- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
onlar emlakcilarin hilesi oluyor genelde. soruyorsun tutuldu diyor. 750 ye esenyurtta bulunur ancak.500 2500 arası. Beylikdüzü tarafında bakıyordum ben, 750 tlye gayet güzel, yeni temiz evler var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onlar emlakcilarin hilesi oluyor genelde. soruyorsun tutuldu diyor. 750 ye esenyurtta bulunur ancak.500 2500 arası. Beylikdüzü tarafında bakıyordum ben, 750 tlye gayet güzel, yeni temiz evler var
Nasıl üzüldüm bilemezsin Allah yar ve yardımcın olsun. Valla ne diyim bilemedim üzülme bir çıkış yolu bulursun inşallah. Gel benim yanıma diyesim geldiHerkese merhaba,
Esimden ayrildim ailemle yasiyorum.
Bana sen uzulme aglama, biz yanindayiz diyen ailem ne yazik ki verdikleri sozleri tutmadilar.
Kiraciyi cikartiriz cocuklarinla oturursun, cocuklarina ben bakarim ( annem) sen calisirsin vs vs.
Ayni evin icinde nefes alamaz hale geldik, cocuklar tv izledi sorun, disari ciktilar sorun, uyudular sorun, uyumadilar sorun..
Oglum 13 yasinda ergenlik donemi agresif haliyle ki yapma oglum sus oglum diye diye geciyor gunler.
Namaz kilmasini istiyor babam iyi hos kilsin sorun yok ama yok buna hic bisi ogretmemis anasi babasi, yok burnuna suyu oyle cek yok kafani boyle mes et ki bunlari bagira cagira kotu kotu soyluyor.
Ezana yetisip camiye gidemedi evde kildi diye namazini puuu sana diye cocuga tukurdu.
Anlatsam roman olur, varin siz tahmin edin gerisini.
Annem herseye ama istisnasiz herseye sinirlenen laf soyleyen bagiran cagiran bir kadin, allah askina bagirmadan soyle diyorum benim konusmam boyle diyor.
Disarip geldiginde yerde bi kitap oyuncak kalem vs gorse sizin yuzunuzden evimden sogudum gibi beni yerle yeksan edecek bir cok cumle kurar.
Konusmuyorum susuyorum alttan aliyorum ama yok bi sekilde yine tartismanin icinde buluyorum kendimi.
Farkindayim onlarinda duzenini bozduk ama keske tutamayacaklari sozleri verip beni buraya cagirmasalardi.
Cocuklarim ciddi manada yiprandilar ve ben hergun dibe cekiliyorum bu evde.
Maddi acidan sikinti yasamiyoruz tek artisi bu, herseyin en iyisini alir aldirir vs.
30 yasindan sonra universite okuyup hayal belki ama atanmayi ya da ozelde is bulup calismayi istiyorum suan istanbul universitesinde son sinifim.
Kiralara bakiyorum 1400 den assagi yok, kizim 8 yasinda onu nereye birakicam, nasil hayata tutunucaz bilmiyorum.
Gunlerdir aklimda kadin siginma evine basvurmak var lakin oglum 12 yasindan buyuk oldugu icin onu kabul etmiyorlarmis
Cocuk esirgemeye veriliyormus ki ben sokakta olmeye raziyim cocuklarimi asla birakmam.
Bazen aklima deli deli seyler geliyor kendinide cocuklarida at denize kurtul gitsin hersey bitsin.
Aglayarak yaziyorum bunlari, karisik anlatmis olabilirim kusura bakmayin.
Sizlere sorum kadin siginma evinde ortam nasil, oglumu almazlarmi, okul durumu nasil oluyor.
Uzun oldu, okuyan herkese tesekkur ederim.
Bukez de baba evini özlersiniz. Beterin beteri var. Tek çare kendi ayaklarınız üzerinde durabilmek. 8 yaş çok minik bir yaş değil. Sıkı sıkı tembihlenir ve abiyle siz gelene kadar idare olabilerler yazın. Okullar başlayıncada çıkış saatlerine uyan mesaili işler bulursunuz.
