Kadın sağlığı hemşiresiyim sormak istediğinizi sorun arkadaşlar

Merhaba 9 aylik evliyim bebek istedigimiz icin korunmuyoruz adet gunume 4 gun var yaklasik iki haftadir bas donmesi midemde biraz sikinti var yanma bulanma gibi fakat bugun kahverengi akinti geldi yani ara ara geliyo yerlesme kanamasi dedikleri sey olabilirmi dun evde tatlil yaptihimda negatif cikmisti sonuc ne dusumsem bilemedim yardimci olurmusunuz lutfen bel ve kasik agrilarini uyku yorgunluk halini eklemeyi unutmusum kansizlik icin ilacda aliyorum bu arada

merhaba ben 1 çocuk annesiyim oğlum 14 ün içinde ancak kardeşi olsun istiyorum malesef sorun 44 kez düşük oldu kanama halinde testlerde silik çizgili şekilde döllenme görülüp kese oluşmadı 1 kez klomen kullandım kalamadım bikaç ay ara verdim şimdi bu ay yine kullandım. sık aralıklarla boş geçmiyorum ancak hamile kalırmıyım bilemiyorum. çatlatma iğnesi vermedi dr. bir öncekinde 3 yumurta oluşmuş yaşım 34. hatta dr 3 üz bile olabilir demişti bana ama kalamamıştım o ay. şimdi de karnım şişti kasıklarımda ve belimde ağrılar var 26 temmuz adet tarihim inş. hamile kalmışımdır dua ediyorum sizce kalmazsam nasıl ilerlemeliyim ?

mrb.arkadaşlar bu kez kuzenim için burdayım öncelikle bilgi verieniz çok mutlu oluruz.sıkıntımız şu.kuzenim doğumuna kadar hiçbir şekilde eşiyle temasında hiçbir sıkıntı yaşamamış.doğumdan sonra kırkı geçince malum birllektelik olunca çok afedersniniz hiçbir zorlama ve acıma olmadan birliktelik yaşanıyor fakat birden aşırı derce kanama tutup direkt hast.ve aynen ameliyat raporunda üstten yazıyorum şöyle.vajen sağ yan duvarda 4 cmlik aktif kanamalı deşuri alanı izlendi usulüne uygun onarım yapıldı.işlem sonrasında 2 ad.birbirine bağlı transanminli tampon yerleştirildi.rektal tuşe yapıldı.rektal muayene normal .rapor bu.yalnız doğum yapalı oldu baya şuan bir sıkıntısı yok fakat bunlra ne anlama geliyor.her doğumdan sonra böyle mi olur ve gebe kalmada sıkıntı yaşarmı not.hamilelikte çatısının dar oduğunu söylediler sezeryan doğum oldu.bizi aydınlatırsanız memnun oluruz.tanıOSTKOİTAL DEŞURİ.AMELİYAT ŞEKLİ.PARAVAJİNAL ONARIM. UZUN OLDU BİRAZ KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN.

Merhaba ben yaklaşık 6 ay ince lucrin iğne ile gecici menapoza sokukdum tup tedavisi öncesi endometriosizden dolayı üçüncü ayda adet olmadan tuondenedik negatife sonuçlandı adet oldum fakat son uc ayrıdır yine yok bu imgenin etkisi ne kadar sürüyor acaba bir ten sefer vuruldum ocak 23de.birde in gündür acayip kasik agrisi çekiyorum günde iki uc sefer adet olacak misin gibi geliyor ve gidiyor kötü birşey çıkmasından korkuyorum

Regl a 3 gun kala hamile olmak mumkun mudur.regl dan oncekin3. Gun iliski oldu.regl im suanda yine de merak ediyorum..boyle bi durum yasanabilir mi

ayyyy ne guzel yapmisin yaaaa cok sewindiim ben de sorrumu soram beb gunde 3 defa 10 gun progestan ictim 20 gune adetin gelcek dedi doktor daha 8 gunum kaldi bu ilac adet getiriyormu yoksa hormon icin diye falan mi verdi :)

Merhabalar
3 aylik evliyim ve bugune kadar bekarken de evlendikten sonra da dahil hic erken adet olmadim. Genelde bi kac gun gecikir oyle olurum. Bu ay normal gunumden 4 gun once lekelenmem oldu. Pembe renkli sonra kahverengine donustu ara ara kirmizi akintim oldu.Normalde en fazla 5 gun surerken bu defa 9 gun oldu hala kanamam devam ediyor. Son iki gundur tam adet kanamasi goruyorum. Kafam karisti ama bu normal mi. Bu kadar uzun surmesi bana normal gelmedi de lutfen bilgilerinizi tahminlerinizi paylasin

Aynı seyi suan bende yasıyorum. Doktora gittim enfeksiyon dan dedi. Sende git ilaçlarını al. Ben aldım da yan etkileri oluyor bas dönmesi bas agrısı mide bulantısı gibi. Halsizlestiriyor ve uyku halinde oluyorum.

Aynı seyi suan bende yasıyorum. Doktora gittim enfeksiyon dan dedi. Sende git ilaçlarını al. Ben aldım da yan etkileri oluyor bas dönmesi bas agrısı mide bulantısı gibi. Halsizlestiriyor ve uyku halinde oluyorum.
Hangi ilaci kullaniyorsun. Ben daha once cipro diye bi antibiyotik kullandim mahvetti beni

Merhaba benim değerlerimi de yorumlar mısınız?

TSH 0,9137
Prolaktin 14,41
LH 5,37
FSH 4,07
E2 38

Uzun süren adet kanaması benim bildiğim kist veya rahimde polip dolayısıyla olabiliyor canım. Bazen de hatta ara kanamalar yapıyor. Geçmiş olsun, doktora gittin mi?

4. Aylık hamileyim vajinal kasintim var uyutmuyor şuan doktora gitme imkanım yok ne önerirsiniz

Ben instegram kullanmiyorum. Canim bende hasimato var ayrica pko ve tiroidde var yeni ogrendim tiroid ve hasimato oldugumu. Bebek istiyoruz Allah bilir ama yine de sormak istedim ihtimalim nedir

1dusugum var 1senedır bidaha gebe kalamadm hormon normal hsg flmı normal yumrtam klomenle buyudu ama catlamadı bu durumda gebe kalmam zormu yanı yumurtata tembellıgı var adet duzenlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…