- 29 Aralık 2014
- 411
- 288
- 83
- Konu Sahibi Masalprensesi07
-
antibiyotik ne kullanıyorsun canimHamileyim ve idrar yolu enfeksiyonum var antibiyotik kullandim gecdi tekrar basladi simdi gene iciyorum kasintim kalmadi ama yesil akintim cok ne yapsam gecer bide iki gundur cok migdem agriyor nasil bi onlem alsam kilo alamadim hic hatta baslarda bulantim oldugu icin kilo verdim nasil kilo alabilirim
İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
10 kasimda yazmis ama onuNe güldüm gece gece arkadaşlar Hanfendi hemşireyim demiş bakmış herkes soru soruyor sonradan gitmiş
Öyle cAnım buarda gidip kan testi yapsana hamilelik belirtilrn var canm herkeste idrarda hemen çıkmıo10 kasimda yazmis ama onu
Aynen.Soru bol ama cevap veren yokNe güldüm gece gece arkadaşlar Hanfendi hemşireyim demiş bakmış herkes soru soruyor sonradan gitmiş
bende laparaskopi olmuştum rahim ve yumurtlık yapışıktı sizde ki yapışıklık nasıldımrb arkadaslar 20 gun önce rahım yapısıklıgı nedenıyle operatıf hıstereskopı oldum..dr cyclo progeynova verdı ılac bıtelı 5 gun oldu ve hala adetım gelmedı..bu gıbı durumla karsılasan varmı??????
Merhaba ben 3 günlük evliyim ama hala iliskiye giremedik. Evlenmeden once kizlik zarima ayna ile baktigimda komple kapalı gozukuyordu altta ustte zar ortada et varmis gibi evlendik ilk denemede cok agri basinc hissettim kendimi kastim p...s ucu girdi sadece gerisi olmadi kanda gelmedi 3. Gunde denedik hergun ayni sey hep aci bazende yanma hissediyorum. Aynaya tekrar baktim ust tarafin biraz sekli bozulmus gibi ama hala kan gelmedigi gibi yine tam anlamiyla iliskiye giremedik. Parmak egzersizi duydum parmagin hepsini yavas ittirince aliyor ama iceride azcik hareket ettirince yine aci hissediyorum. Artik iyice korkar oldum istedigim halde iliskiye giremiyoruz cok kafama takildi. Bugunde adet gordum geciktirici ilacimi biraktim. Nolur yardim edin kendimi cok kotu hissediyorum. Birbirimizi cok seviyoruz esim cok anlayisli hic zorlamiyor ama ben dayanamiyorum boyle olmasinaİstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?