diye... yok olur mu hiç siz benim ailemsiniz ciğerimsiniz dedim ağlaştık..

hayatımda ilk kez bu kadar güçlü durdum şimdi öyle huzurluyum ki... kıymete bindik çocuklarla çok sık gitmiyoruz hafta da bir ziyaret amaçlı gidiyoruz :) okula annem gönderiyor umarım yaz tatili bakar çocuklara :)

iyiki varsınız
Kırılmayın. Öfke ile konuşup sonra pişman olmuşlar. Herkes için çok zor bir süreç.

Babanıza da acıdım. Aslında çocuklara da acıdım. Çok duygusalim.

Sizin ve konu sahibinin saçının teline de acıdım :(

İstanbul Anadolu yakası mı, Avrupa yakasında mı çalışıyorsanız hastanede iş bulma konusunda yardımcı olabilirim.

Bana bu konuda yardimci olursaniz omurboyu duaciniz olurum.
Annemin cocuklara bakma sarti bu, meslegimi yaparsam bakarmis cocuklara :( daha once farkli bir is bulmustum bakamam dedi, kaldim oyle

Kpss o puani alamayacagimi biliyorsun dimi dedim onun icin boyle soyluyorsun, yoo o zaman bakarim demisti.

Olmadı, kiracıyı çıkarıp siz girin. Kira yerine daha makul bir ücret teklif edin. Yani bu geldi aklıma. Belki gelirlerinden vazgeçmek istemiyorlardir. Kalan kiracidan daha ucuza, hem gelirleri kesilmemiş olur hem kafaniz rahat olur. Ne bileyim 😏 belki bu teklifi götürürseniz 'biz ne yapıyoruz da ayrılmak istiyor' diye dusunurler. Gerçekten çok zor. Allah yardımcınız olsun 🤲

Konuyu babama ilk actigimda, gayet sakin ve dogru zamani kollayarak actim, belki kiranin hepsini veremem ama yarisini veririm baba dedim.
Bana, ben oglumu evlendiricem para biriltirmem lazim evi falan veremem dedi kaldim oyle.

Aslında bu forumda kalabalığız. Burdan herkes bir el atsa. 50 lira 100 lira. Hepimiz bi şey göndersek... belki eşya alamazsınız ama yibe de bi seydir. Illaki işe yarar. Bilemem bana katılan olur mu. Ben gönüllüyüm.
evet ama o zaman böyle konuların önünü alamayız.
konu sahibine çok üzüldüm ve doğru konusu eminim ama yalandan neler açar insanlar para için bi düşünsenize.

Bana bu konuda yardimci olursaniz omurboyu duaciniz olurum.
Annemin cocuklara bakma sarti bu, meslegimi yaparsam bakarmis cocuklara :KK43: daha once farkli bir is bulmustum bakamam dedi, kaldim oyle

Kpss o puani alamayacagimi biliyorsun dimi dedim onun icin boyle soyluyorsun, yoo o zaman bakarim demisti.

valla kpss den 85 almak abartıldığı gibi zor değil ki ben aldıysam oturup soru çözen herkes alabilir.

çünkü matematik temeli olmayan biriyim toplama çıkarmadan başladım çalışmaya ama ben önlisans sınavına girdim.

bir anne herşeyi yapabilir.

benim çocuklar babasına öyle diyormuş.. ihtiyaçlarımızı almazsan alma bizim annemiz alır diye.. evelallah gücüm yettiğince onlardan vazgeçmem

valla kpss den 85 almak abartıldığı gibi zor değil ki ben aldıysam oturup soru çözen herkes alabilir.

çünkü matematik temeli olmayan biriyim toplama çıkarmadan başladım çalışmaya ama ben önlisans sınavına girdim.

bir anne herşeyi yapabilir.

benim çocuklar babasına öyle diyormuş.. ihtiyaçlarımızı almazsan alma bizim annemiz alır diye.. evelallah gücüm yettiğince onlardan vazgeçmem

Konularinizi buldugum ilk firsatta okuyacagim, kisa ozensiz bir cevap vermek istemedim yazdiklariniza. Sizi tebrik ediyorum.

