Kadın sıgınma evinde kalan ya da ortamini bilen varmi ?

İnşallah çocuğunun sınıf arkadaşlarından birisinin annesi sana elini uzatır,çocuğu ile senin oğlanı birlikte goturup birlikte getirir
Kreşte ki anneler zaten çalışıyor ama devlet anaokulunda ev hanımı olanlar vardır muhtemelen , okul ve saatler belli olsun gidip mahalle muhtarı ile konuşacağım güvenilir ihtiyaç sahibi benim bütçeme uyan mahallede kimse var mı diye bir araştırmasını rica edeceğim ben evden işe işten eve bir insanım kimseyi tanımıyorum

Ya 3 dersmiş neyap et bitir canım onu ve atan çocuklarınla kendine bir hayat kur inş.

Son düzenleme:
Çocuğunun öğretmenine de söylersin belki kendi sınıfından bir anne de kendi evinde çalışmaya ihtiyaç duyuyor olabilir.Bu arada bağımsız anaokullarında ve bazı anasiniflarinda çocuk kulübü adı altında (eski adı etüt ) çocuklar daha uzun saatler okul ortamında tutulabiliyorlar.Hakkinda hayırlısı olsun güzelim.

Biz seninle nasıl olmuş da kk da karşılaşmamışız konularına baktim harika bi kadınsın

Konuşalım biz arada belki birbirimize iyi geliriz
Teşekkür ederim ben de baktım sana şimdi sen de çok güçlü bir kadınsın , konuşalım tabi ki attan düşenin halinden en iyi attan düşen anlar ❤

Bir çözüm bulamazsam kreşin anasınıfında bir yıl daha tutmayı düşünüyorum ama gideceği ilkokulun ana sınıfına giderse hem okula hem de başka bir kadın tarafından bakılmaya alışır 1.sınıfa bu problemleri aşmış olarak başlarız diye umut ediyorum. Hayırlısı dualarını esirgeme ❤

Ya 3 dersmiş nap et bitir canım onu ve atan çocuklarınla kendine bir hayat kur inş.

En iyi motivasyon mecburiyettir

Kpsscalisirken ağlamaktan soruları göremezdim kitap ıslanırdı kurumayarak çalışırdım sabahlara kadar olacağına inanacak kodlayacak sonra ne uçan ne kaçan kurtulabilir elinden

eski eşinizden destek alamaz mısınız tamam biraz sorunlu duruyor ama sonuçta onunda evlatları o da yardım ederse belki eve çıkmak daha kolay olacak oğlunuz yaşında kardeşim var şuan ona o şekilde davranırsa asla yumuşamaz daha fazla kızgın olur

Cok üzüldum neden kadin olmak bu kadar zor neden kadinlar bosaninca ailelrri onlara kotu muamele yapiyor kan bağlarimi kopuyor hep diyorum masallarda bile kadin olmak zor Rabbim ferahlik versin canim hayat boyle malesef kendi basinin caresine bakmayi vura vura öğretiyor ben oyle cok yardim yapamam belki ama cocuklara birseyler yapabilirim bende ancak kendu yagimla kavruluyorum kabul edersen özelden yaz canim

Bizi de üzdün be. Herkes ana baba olamıyo. Ögeenmişler bi kurulu düzeni var herkesin. Benim de düzenim yokki sana sıgınmışım. Nie boyle yaparlar anlamıyorum. İnsanlar ölüyor kötü yola düşüyor bu yüzden. Siz Allah korkusu olan bi insana benziyosunuz. Artık evlatlarınız için dimdik durmalısınız ayakta. Kendiniz ayrı eve cıkın aileden de destek isteyin eger vermezlerse çalışırsınız bi yerde ya illaki. Ne bilim. Kadın sıgınma evleri gecici süre olabilir ama sürekli orası olmaz ya. Allah yardım etsin. Başa gelmeyince bilinmio. Ama nolur lütfen dik durun aglamayın gececek Allah hiçbir kulunu darda koymaz siz tertemiz kalbinizle içten dua edin yeterki. Ben İstanbul silivride oturuyorum mesela 700 e kiptaş ta oturuolar ben 850 3 artı 1 evde oturuyorum kiralar cok pahalı imiş ayrıca neresi bilmiyorum ama

Sizin pikniğe gidip mangak yakma konunuzu biliyorum ben. Hatta yorum bile yazmıştım. Sizi red kit e benzetmiştim... Çok çok acımıstım .

Babanızın evinden kırgınlıkla mı çıktınız peki. O kısmı atlamışım.

Çok da Büyükşehir olmayan bir Büyükşehirdeki durumu yazayım.
Güzel bir apartman, önünde güvenlik, temiz bir ortam, iyi yemekler, kavga gürültü yok. Kadına günlük 10tl harçlık veriliyor, çocuk varsa ona da harçlık veriliyor. Çocuklar okula servisle gidip geliyor. Kadınlar gidecekleri yeri belirtip çıkabiliyorlar. İstedikleri an ayrılabiliyorlar. Arkadaşım kadın sığınma evinde psikolog ondan duymuştum. Bana ortamı gayet güzel anlattı. Erkek çocuk konusu kötü olmuş:/

Olmadı, kiracıyı çıkarıp siz girin. Kira yerine daha makul bir ücret teklif edin. Yani bu geldi aklıma. Belki gelirlerinden vazgeçmek istemiyorlardir. Kalan kiracidan daha ucuza, hem gelirleri kesilmemiş olur hem kafaniz rahat olur. Ne bileyim belki bu teklifi götürürseniz 'biz ne yapıyoruz da ayrılmak istiyor' diye dusunurler. Gerçekten çok zor. Allah yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun biraz sabır inanın her inişin bir çıkışı vardır bu da bir imtihan size Rabbım evlatlarınıza ve size sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…