• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sağlığı hemşiresiyim sormak istediğinizi sorun arkadaşlar

Günaydın:halay:bende bi soru sorayim o zaman.Pko hastasıyım ilk kızıma kendiliginden gebe kaldim su an 6 yaşında biz bu yil korunmayi bıraktık ocak ayında gebe kaldim kalp atışı durdugu icin Mart ayında kurtaj oldum sonra eylulde tekrar gebe kaldım ondada dis gebelik kimyasal gebelik arasinda kaldim (kimyasal olabilir dedi doktor)sorum şu?Gebe kalabiliyorum ama devami gelmiyor pko dan dolayimi ilerleyemiyorum:kızgın:((bu arada adetlerim düzenli))
Pko dan dolayı olmaz o sadece döllenme kısmını etkiler. 6 yıllık bir ara vermişsiniz biraz daha deneyin bir diğer hamileliğinizde de aynı sorunu yaşarsanız doktorunuzdan tam kontrol isteyin hem hormonel hem rahim hem kan değerleri olarak

Pko dan dolayı olmaz o sadece döllenme kısmını etkiler. 6 yıllık bir ara vermişsiniz biraz daha deneyin bir diğer hamileliğinizde de aynı sorunu yaşarsanız doktorunuzdan tam kontrol isteyin hem hormonel hem rahim hem kan değerleri olarak
Rahim filmi cektirecegim diğer tum tahliller temiz problem yok acaba sperm azlığı ndan durmuyor gelişmiyor olabilir mi????

Bir kaç hafta öncesinde jinekoloji bölümüne gittim alttan muayene ettiler ve kan vermemi istediler 1 gün sonra sonucu verdik ve bir sorun yok dediler kansızlıkta yok dediler 1 yıl korunmasız ilişkiye girmeme rağmen çocuğum olmuyor dedim doktor da adetin 3. günü infertilite bölümüne git dedi geçen randevu alacaktım ama devlet hastanelerinde 20 yaşından küçüklere bakmıyorlarmış bunun sebebi ne anlamadım ama 18 yaşındayım ve evliyim sonuçta bunun için özel hastaneye gitmek zorunda kaldım hastanenin adı ankara cerrahi tıp merkezi kadın hastalıkları ve doğum muayene ücreti 65 tl uygun mudur sizce ve ne gibi testler yapıyorlar ayrıyeten testlere ücret alıyolar mı ve test ücretleri hakkında ortalama fiyat bilginiz varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar .. bende anne olmak istiyorum artık :KK43:

Merhaba banada bir cevap lütfen :KK54:
Tsh değerim normalde 4 küsürlerdeydi yani sınırda, gecen ay endokrinde kan verdim ve 2.30a düşmüş, doktorum cok guzel ilaca bu şekilde devam et dedi fakat ben düzenli bir sekilde 25-26 günde bir adet goruyordum ve simdi 28. Gunumdeyim hala adet olmadım. Acaba tsh değerim normale düştüğü icinmi adetim 28. Güne çıktı cok merak ediyorum lütfen cevap

Merhaba. 1 yildir evliyim cocuk dusunuyoruz. 27 gundur de adet olmamisim doktora gittim sonuc negatif cikti. Adet sokturucu( tarlusal ) verdi. Cok yan etkisi oldugu icin kullanmadim bu durumda ne yapabilirim ?

İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Merabalar. Ben erkek arkadaşımla beraber oldum bir ay önce 5. Kez ilişkiye girmimize rapmen hala ilişki sonrasında ve ilişki esnasında kan geliyor. Bu durum bormal mi? Bir de kadın doğum hastanesine gitcem bakire olmadıgımı ailem ileri zamanda hastane kayıtlarından öğrenir mi?

