- 22 Mart 2016
- 1.590
- 1.232
- 133
- Konu Sahibi Masalprensesi07
-
Ek tedavi derken tüp bebek mi yoksa antibiyotik vs mi hacamat sülük deniyorum bir yandanda tüp bebek e basladım.cvp için tesekkürlerEnfeksiyon rahim içi sıvı birikime ordan da tüplerde yapışıklığa ve tıkanmaya yol açar. Normal yöntemle çocuk sahibi olmanız çok düşük saide hanım. Ek tedavi yöntemleri kullanmanız mantıklı.
Gebelikte bebeğin mesaneye yaptığı basınçtan dolayı sık idrara çıkmak çok normaldir. Nerdeyse her gebe bu sorunu yaşar. Karın bölgesinde sancılarınız olabilir bunlar gebeliğin yapancı doğum sancılarıdır. Önemli olan kanama kontrolü yapmanız. :)Hayir kafasi genelde yukarida
Şimdi tüplerde artık tıkanıklık olduğundan dolayı antibiyotiğin yararı olmaz. Hacamat doğru yerlerde yapıldığında çok yarrlı bir yöntem ama sizin tüplerinize bu yöntem de etki etmez. Tüp bebeğe uygunsanız mantıklı bir yöntem olabilir sizin içinEk tedavi derken tüp bebek mi yoksa antibiyotik vs mi hacamat sülük deniyorum bir yandanda tüp bebek e basladım.cvp için tesekkürler
Teşekkürler allah razı olsunŞimdi tüplerde artık tıkanıklık olduğundan dolayı antibiyotiğin yararı olmaz. Hacamat doğru yerlerde yapıldığında çok yarrlı bir yöntem ama sizin tüplerinize bu yöntem de etki etmez. Tüp bebeğe uygunsanız mantıklı bir yöntem olabilir sizin için
Hayır 26 ve 29 haftaları arası bebeğin dönmesi beklenirDogum pozisyonu icinde daha erken degilmi
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Internetten bakindigimdada idrara yolu enfeksiyonun belirtisi fln diyodu ve tedavi edilmezse erken doguma neden olabiliyomus boyle ciddi biseye neden acabilirmi kafam cok karisti..pazrtesi dr. Gitmeyi dusunuyorum gecmezseGebelikte bebeğin mesaneye yaptığı basınçtan dolayı sık idrara çıkmak çok normaldir. Nerdeyse her gebe bu sorunu yaşar. Karın bölgesinde sancılarınız olabilir bunlar gebeliğin yapancı doğum sancılarıdır. Önemli olan kanama kontrolü yapmanız. :)
Allah sizden de razı olsun sağolunTeşekkürler allah razı olsun
Brn bunu bilmiyodum daha erken saniyodum 34haftalarda fln diye biliyodumHayır 26 ve 29 haftaları arası bebeğin dönmesi beklenir
İnternette çok korkutucu şeyler yazıyor siz gidin doktorunuza muayene olun ciddi bir surum olduğunu düşünmüyorum:)Tesekkur ederim cevabiniz icin. Internetten bakindigimdada idrara yolu enfeksiyonun belirtisi fln diyodu ve tedavi edilmezse erken doguma neden olabiliyomus boyle ciddi biseye neden acabilirmi kafam cok karisti..pazrtesi dr. Gitmeyi dusunuyorum gecmezse
26-29 da bebeğin dönmesi beklenir. 37. Haftada ise kanlı nişane ile birlikte bebek pelvise iner. Annenin göbek yüksekliği aşağı doğru düşer ve anne befes alırken rahatlamaya başlar :)Brn bunu bilmiyodum daha erken saniyodum 34haftalarda fln diye biliyodum
Evet internet cok kafa karsitirici. Insallah dediginiz gibidir. Ilginiz icin teskkur ederimİnternette çok korkutucu şeyler yazıyor siz gidin doktorunuza muayene olun ciddi bir surum olduğunu düşünmüyorum:)
Merhaba hemşire hanım son zamanlarda genital bölgemde bene benzeyen kahverengi lekeler oluşmaya başladı küçük küçük çok sayıda doktora gitmeyi düşünüyorum ama regl dönemindeyim bitmesini bekliyorum. Sizin bu konuda bilginiz var mı acaba?İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Hamilelikten önce adetin 3. günü yapılan testler var bunlardan hangilerinin yüksek veya düşük oluşu gebeliği engeller?İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Adetin 28 günden 24 güne düşmesi normal mi neden olur?İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
O kadar çok test ve değişen sonuç var ki ne desem bilemedim daha ayeıltılı sorarsanız cevap verebilirimHamilelikten önce adetin 3. günü yapılan testler var bunlardan hangilerinin yüksek veya düşük oluşu gebeliği engeller?
Dikişlerinizin kayıpolmuştur artık ağrıması normal değil vajinanızda herhangi bir renk değişikliği akıntıda renk değişikliği ve koku var mıYaklaşık 10 ay önce doğum yaptım dikiş yerlerimin agrıması normal mı arada?
Normal stres hava durumu gibi bir çok etken var adet günü +7 Yada -7 gün farkedebilir ama sürekli 24 günde bir oluyorsanız bir doktorunuza görünümAdetin 28 günden 24 güne düşmesi normal mi neden olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?