Kadın sağlığı hemşiresiyim sormak istediğinizi sorun arkadaşlar

Bunu infertilite polikliniği ile görüşmeniz daha mantıklı tam bir bilgim yok politikalar yerden yere değişebilir tüp bebek için anlaştığınızda zaten üç kere deneme şansınız oluyor

Dikişlerinizin kayıpolmuştur artık ağrıması normal değil vajinanızda herhangi bir renk değişikliği akıntıda renk değişikliği ve koku var mı
Yok...birde şöyle bişey de var
Dogumdan sonra vajina genişledi ve oraya hava giriyor ağrı yapıyor...birde yalnış bir hareket yapınca da ağrı oluyor

Düzenli kasılmaların olması için erken dönemdesiniz 37 haftadan önce olan dığumlara premature diyoruz. Akıntınızı değerlendirin hafif kanlı ise doktorunuza başvurun. Kasılmalar yalancı doğum sancısı ve gerçek doğum sancısı olarak ikiye ayrılır. Yalancı doğum sancısında nişane yoktur. Ayrı kasık bölgesine vurur. Yürüyerek egzersizle ve ağrı kesici ile azalır. Kasılmalar düzensizdir. Eğer kasılmalarınız belinize vuruyorsa düzenli ise doktorunuza başvurunuz. Düzenli sancı ilk fazda 15 25 dk da bir 20 30 snye sürer 3 cm açıklık vardır

özeldemi deniyorsunuz tedavilerinizi bilmiyorum ama devlet ve araştırma hastahanerinde aşılama ücretsiz sadece ilaç farkı veriyorsunuz tüp bebektede yine ilaç farkı birde cüzi bir miktar hastahaneye işlem parası ödüyorsunuz ben izmit üniversite hastahanesinde tüp bebek tedavisi oldum şuan çok şükür 52 günlük bir bebeğim var ve bize uyguna geldi tedavimiz maksimum 3bin tl gitmiştir

Özele gıtmedım hıc asılamadan umudum kalmadı tup denemek ıstıyorum onuda bır kere devlette denerım dıye dusundum ama devlet bır hak verdıgı ıcın bır kere de ozelde denerız ama ozel cok pahalı nerden baksan 9 bın ı buluyor

Bu arada Allah bagıslasın saglıkla buyut esınle :)

Ozelde bır arkadasım yaptı ıkıncıyı denıyorlar ayrı ayrı ucret oduyorlar sız emınmısınız

Acile gittim nstde sancı çıkmadı. İdrr yolu enfeksiyonu ilacı verdi geçmezse pazartesi gel dedi inşallah geçer

Mantar enfeksiyonlarında da kahverengi lekeler oluşabilir. Ayrıca ağda yapmaya bağlı kararmalar renk feğişiklikleri de oluşabiliyor. Ama anlayabilmek için öncelikle gözlemlemek ve sürüntü örneği almak lazım yağmur hanım adetiniz bittiği gibi yayılım göstermeden doktora gitmenizde yarar var.

mrb, benim de bir sorum var. cevaplarsanız çok sevinirim. beklenen adet tarihime 3 gün var. fakat bugün kasık ağrısıyla birlikte pembe akıntım oldu. acaba regl midir, yoksa yerleşme kanaması olabilir mi?

mrb, benim de bir sorum var. cevaplarsanız çok sevinirim. beklenen adet tarihime 3 gün var. fakat bugün kasık ağrısıyla birlikte pembe akıntım oldu. acaba regl midir, yoksa yerleşme kanaması olabilir mi?
Buna kesin bir cevap vermek maalesef imkansız bence yapılması gereken adet gününüzü beklemek eğer olmadıksanız 10 gün da bekleyebilir daha sonra gebelik testi yaptırabilirsiniz aklınıza takıldı ise hastaneye gidip hcg tahlili yaptırabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…