Aslında bu forumda kalabalığız. Burdan herkes bir el atsa. 50 lira 100 lira. Hepimiz bi şey göndersek... belki eşya alamazsınız ama yibe de bi seydir. Illaki işe yarar. Bilemem bana katılan olur mu. Ben gönüllüyüm.

Cok tesekkur ederim.
Ailemin yapamadigini yuzunu bile gormedigim insanlar teklif ediyor.
Iyiki varsiniz sizler.
Yuregi guzel insanlar, ben kimseye yuk olmak istemem sadece is bulmama yardimci olursaniz bana en buyuk iyiligi yapmis olursunuz.

iyiki varsınız
bir kadın güçlüdür doğası gereği cocuklarına bakar benım annemde 24 yasında 3 cocukla ortada kaldı babam ölünce herşeye sıfırdan başladı cok zor günler yaşadık ama bizi büyüttü ona minnettarım anne çocuk bağından başka şeyler oluyor arada sizin çoçuklarınızda eminim minnetle şükürle anlatacak sizi

Cok tesekkur ederim.
Iyiki varsiniz sizler.
Yuregi guzel insanlar, ben kimseye yuk olmak istemem sadece is bulmama yardimci olursaniz bana en buyuk iyiligi yapmis olursunuz.
neden yük olacaksınki arkadaş haklı 10 tl bile olsa insanız damlaya damlaya göil olur izin verirsen yanında olmak isteriz tabiki hayat hepimize nelere gebe bilmiyoruz değilmi

bir kadın güçlüdür doğası gereği cocuklarına bakar benım annemde 24 yasında 3 cocukla ortada kaldı babam ilünce herşeye sıfırdan başladı cok zor günler yaşadık ama bizi büyüttü ona minnettarım anne çocuk bağından başka şeyler oluyor arada sizin çoçuklarınızda eminim minnetle şükürle anlatacak sizi

Ne mutlu annenize.
Benimde cabam cocuklarim icin.
Ailem basta destek simdi ise kostek durumda.
Es kisisi caliamiyor sigirtasi yok bayramda 300 lira cocuklara bayramlik al siye verdi sadece o, borc bataginda cebellesiyor.

neden yük olacaksınki arkadaş haklı 10 tl bile olsa insanız damlaya damlaya göil olur izin verirsen yanında olmak isteriz tabiki hayat hepimize nelere gebe bilmiyoruz değilmi

Cok tesekkur ederim.
Allah hepinizden razi olsun.
Dualarinizi eksik etmeyin insallah hayirlisiyla bir is bulabilirsem

Onuda dusunmuyor degilim.
Yagmurdan kacarken doluya tutulmak..
Kizim 8 yasinda ama cok sık hastalanir ve anahtarla kapiyi dahi acamaz.
Kendi yemegini yemez ben yedirim 1saatte yer.
Oglumu degil ama kizimi bu konuda cok dusunuyorum. Kas yapiyim derken goz cikarmak istemiyorum.
Iyi de bunlari becerebiliyo olmasi lazim artik.
Sık disini 1 yil daha umarim atanirsin.

Cok tesekkur ederim.
Iyiki varsiniz sizler.
Ah keske is bulabilsem. Kendime bile bulamadım. 4 senedir işsizim:(

Canım Allah yardımcın olsun. Maalesef ev ev üstüne olmuyor. Heleki bu zamanda aileler elden daha kötü. Anlayamayız seni belki ama dua edebiliriz.

Son sınıfım üniversitede demişsin. Ne okuyorsun bilemedim, mesleğinle alakalı basit de olsa bir iş bulsan? Bir de diyelim ki ayrı eve çıktın iş buldun 8 yaşındaki çocuğunu gündüzleri annene bırakma şansın olacak mı? Yoksa iş bulman çok zor çünkü biliyorsun. Bana bir özelden yazar mısın, aklıma birşey geldi çünkü.

Back