Aklıma sererbah ın ''Koca evi meydan lokması, baba evi zindan lokması.. '' konusu geldi.
Çok üzüldüm okurken..
O ayrı eve çıktı,kendine güzel bir düzen kurdu ne mutlu.
Darısı başınıza inşallah.
Gelir belki, güzel tavsiyelerde bulunur.
Ona da yazmıştım, empati yap diye.
Eminim ailecek zor bir dönemden geçiyorsunuz.
Yavrumun yuvası yıkıldı, torunlarım babasından ayrı diye üzülüp, stres yapıyor olabilirler.
Onun siniri zehir olup dökülüyordur.
Allah size bir çıkış kapısı göstersin tez zamanda inşallah.
Birbirinizi çok kırıp dökmeden ayrı ev şartlarını zorlamanızı öneririm..
Ucuz olsun, kötü olsun, tek oda olsun.
Ama içinde huzurunuz olsun..
8 ve 6 yaş evde yalnız kalmaları için biraz küçük sanki düşününce benim ki 5,5 yaşında bu sene ilkokul olursa benimde bakıcı tutmam gerekecek çok zor yaEvet evde yalnız kalabilirler bu yaşta benim biri 8 diğeri 6 yaşında yazın yalnız kalabilmeleri için plan yapiyorum
Kuzu sen hep aklımda ve dualarimdasin inan8 ve 6 yaş evde yalnız kalmaları için biraz küçük sanki düşününce benim ki 5,5 yaşında bu sene ilkokul olursa benimde bakıcı tutmam gerekecek çok zor ya
Canımsın Teşekkür ediyorum kreşte iyiydik , sabah 7 akşam 7 sorun olmuyordu. ilkokul ya da gideceği okulun ana sınıfı olursa bana da okula gönderip alacak bakıcı bulabilmek dert olduKuzu sen hep aklımda ve dualarimdasin inan
Ailemle aynı binadayız 3 kat yukarıdayım ben sabah işe giderken anahtarı alıp cikiyorum beslenmelerini hazırlıyorum onlar uyanıp biraz oyun oynuyorlar evde sınra kapıyı çekip aşağı anneme iniyorlar bu yıl öğlenci oldukları için annemden gittiler okula.8 ve 6 yaş evde yalnız kalmaları için biraz küçük sanki düşününce benim ki 5,5 yaşında bu sene ilkokul olursa benimde bakıcı tutmam gerekecek çok zor ya
Aile yakınsa tamam :)Ailemle aynı binadayız 3 kat yukarıdayım ben sabah işe giderken anahtarı alıp cikiyorum beslenmelerini hazırlıyorum onlar uyanıp biraz oyun oynuyorlar evde sınra kapıyı çekip aşağı anneme iniyorlar bu yıl öğlenci oldukları için annemden gittiler okula.
Ilk zaman annem ben kahvaltı ettirmem dedi hay hay dedim çocuklara kahvaltı tabağı ve süt hazırlayıp koydum yiyip iniyorlardı.
Şimdi yaz tatili için anneniz yaz okulu bulsun size demis ama bu mümkün degil eşya borcu ödüyorum ve yaz okulları çok pahalı belediyelerin merkezleri ücretsiz ama ona da annem götürmez.
Belki gönlü olursa camiye götürür :))
Ah neler neler yaşandı kaç sınır krizi geçirdim şimdi pismanlar evleri boş kaldi yemeği burda ye diyorlar ben her gün çocuklar uyuyunca ertesi günün yemeğini de yapiyorum işten gelince hazır oluyor
Semt değiştirmek zor cocuk hasta olabilir ..
Ve tavsiyem iyilikle yap ne yapacaksan ailedir atadır
Eve telsiz telefon bağlantım birde ordan ulasiyorum.
İnşallah çocuğunun sınıf arkadaşlarından birisinin annesi sana elini uzatır,çocuğu ile senin oğlanı birlikte goturup birlikte getirirCanımsın Teşekkür ediyorum kreşte iyiydik , sabah 7 akşam 7 sorun olmuyordu. ilkokul ya da gideceği okulun ana sınıfı olursa bana da okula gönderip alacak bakıcı bulabilmek dert oldu