• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadin siginma evleri guvenlimi

Dayak yiyip susan kadınları anlamaya çalışırım aldatilip evini terk etmeyenlerin gidecek yeri olmadığını düşünürüm sevilmedigini bildiği halde kalan kadınların çaresizliğini hissederim ama çocuğunu bırakıp gitmeye çalışan annelere kırmak değil niyetim söyleyecek sözüm anlayacak bir vicdanim olmaz..lütfen kendinize gelin

Cocuklara zarar vermez buna eminim o yuzden ailemle aram bozuk kisacasi kimse tarafindan sevilmedim ben bu hayatta sessiz sedasiz cekip gitmek istiyorum herkes de rahatlasin acikcasi hem en azindan kimse pesime dusmez cocuklar da yanimda olmayinca ben sadece emin olun bunu yazarken bile icim acıyor cocuklarimi cok seviyorum ama ömür boyle gecer mi bana izdirap bu gunler adam elinden gelse bi kaşik suda bogacak beni ben gidince rahatlar en azindan hayatina gayet guzek devam eder annem cocuklarima bakar o konuda gozum arkada kalmaz Allaha siginiyorum
Hangi durumda olursanız olun, kimseden bir beklentiye girmeyin ister aile, ister devlet, ister eş arkadaş. Beklentiye girmek sonrası pişmanlıktır. Kimse tarafından da sevilmemek önemli olmamalı önemli olan kendinizi sevmeniz ve kendinizle barışık olmanız. Geri kalan herşey önemsiz.
Arkadaşlar güzel bilgiler paylaşmışlar zaman kaybetmeden arayın bilgi sahibi olun.
Allah yardımcımız olsun. Ve mümkünse mutlaka darp raporu alın boşanmayı düşünüyorsanız şiddetin ispatı olur elinizde.
Ben zamanında almadığım için çok pişmanım. 2 evladın var maşallah, çalışırsın evlatlarınla huzur içinde 2 lokma yersiniz. Zorluklar elbette yaşanır tek başınıza ama şuanki durumdan daha zor şeyler yaşamazsınız, mutsuz bir anne mutlu çocuklar yetiştiremez. Umarım Birgün güzel şeyler gelişmeler paylaşırsınız 🙏

Saolun şu an iyiyim de dusunuyorum deli gibi ne yapicam diye ben cekip gitsem kimsenin umru olmaz biliyorum artik cocuklarimi bile birakmak geciyor icimden Allah sonumu hayır etsin
Sakın cocuklarinizi bırakmayın dha kucucukler 5 yaslarnda iki gunahsz polise gidince aileye haber veriliyo oyle hemen kadin siginma evine gidilmiyo birde hastalik var alamiyolar elinizde darp raporu vs. Olmasi lazm hem ebediyen kalinmyo orda snra ne yapicaksiniz ki nereye gidiceksiniz bosanin ve ailenizin yanina gidin bence donemem die bsy yok aileniz ne olursa olsun arkanizda durur kimse evladndan vazgecmez..sizde vazgecmeyin

Hanimefendi tesekkur ederim ama darp raporu falan alamam Allaha havale ediyorum onu ama tek cozum var gitmek onu terketmek ne hali varsa gorsun ama ikizlerim var onlarla nasil yeni bi hayata baslarim bilmiyorum tek cozumum cocuklarimi birakip gitmek şu an belki bencil gorunuyorum size ama evin icinde bana tiksinerek bakan bi insan varken ben dayanamiyorum artik
Bırak tiksinerek bakmayı günde üç öğün üstüme kussa yine evlatlarımı bırakıp gitmem. Kaçtığınız adam müsveddesine mi emanet edeceksiniz iki günahsızı.
Darp raporu niye alamıyormuşsunuz

6BD095B4-18EC-4592-A455-B67CF1260339.jpeg

yukarda arkadaşların önerdiklerine ek olarak bu broşürü paylaşıyorum ben de. Aradığınızda sosyal hizmet veya psikologla görüşeceksiniz, hem hukuki hem psikolojik yardım almanız sağlanacak.
Sizi bu süreçte yönlendirecek ve size yardım edecek birçok kuruluş var. Çaresiz değilsiniz, şiddet mağduru olduğunuz için şu an önünüzü göremiyorsunuz sadece. Umarım allaha havale etmek dışında da size önerilen yerleri arayarak bir adım atarsınız. Bunları yaşadığınız için çok üzgünüm.

Back