- 19 Ocak 2017
- 187
- 43
- 98
- 32
- Konu Sahibi Masalprensesi07
-
ayyyy ne guzel yapmisin yaaaa cok sewindiim ben de sorrumu soram beb gunde 3 defa 10 gun progestan ictim 20 gune adetin gelcek dedi doktor daha 8 gunum kaldi bu ilac adet getiriyormu yoksa hormon icin diye falan mi verdi :)İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Arkadaşlar yeni bir blog sitesi açtım ve ilk paylaşımımı yaptım. gebelik ve kadın sağlığı hakkındaki herşeyi kaynak belirterek paylaşacağım kafanıza takılan soruların cevabını orada bulabilirsiniz.
gebeevi .blogspot .com.tr
Siteme beklerim
Aynı seyi suan bende yasıyorum. Doktora gittim enfeksiyon dan dedi. Sende git ilaçlarını al. Ben aldım da yan etkileri oluyor bas dönmesi bas agrısı mide bulantısı gibi. Halsizlestiriyor ve uyku halinde oluyorum.Merhabalar
3 aylik evliyim ve bugune kadar bekarken de evlendikten sonra da dahil hic erken adet olmadim. Genelde bi kac gun gecikir oyle olurum. Bu ay normal gunumden 4 gun once lekelenmem oldu. Pembe renkli sonra kahverengine donustu ara ara kirmizi akintim oldu.Normalde en fazla 5 gun surerken bu defa 9 gun oldu hala kanamam devam ediyor. Son iki gundur tam adet kanamasi goruyorum. Kafam karisti ama bu normal mi. Bu kadar uzun surmesi bana normal gelmedi de lutfen bilgilerinizi tahminlerinizi paylasin
Hangi ilaci kullaniyorsun. Ben daha once cipro diye bi antibiyotik kullandim mahvetti beniAynı seyi suan bende yasıyorum. Doktora gittim enfeksiyon dan dedi. Sende git ilaçlarını al. Ben aldım da yan etkileri oluyor bas dönmesi bas agrısı mide bulantısı gibi. Halsizlestiriyor ve uyku halinde oluyorum.
Uzun süren adet kanaması benim bildiğim kist veya rahimde polip dolayısıyla olabiliyor canım. Bazen de hatta ara kanamalar yapıyor. Geçmiş olsun, doktora gittin mi?Merhabalar
3 aylik evliyim ve bugune kadar bekarken de evlendikten sonra da dahil hic erken adet olmadim. Genelde bi kac gun gecikir oyle olurum. Bu ay normal gunumden 4 gun once lekelenmem oldu. Pembe renkli sonra kahverengine donustu ara ara kirmizi akintim oldu.Normalde en fazla 5 gun surerken bu defa 9 gun oldu hala kanamam devam ediyor. Son iki gundur tam adet kanamasi goruyorum. Kafam karisti ama bu normal mi. Bu kadar uzun surmesi bana normal gelmedi de lutfen bilgilerinizi tahminlerinizi paylasin
Ben instegram kullanmiyorum. Canim bende hasimato var ayrica pko ve tiroidde var yeni ogrendim tiroid ve hasimato oldugumu. Bebek istiyoruz Allah bilir ama yine de sormak istedim ihtimalim nedirİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Arkadaşlar yeni bir instagram sayfadı açtım gebelik ve kadın sağlığı hakkındaki herşeyi paylaşacağım kafanıza takılan soruların cevabını orada bulabilirsiniz.
Gebevi yazarak bulabilirsiniz
Siteme beklerim
Canim arkadas konuyu takip etmiyor maalesef.İkiz veya çoğul gebelik için bişeyler önerirseniz çok mutlu olurumlütfeeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?