• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın sağlığı hemşiresiyim sormak istediğinizi sorun arkadaşlar

Enfeksiyon rahim içi sıvı birikime ordan da tüplerde yapışıklığa ve tıkanmaya yol açar. Normal yöntemle çocuk sahibi olmanız çok düşük saide hanım. Ek tedavi yöntemleri kullanmanız mantıklı.
Ek tedavi derken tüp bebek mi yoksa antibiyotik vs mi hacamat sülük deniyorum bir yandanda tüp bebek e basladım.cvp için tesekkürler

Ek tedavi derken tüp bebek mi yoksa antibiyotik vs mi hacamat sülük deniyorum bir yandanda tüp bebek e basladım.cvp için tesekkürler
Şimdi tüplerde artık tıkanıklık olduğundan dolayı antibiyotiğin yararı olmaz. Hacamat doğru yerlerde yapıldığında çok yarrlı bir yöntem ama sizin tüplerinize bu yöntem de etki etmez. Tüp bebeğe uygunsanız mantıklı bir yöntem olabilir sizin için

Şimdi tüplerde artık tıkanıklık olduğundan dolayı antibiyotiğin yararı olmaz. Hacamat doğru yerlerde yapıldığında çok yarrlı bir yöntem ama sizin tüplerinize bu yöntem de etki etmez. Tüp bebeğe uygunsanız mantıklı bir yöntem olabilir sizin için
Teşekkürler allah razı olsun

Gebelikte bebeğin mesaneye yaptığı basınçtan dolayı sık idrara çıkmak çok normaldir. Nerdeyse her gebe bu sorunu yaşar. Karın bölgesinde sancılarınız olabilir bunlar gebeliğin yapancı doğum sancılarıdır. Önemli olan kanama kontrolü yapmanız. :)
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Internetten bakindigimdada idrara yolu enfeksiyonun belirtisi fln diyodu ve tedavi edilmezse erken doguma neden olabiliyomus boyle ciddi biseye neden acabilirmi kafam cok karisti..pazrtesi dr. Gitmeyi dusunuyorum gecmezse

Tesekkur ederim cevabiniz icin. Internetten bakindigimdada idrara yolu enfeksiyonun belirtisi fln diyodu ve tedavi edilmezse erken doguma neden olabiliyomus boyle ciddi biseye neden acabilirmi kafam cok karisti..pazrtesi dr. Gitmeyi dusunuyorum gecmezse
İnternette çok korkutucu şeyler yazıyor siz gidin doktorunuza muayene olun ciddi bir surum olduğunu düşünmüyorum:)

Çocuk tam kasığımda ve normalse çok fazla hareketleri resmen göbeğimin altında tepiniyor. Aşağıya baskı yapıyor ve doğum sancısı kasılmaları oluyor. Bunu hangi sıklıkla olursa kaale, almalıyım takip etmeli miyim. 1buçyk saattir böyle yoğun..

Pekı ozaman soyle bır sorum daha olacaktı benım ben uc defa asılamaya yeltendım ılkınde yumurta gelısmedı asılama olamadı ıkıncısı ve ucuncusunde de tutmadı sımdı tup dusunuyrum ama defalarca deneyecek gucum yok maddı olarak ... sımdı ben oncesınde hangı testlerı yaptırayım dna hasar testı dıye bısey duydum bunu yaptrmanın bı faydası olur mu acaba

Back