- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Masalprensesi07
-
Gebe kalma için yöntemler var biliyor musunuz yumurtlama günlerimiz takip edin ilişki sırasında belinize yastık koyun ve eşiniz orgazm olduğunda ayaklarınızı yukarı kaldırırsanız daha yüksek bir ihtimalle hamile kalabilirsinizOlabilir ama inşallah kist değildir 7 aydır gebelik olsun ıstiyorum ama kısmet olmuyor
Gebe kalma için yöntemler var biliyor musunuz yumurtlama günlerimiz takip edin ilişki sırasında belinize yastık koyun ve eşiniz orgazm olduğunda ayaklarınızı yukarı kaldırırsanız daha yüksek bir ihtimalle hamile kalabilirsiniz
Merhaba bende aşırı tuylenme var ve hormon tedavisi için hastahaneye gittim.kan aldılar hormon düzeyine bakmak için ultrason a gel dedi gitmedim utandım çünkü tüm vücudum da tuylenme var çünkü şimdi sonuçları e devletten baktım lütfen yardımcı olunİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
mrb benim iki defa olumsuz tüp bebek denemem oldu rahim çizdirme operasyonu diye bişey duydum bebeğin tutunmasında etkili bir yöntem midirİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Kan testi yaptır şimdi sadece bir akıntıdan hamile olup olmadığını söyleyemeyiz artı açık yazmamisin regl günün gectimi geçmedimi iltihap o akan şeydeArkadaşlar Allah'ını seven bir cevap versin bana cok bıktım cidden benim adetlerim düzensiz hamile kalmak vok istiyorum bir buçuk yıldır belki daha fazla kalamıyorum yumurtlayamıuorym ben ama dün benden tuvaletten peçeteye yumurtlama akıntısı tarifinde bir akıntı geldi bugünde yoldayken aniden iç çamaşırımı ıslatcak bir akıntı geldi sanki adet olmuşum gibi lavobada baktım ama adet değildi şeffaf bir akıntıydı bu yumurtlama akıntısı olabilir mi kasıklarımda ağrı batma Yok göğüslerimde ağrı acı Yok yardımcı okursanız çöl sevinirim sevgiler
Ama ben yumurtlama akıntısından bashediyprum sizce tarif ettiğim yumurtlama akıntısın olabilir mi hamile değilim Zaten yumurtlayamıyorum ben sorunum buKan testi yaptır şimdi sadece bir akıntıdan hamile olup olmadığını söyleyemeyiz artı açık yazmamisin regl günün gectimi geçmedimi iltihap o akan şeyde
Anladım olabilir ya kusura bakmayın bir yakınım oldude kafam daginikAma ben yumurtlama akıntısından bashediyprum sizce tarif ettiğim yumurtlama akıntısın olabilir mi hamile değilim Zaten yumurtlayamıyorum ben sorunum bu
Her bünye farklıdır bende alamamistimMeraba ben 9 once dgum yaptım 3 ay once 3 aylik ignesi vurdum ve vurdugum ilk ay adet oldum 3 ay içinde nerdeyse hergun yogum bi sekilde adet oldum ve dogum yaptgimdan beri bi turlu kilo almadim
Boşver canım ya kilo hiç iyi değil bence bende bir aralar almak istiyorum keşke alsam diyordum ama şöyle bir etrafına baktım da yok yok iyi böyle kaç yaşındasin kaç kilosunAma almak istiyorum ya
Bende 20 yaşındayım 53 kiloyum nasıl beğenmiyor herkes zayıf ister seninki şaşırmış galiba biraz başkası için sağlığına oynayıp ilaç falan alayim deme sakın18 yasindayim 53 kiloyum ama esim begenmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?