Şu anda çalışıyor musunuz? Şimdilik 1+1 bir eve tutsanız. Kiraları daha düşük oluyor.
[/QUOTE
Hayir calismiyorum, calismayi istedim iste buldum esasinda ama, is yerinde 8 de olmam istendi ben kizimi okula hazirla gotur derken saat 9 da okulda oluyor.
Anneme yalvardim resmen, serviste bulurum yeterki sabahlari hazirla ben yapamam dedi.
Oğlunuzu almıyorlarsa kadın sığınma evş sizin için bir seçenek bile değil bana kalırsa.
Daha uygun fiyatlı, daha küçük bir ev bulabilirsiniz idareten. Oğlunuz büyük, kardeşine göz kulak olabilir siz çalışırken. Artık yavaştan sorumluluk alacak yaşa gelmiş bence.
1+ 1 ler 1700 lira onlarada baktim, bodrum kata adam 1650 tl istedi, oglum 16.30 da geliyor kizim 14.00 de 8 yasinda kulaga buyuk gibi geliyor ama kendisi ufak tefek anahtari yuvasina yerlestirip acamaz bile.
Canım benim ya kıyamam.. dualarımdasın bundan sonra. Sizli bizli konuşamadım bilmiyorum.. Aldatma idi sanırım boşanma nedenin de.
Namazı evde kılan çocuğa tükürmek nedir Allah aşkına. Psikolojisi alt üst olur o çocuğun. Tam tersi namazdan dinden soğur. O ne biçim dindarlık öyle.
Kadın sığınma evleri hakkında bir bilgim yok. Pek uzun süreli olacağını sanmiyorum. Annen gözümde canlandı, bence oradan başka şehire taşınmalisin sanki. Kiraların daha uygun olduğu vs. İşkur'a başvursan iş bulsan.. ne bileyim ya ütopik mi bilmiyorum ki eğitimin olmayınca. Boşanınca da mutlu olunsa keşke ama o da olmuyor, çok acı.
İnşallah çok ama çok iyi kapli bir insan çıkarsın karşına Rabbim, sana kocalık yapacak, yaralarını saracak, çocuklarına babalık yapacak biri..
Canim cok tsk edrrim . Bosaninca rahatlarim sanmistim yanilmisim..
Keske biraz daha sabirli olabilselerdi.
Sokakta ölmeye razıyım çocuklarımı vermem demissin yaa. Annelik böyle bişey. Tavsiye veremiyecegim ama dua ederim. Rabbim yolumu açık etsin. Cocuklarinla huzurlu bir hayat nasip etsin. Ayrıca din sevdirilir dayatilmaz henüz ergenliğe bile girmemistir oğlunuz muhtemelen. Çocuklara namaz sevdirceksek tatlı dille olmalı. Dedesi için degil Allah rızası için olmalı.
Cocuklarim olmadan nefes alamam hele onlari bir yere birakmis olma duygusu oldurur beni.babam bunu anlamiyor.
Defalarca konustum, sanki esime olan ofkrsini oglumdan cikariyor.