Merabalar. Ben erkek arkadaşımla beraber oldum bir ay önce 5. Kez ilişkiye girmimize rapmen hala ilişki sonrasında ve ilişki esnasında kan geliyor. Bu durum bormal mi? Bir de kadın doğum hastanesine gitcem bakire olmadıgımı ailem ileri zamanda hastane kayıtlarından öğrenir mi?
Cinsel ilişki sırasında kan gelmesi çok nırmal bir durum değil doktora görünmeniz lazım ayrıca kayıtlarda bakire olup olmadığınız yazmaz yazmamalı bu sizin özel durumunuz hasta doktor ilişkisidir

Iyi aksamlar canim,oglum 19 aylik idrar yolu enfeksiyonu gecirdigim icin antibiyotik kullandim ve sütten kestim keserken de doktor dostinex verdi ve adetimde gecikme yasiyorum.boyle bir yan etkisi var mi acaba dostinex in

Canim merhabaaa bende 6 cm cikolata kisti var diane 35 kullaniyorum 21 gun kullanicm iyi bir ilac mi etkisini gorurmuyum kistim kuculur muuu

Merhaba biraz mahrem ama eşimle birleşme anında müthiş bir acı ve yanma yaşıyorum ve her seferinde idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum. İstisnasız her seferinde. Doktora gideceğim ama sanki bana bunun çözümü yokmuş gibi geliyor.
Aynısı bende de var ama benimki ilişkide falan değil durduk yere de yanıyor, acı biber sürmüş gibi. Doktora gittim ilaçları kullandım ama yine tekrarlıyor. Bu kez kültür testi ve gerekli ne test varsa isteyeceğim enfeksiyon için. Dış gebeliğim de var benim ve enfeksiyon riskine karşı tüm önlemi almak istiyorum. Kulaktan dolma sirkeli su, karbonatlı su ile yıka diyorlar ama doktorum sakın yapma dedi. Önereceğiniz bitkisel birşey var mı? Doktor daha etkili ilaç verince geçer mi acaba, hayatımda ilk kez yaşıyorum böyle bir şeyi.

İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Mrb 4 gün önce hsg filmi çektirmiştim 2 tüpüm kapalı idi zaten biliyordum ancak birinci ilacta rahim dahi gözükmedi ilac geri gelmeye basladı dr ikinci ilacı istedi o arada aleti oynattı gitsin diye cok canım yandı sonra 2inci şişede rahim gözüktü ama tüpler gözükmedi yani acılmadı dr da bıraktı acılmıyor dedi .sormak istedigim ben alet acısından baska hıc bırsey hıssetmedım hani basınc ile kasık agrısı falan zerre hissetmedim neden acaba.ikinciside sürekli leke seklinde kahverengi tortulu parcalı akıntı geliyor.acaba kist vardıda o yuzden mi ilac gitmedi simdi kistim mi bosalıyor.he ayrıca bu akıntı ilk günde asırı idi ve cok agır kokulu ıdı suan azaldı kokusu varla yok arası.agrı vs yok.uzun oldu kusura bakmayın tesekkürler

Bende soruuyum ilişkiye girdikten sonra 3 ay geçti ve 3 ay çok düzenli adet gördüm her şey normaldi fakat şu Zaman'larda adetimden bi hafta sonra karnımın şiş olduğunu fark ettim hatta ara ara mide bulantısı da oluyo şüphelenip test yaptım ve negatif çıktı fakat karnımda hala şişlik var ve aynı zamanda gaz problemi de çekiyorum sizce hamile olabilir miyim

Merhaba Masalprensesi benim iki yumurtamda çikolata kisti var. Sağ taraftaki 8 cm olunca Haziran ayında ameliyat oldum. Sol taraftaki 2.5 cm o aynı duruyor. Ameliyattan sonra sağ tarafta tekrar 3 cm oluştu. Sonra bu durumdayken ekim ayında tüp bebek yaptık olmadı. Şimdi Şubat ayında tekrar deneyeceğiz. Sizce gebelik için şansımız var mı? Ne önerirsiniz cevap yazarsanız çok memnun olurum.

Back