- 30 Ekim 2016
- 65
- 28
- 8
- 29
- Konu Sahibi Masalprensesi07
-
En son eşinizle birlite olduğunuz tarihten 7 gün sonra yerleşme kanaması olur sadece o da her kadında değilBuna kesin bir cevap vermek maalesef imkansız bence yapılması gereken adet gününüzü beklemek eğer olmadıksanız 10 gün da bekleyebilir daha sonra gebelik testi yaptırabilirsiniz aklınıza takıldı ise hastaneye gidip hcg tahlili yaptırabilirsiniz :)
Doğum sancısı olmamasına öyle sevindim rahatladım ki stres yapmıştım bayağ. İnşallah geçer de sancım da olmaz rahatlarımDoğru bir seçim yapmış ama siz her ihtimale karşı pazartesi sancı olmasada gidin doktora bir örnek almasında yarar var. Doğumunuza kadar enfeksiyon varsa geçmesi gerek
Siz rahat olun siz ne kadar strese girerseniz vücunuz da aynı orda size tepki verip sizi yanıltabilir. Bunun sebebi hamilelik sürecini en çok hormonların takip etmesi. Telaş yapmayın Allahın izniyle çocuğunuzu zamanında sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız İnşallah :)Doğum sancısı olmamasına öyle sevindim rahatladım ki stres yapmıştım bayağ. İnşallah geçer de sancım da olmaz rahatlarım
teşekkür ederim :)En son eşinizle birlite olduğunuz tarihten 7 gün sonra yerleşme kanaması olur sadece o da her kadında değil
Düzeltiyorum 72 saat de yumurtanın spermi bekleme süresini de hesaba katmak lazım
İnşallah sağ salim ve zamanında. Çok sağ olun.Siz rahat olun siz ne kadar strese girerseniz vücunuz da aynı orda size tepki verip sizi yanıltabilir. Bunun sebebi hamilelik sürecini en çok hormonların takip etmesi. Telaş yapmayın Allahın izniyle çocuğunuzu zamanında sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız İnşallah :)
Sanırım yapamamışsınız insanın kendisi yapması gerçekten çok zor :) biraz daha ileri ittirin ama ellerinizi iyice yıkamaya ve tırnaklarınızın kısa olmasına dikkat edin :)Akinti icin vajinal fitil verdi.haftada 1 kullan dedi..fitil birturlu hazneye ittiremedm..disari atti..bu normal mi daha cok iceriye mi ittirilmesi lazim..tesekkurler
Gebe kalmadan once yapiyordum...simdi zarar i olacak dusuncesi mi oldu kastim kendimi galiba ...tamam tesekkurler...Sanırım yapamamışsınız insanın kendisi yapması gerçekten çok zor :) biraz daha ileri ittirin ama ellerinizi iyice yıkamaya ve tırnaklarınızın kısa olmasına dikkat edin :)
Evet lütfen yaptırmasın epilasyon zaten doğumdan sonra tekrar çıkıyor. Epilasyonu bormal bireyde de gebe bireydede önermiyorum.Arkadaşım 6 haftalık hamile epilasyon yaptırmasında sakınca var mı?
Doğum kontrol hapını biraktığınız için stres yapmış olabilirsiniz kan tahlili yapabilirsiniz hcg kanda idrarda olduğundan daha önce yükseliyorOncelikle boyle bi topic actiginiz icin tesekkurler ben 2 seneden sonra ilkkez dogumkontrol hapi biraktim bu ay ama adetim 9 gin gecti test yaptim negatif neden adet olmiyorum ki
Normal bireyde neden önermiyorsunuzEvet lütfen yaptırmasın epilasyon zaten doğumdan sonra tekrar çıkıyor. Epilasyonu bormal bireyde de gebe bireydede önermiyorum.
FSH değerinin 13 olması hamilelik imkansız demek miO kadar çok test ve değişen sonuç var ki ne desem bilemedim daha ayeıltılı sorarsanız cevap verebilirim
Evet varSağda kistim var. soldan yumurtlama şansım var mı
Hayır fsh yumurta oluşumu döneminde pik yaparFSH değerinin 13 olması hamilelik imkansız demek mi
Adetin 3. Günü yapılan testte 13 çıktı internette yorumlarda yumurta rezerv azlığı vs diyor sizin bilginiz nedirHayır fsh yumurta oluşumu döneminde pik yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?