Kadın sağlığı hemşiresiyim sormak istediğinizi sorun arkadaşlar

Döllenme olduktan 7 gün sonra embriyo rahme yerlesir ve orda durabilmesi için eahim duvarının kalınlaşması lazım bu da progesteron hormonunun etkisiyle olur. Düşüklerinizin sebebi döllenme olduktan sonra progesteronun gereken seviyeye yükselmemesi olabilir bunun için progesteron takviyesi uygundur. Ayrıca düşüklere genetik problemler ve kan ğıhtılaşmasında gecikme de neden olabilir sonuçları elinize elın ve sıkıntı çıkmaz ise doktorunuzun önerisiyle progesterona başlayın :)

İdrar yolu enfeksiyonu rahim içindede mi vardır diyorsunuz yani ? Yasmin kullanıyorum pkoluyum. Kuruluk yaşıyorum. Acaba yara mı var diye düşündüm
Hayır rahim içinde enfeksiyon vardır demiyorum idrar yolu enfeksiyonu cinsel birleşmede vajinada ağrı acı yapabilir diyorum. Ağrı ve acı da kuruluk yapar. İdrar yolundaki enfeksiyon tedavi edilmez ise sıçrayabilir.

Cok tesekkur ederim

Pardon anlayamadım 37 gün adet kanamanız olmadı mı yoksa 37 gün içindeki 15. Gün mü adet kanamanız başladı.

Doğumdan sonra 37gün lohusa kanamam sürdü. 15gün temiz kaldim. Tekrar kananam başladı ve bugün 16.günüm kanama olalı. Yani 6eylülde doğum yaptım ve bu zamana kadar sadece 15gün temiz kaldim. Yaklaşık 65gün oldu doğum yapali.Bebeğim erken doğdu vefat etti

Biraz araştırdım ve pco da normal adet siklusu yaşıyanların %22 oluğunu gördüm siz onların içindesiniz pco nun ayrıcı göstergesi lh düzeyidir. Yani lh yükselmesi beklenen bir durum zaten aynı zamanda testesteron yüksekmesi de normaş prolaktin hormonun araştırılması lazım acaba östrojende bir sıkıntı var mı diye. Ayrıca yumurtalama döneminiz ayrıca yeni yumurtalarınızın oluşum dönemi bu dönemde hormonel açıdan en iyi dönemdir.

Bir doktorunuza danışın derim 37 günlük kanama normal değil ayrıca tekrar kanama devam etmeside.

Merhabalar yasım 30 .
Doktorum Doğum kontrol hapı verdı ama çocuk ıstedıgımız ıcın kullanmak ıstemıyorum . Degerlerım su sekılde ne onerırsınız
Fsh : 7.17
Lh : 16,95
Estradiol : 27
Prolaktin : 28

Testesteron : 0,615
Dheas : 458

Mrb 2 yıllık evliyim hic gebelik olmadı kist lerim. Oldugu için laparoskopi ameliyatı oldum ve iki tüplerimde kapalı cıktı ve acılamadı.size sorum bende cocuklugumdan bu yana sureklı idrar yolları enfeksiyonum var ve yanma falan yok ama tahlıllerde mikrop en fazla 300 cıkması gerekirken 3000 gıbı buyuk rakamlar cıkıyor.acaba tüplerimin tıkanmasında bununda etkisi olabişir mi yoksa asla acılmaz mı doktorum hıc bırsey demedı dırek tup bebek dedi konuyu kapattı.

M Masalprensesi07 ay kıııız benım sebebsız ınfertılıtem var sogan suyu ıcmeye cesaret edemıyorum rahmı temız olnda kıst yapıyormus dıyorlar... bılımsel olarak dogrukugu varmıdır ıceyım mı sence bu arada sylemeye gerek var mı bılmıyrum butun tetkıklerım temız rahım fılmı dahıl... esımınkıde temız

Prolaktin biraz yüksek ayrıca dheas da düşük önemli olan hormon testinizi ne zaman yaptırmış olduğunuz doğum kontrol haplarında bazı küçük hormonel değişiklikler normal görülüyor. Gebelik düşünüyorsanız üç ay öncesinden planlama yapmanız hormanları optimum düzeye ulaştırmanız sigarayı bırakmanız uygun kiloya ulaşmanız düzenli egzersize başlamanız lazım. Ben hemşire olarak size tahlilleriniz üzerinden yorum yapamam ama bakım ve hazırlık konusunda bilgilendirebilirim

Soğan suyunun doğurganlığa hiç bir etkisi yoktur. :) ek tedavi yöntemlerini doktorunuzla planlayabilirsiniz

Enfeksiyon rahim içi sıvı birikime ordan da tüplerde yapışıklığa ve tıkanmaya yol açar. Normal yöntemle çocuk sahibi olmanız çok düşük saide hanım. Ek tedavi yöntemleri kullanmanız mantıklı.

Çok teşekkür ederım sağolun .
Reglın 3. Günü yaptırdım .
Testesteronu düşürmek ıcın ne onerırsınız pekı sevgıler

Merhaba. 26 haftalik gebeyim gobegimin yaninda agri var sag tarafimda ozelkikle idrara cikinca baski yapiyo daha fazla agridigini hissediyorum bugunde sag yanimda agrimaya basladi bobregim galiba. Ama uc gunudr bu agri var ve surekki idrara cikiyorum

Merhaba. 26 haftalik gebeyim gobegimin yaninda agri var sag tarafimda ozelkikle idrara cikinca baski yapiyo daha fazla agridigini hissediyorum bugunde sag yanimda agrimaya basladi bobregim galiba. Ama uc gunudr bu agri var ve surekki idrara cikiyorum
Bebeğiniz doğum pozisyonuna girdi mi peki yani başı döndü mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…