• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sağlığı hemşiresiyim sormak istediğinizi sorun arkadaşlar

Buna kesin bir cevap vermek maalesef imkansız bence yapılması gereken adet gününüzü beklemek eğer olmadıksanız 10 gün da bekleyebilir daha sonra gebelik testi yaptırabilirsiniz aklınıza takıldı ise hastaneye gidip hcg tahlili yaptırabilirsiniz :)
En son eşinizle birlite olduğunuz tarihten 7 gün sonra yerleşme kanaması olur sadece o da her kadında değil
Düzeltiyorum 72 saat de yumurtanın spermi bekleme süresini de hesaba katmak lazım

Doğru bir seçim yapmış ama siz her ihtimale karşı pazartesi sancı olmasada gidin doktora bir örnek almasında yarar var. Doğumunuza kadar enfeksiyon varsa geçmesi gerek
Doğum sancısı olmamasına öyle sevindim rahatladım ki stres yapmıştım bayağ. İnşallah geçer de sancım da olmaz rahatlarım

Doğum sancısı olmamasına öyle sevindim rahatladım ki stres yapmıştım bayağ. İnşallah geçer de sancım da olmaz rahatlarım
Siz rahat olun siz ne kadar strese girerseniz vücunuz da aynı orda size tepki verip sizi yanıltabilir. Bunun sebebi hamilelik sürecini en çok hormonların takip etmesi. Telaş yapmayın Allahın izniyle çocuğunuzu zamanında sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız İnşallah :)

Siz rahat olun siz ne kadar strese girerseniz vücunuz da aynı orda size tepki verip sizi yanıltabilir. Bunun sebebi hamilelik sürecini en çok hormonların takip etmesi. Telaş yapmayın Allahın izniyle çocuğunuzu zamanında sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız İnşallah :)
İnşallah sağ salim ve zamanında. Çok sağ olun.

Akinti icin vajinal fitil verdi.haftada 1 kullan dedi..fitil birturlu hazneye ittiremedm..disari atti..bu normal mi daha cok iceriye mi ittirilmesi lazim..tesekkurler

Akinti icin vajinal fitil verdi.haftada 1 kullan dedi..fitil birturlu hazneye ittiremedm..disari atti..bu normal mi daha cok iceriye mi ittirilmesi lazim..tesekkurler
Sanırım yapamamışsınız insanın kendisi yapması gerçekten çok zor :) biraz daha ileri ittirin ama ellerinizi iyice yıkamaya ve tırnaklarınızın kısa olmasına dikkat edin :)

Sanırım yapamamışsınız insanın kendisi yapması gerçekten çok zor :) biraz daha ileri ittirin ama ellerinizi iyice yıkamaya ve tırnaklarınızın kısa olmasına dikkat edin :)
Gebe kalmadan once yapiyordum...simdi zarar i olacak dusuncesi mi oldu kastim kendimi galiba ...tamam tesekkurler...:KK66:

Oncelikle boyle bi topic actiginiz icin tesekkurler ben 2 seneden sonra ilkkez dogumkontrol hapi biraktim bu ay ama adetim 9 gin gecti test yaptim negatif neden adet olmiyorum ki

Oncelikle boyle bi topic actiginiz icin tesekkurler ben 2 seneden sonra ilkkez dogumkontrol hapi biraktim bu ay ama adetim 9 gin gecti test yaptim negatif neden adet olmiyorum ki
Doğum kontrol hapını biraktığınız için stres yapmış olabilirsiniz kan tahlili yapabilirsiniz hcg kanda idrarda olduğundan daha önce yükseliyor
Ayrıca doğum kontrol hapı kullananıp bırakanlarda ilk 3 ay adet düzensizliği görülebilir.

ayyy bende sorayım.merhaba öncelikle nasılsınız.
canım ben geçen ay klomen kullandım yumurtalarım gelişti fakat küçük yumurtada geliştiği için doktor çatlatma iğnesi vermedi hatta ilişkiyi yasakladı adete kadar fakat biz ara vermedik ama maalesef tutmadı adet oldum ama 4 gecikti vede 4.gün geldi yoğun ve lapa lapa geldi 2.gün öğleden sonra bitti adetim. bu ay gitmedim doktora önerebileceğin bişey var mı

Meraba.Bundan 2 3 ay önce kistim olduğu için doğum kontrol hapı kullandım.Kistim eridi Allaha şükür.Ama doğum kontrol hağı kullandığım ay adetin 4.günü hormon testinde fsh 16 çıktı.Bu da yetmezmiş gibi prolaktinim de 44 olmuş.özellikle baktım doğum kontrol hapından önce adetin 3.günü fsh 7 miş.Doğum kontrol hapı fsh yi etkiler mi.Biraz uzun oldu.Cevabınızı bekliyorum

Back