Kadın sıgınma evinde kalan ya da ortamini bilen varmi ?

Okulu bitirip işe girene kadar sabredin derim. Ailenize az bir miktar odeme yapsaniz kiraciyi cikartip sizi oturtmazlar mi yinede? Bunu bir konuşun bence.

İstanbulda ucuza bulacaginiz evler neredeyse istanbul disina cikacak kadar istanbulun disinda kalan yerler olur anca ya da berbat semtler oluyor siz calisirken cocuklar evde yalniz olacak, siz işten aksam doneceksiniz filan tedirgin olabilirsiniz. Ben gunduz dahi girmek istemem oralara.

Dogru durust yerlerde 1+1 ler dahi 1000-1.500liranin altinda degil cunku.

İstedkten sınra herseyi yaoablrsnz sadece. Az daha sabredin dişiniiz sıkın bende lohusayken annem bana baktı ıkı ay kdr ki kendi evimdeydim artık cıldrmama ramak kalmıstı habire evimde evim dedi beni yedi durdu surekli allah korusun dusmeyegör b kere tekme vuran cok olur ben asla guvenmıyorum kmseye dersten aklıma geldi Juranın üclemesii hayat felsefem : kimseye gvenme kimseye yalvarma kimseden bişey bekleme !

Ayrı eve çıkıp gecinemeyip tekrar baba evine dönmektense biraz daha dayanin. Önünüzu gorebildiginiz anda gidin. Öncesinde ikisi ile de ayrı ayrı sakince konuşsanız? Ama bı olay üstüne değil de özellikle işte baba senle konuşmak istemiyorum vs diyerek bir aksam

Soyleyin. Bana böyle böyle söz verdiniz. Bende sizinle yaşamaktan memnun değilim. Sığıntı gibi oldum deyin . Ama sakın sakin deyin..nafaka almıyor musunuz? Şimdiden gündelik iş tarzı bir şeyeler gitseniz eliniz de para olsa.

Çok üzülüyorum hepimiz çocukken tertemiz hayaller kuran masum kız cocuklarıydık, ailemiz her zaman göz kulak olurdu arkamızdan, bir kere olsun başka bir akrabamızda kalmamıza izin vermezdi ailelerimiz, korku nedir bilmezdik biri bişey dese hemen anne baba diye çağrmaya başlardık.

Şimdi büyüdük kadın olduk kimimizin çoluğu çocuğu oldu, sığınacak yer bulamıyoruz küçüklüğü muz deki analar babalar nerde diyorum bazen, küçükken gözünden sakınan analar babalar şimdi yalnız başımıza kalmaya neden izin veriyorlar anlamıyorum, inşalllahh hayırlı bir yer bulursunuz dualarımdasınız Rabbim YARDIMCINIZ olsun keşke elimden bir şey gelse sizin için inanın çok üzüldüm

Onuda dusunmuyor degilim.
Yagmurdan kacarken doluya tutulmak..
Kizim 8 yasinda ama cok sık hastalanir ve anahtarla kapiyi dahi acamaz.
Kendi yemegini yemez ben yedirim 1saatte yer.
Oglumu degil ama kizimi bu konuda cok dusunuyorum. Kas yapiyim derken goz cikarmak istemiyorum.

Cok tesekkur ederim.
Aynen oyle gozumuzun icine bakan ebeveynler bazen o kadar sasiriyorumki annemin soylediklerine, soyledigini bir an unutup annem icin uzuluyorum kalbin bu kadarmi karardi be kafin diye

Soyledim, napicaktin sanki buraya gelmeyip nereye gidecektin diyor rahat bir sekikde..
Gulerek dile getirdim sozde hos bir anlarinda, biz sizi rahatsiz ettik soyle boyle cocuklarla biz eve gecsek die, babam ben oglumu evlendiricem bilezik parasi biriktiricem dedi.
Gik bile diyenedim. 2 damla suzuldu gozlerimden.

Ahh canım benim Allah sabır versin işini eline alana kadar bence hiiiç ama hiiiçç ailenden ayrılmaya kalkma. İnşallah hepsi düzelir. Okul ne zamn bitiyor bölüm ne sizin atanma ihtimali yoksa hiiiç ugraçma Bi iş bul canım.

Sagol canim tesekkur ederim.
Bu yil son 3 dersim var alttan verrsem biticek.
Ama bu kafayla okudum tek cumleyi almiyor beynim, agla uzul dusun dusun kafayi yedim
85 ustu alirsam atanirim ama oda cok zor, yada bir dayi bulabilirsem ozelde olsa baslarim gibi saglikla ilgili bolumum.

İnanın çok üzüldüm ağlayarak yazıyorum demişsiniz yaa inanın bende ağladım hangi şehirdesiniz acaba size yardımcı olabilmeyi çok isterim arkadaşlarım cevrem çok fazla elimizden geleni yaparız size uygun iş bulmaya çalışır size ev bile kurarız nerdesin zi özelden de yazabilir siniz bana

Rabbim isini kolaylaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…