Kadın sağlığı hemşiresiyim sormak istediğinizi sorun arkadaşlar

Banada yardimci olurmusunuz acaba.. Ben 2 yildir evliyim 1 bucuk yilim vajiyi yenmekle gecti cok sukur kurtuldum.simdi hersey iyi gidiyir fakat vajiyi yendgmden az zaman sonra korunmasiz iliski yasadik ama bebk halen olmuyo. Sureklu enfeksiyn oluyo bnde ilac kullniyorum sonrasinda tekrar oluyo birde iliski olurken asiri derecede karnimda baski oluyo istemsiz bi aci veriyo bana idrarimz geldginde sıkarız ya onun gibi yani en yakim bu sekilde tarif edebildim kusura bakmayin bunun sebebi enfeksiyon olabilir mi birde 5 aylik korunmasiz iliski normal mi hamile kalamamk icin

Mrb benim dogustan tek tüpüm yok hamile kalmam zor mu? Bi tane bebegim var tesadüf hamile kaldım sanirm çünkü kaza ile olmuştu. Sezeryan doğumda doktor görmüş tek tüpüsün dedi. İkinci bebegi dusuneceginde 1-2 yıl erken başla diyo herkes olma ihtimali zayif diyorlar

Hamileyim ve idrar yolu enfeksiyonum var antibiyotik kullandim gecdi tekrar basladi simdi gene iciyorum kasintim kalmadi ama yesil akintim cok ne yapsam gecer bide iki gundur cok migdem agriyor nasil bi onlem alsam kilo alamadim hic hatta baslarda bulantim oldugu icin kilo verdim nasil kilo alabilirim

antibiyotik ne kullanıyorsun canim

Benimde bir sorum var hatta eminim tez konusudur bence bunu bir arastirin sizde:)

Ben ovulasyon akintisi, ovulasyon testinde cift koyu cizgi, ovulasyona dair ne varsa yasiyorum. Hatta hamile kalabiliyorum.

Ancak adet sokturucu kullanmazsam asla adet olmuyorum.

Pco var zaten ilac almazsam 1 yil adet gormem, ama duzenli yumurtluyormusum doktorum oyle soyledi.

4 ay adet gormedim ve 4 ayin sonunda hamileydim 3 haftalik. Kac doktora sordum yumurtluyorsan adet gormen lazim diyor ama hayir gormuyorum. Yumurtlamasam hamile kalmam bi defa. Ben neden adet gormuyorum?

M Masalprensesi07 merhaba bende pkoluyum bu nedenle doğal yollarla zor hamile kalıyorum.2 kere hamile kaldım ikisideyaklaşık 10 aylık bi süre geçtikten sonra tuttu.. ilki kalbi gelişmedi kürtajla alındı ikincisi kalbi gördük fakat sonra durdu yeniden kürtaj oldum doktorum 2 ay sonra araştırmaya başlıcaz dedi ama üni hastanesine gitmeniz lazım dedi, normalde gittiğim hastane ilçede özel bi hastane. Merkeze üniye git gel nasıl olur bilmiyorum ama gitmeden evvel yapılması gereken tetkikleri merak ediyorum? Ne gerekiyorsa bakmalarını istiyorum ama nedir gerekli olan bilemiyoruz haliyle 3. Bir kayıba dayanabileceğimi sanmıyorum

Mrb.Adetin üçüncü günü e2 değerim 144 çıkmış yüksek mi sizce.En fazla kaç olmalı.Şimdiden teşekkürler

Merhaba bnm SORUMDA sorum kist var dediler 2 aya geçti. Snra iltihap var dediler antibiyotik verdiler oda geçti şimdi bu ay aşırı ağrım var tam kasiklarimda yumurtaliklarimmi hatta ifade edemiyorum anlatırken ama bi sağ bi sol devamli ağrıyor. Sizce Nedir sebebi

merhaba ben gecen ay asiri kansizlik nedeniyle bakir olan spiralimi hormonluyla degistirttim
15 gun once lekeler basladi adet de deil surekli leke oluyor
ne zaman biter ,duzensizlik olabili demisti dr ama aylarca surermiki

İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz

Merhabalar bende birşey paylaşmak istiyorum yeni evlendim cinsellik esnasında hicbirşey hissetmeyip orgazm da olamıyorum ve son derece moralimi bozuyor bu durum epey de oldu bu sebepten doktora bile gtmeye utanıyorum ne önerirsiniz adetlerim de hep düzensizdir benim bilemedim ne yapıcam(

Merhaba adetim 8 gün geçti doğum kontrol hapi kullaniyordum iki ay önce biraktim. 3 kere idrar testi yaptim 3 u de negatif bel sirt agrisi, uyuyunca hep uyumak isteği ayak usumeleri ve ara ara mide bulantim ve tansiyon dusmelerim var sizce hamile olabilir miyim

mrb arkadaslar 20 gun önce rahım yapısıklıgı nedenıyle operatıf hıstereskopı oldum..dr cyclo progeynova verdı ılac bıtelı 5 gun oldu ve hala adetım gelmedı..bu gıbı durumla karsılasan varmı??????

bende laparaskopi olmuştum rahim ve yumurtlık yapışıktı sizde ki yapışıklık nasıldı

Cevap verirseniz tesekkur ederim.İliski sırasında karnım çok ağırmıştı ama nasıl bir ağrı ölüyorum dedim ve kestik ilişkiyi ama ayaklarımı kipirdattigim zaman bile çok ağrıyordu 3 gün sonra tekrar deneyin başta az ağrı oldu sonra kesildi bende adet düzensizliği var 1 oğlum var 2 ay oldu regl olmadım doktora gittim kış olabilir dedi ultrasonografiye girdim kan verdim sonuçlar temiz çıktı sizce neden başına böyle bisey gelen var mı yada

İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz
Merhaba ben 3 günlük evliyim ama hala iliskiye giremedik. Evlenmeden once kizlik zarima ayna ile baktigimda komple kapalı gozukuyordu altta ustte zar ortada et varmis gibi evlendik ilk denemede cok agri basinc hissettim kendimi kastim p...s ucu girdi sadece gerisi olmadi kanda gelmedi 3. Gunde denedik hergun ayni sey hep aci bazende yanma hissediyorum. Aynaya tekrar baktim ust tarafin biraz sekli bozulmus gibi ama hala kan gelmedigi gibi yine tam anlamiyla iliskiye giremedik. Parmak egzersizi duydum parmagin hepsini yavas ittirince aliyor ama iceride azcik hareket ettirince yine aci hissediyorum. Artik iyice korkar oldum istedigim halde iliskiye giremiyoruz cok kafama takildi. Bugunde adet gordum geciktirici ilacimi biraktim. Nolur yardim edin kendimi cok kotu hissediyorum. Birbirimizi cok seviyoruz esim cok anlayisli hic zorlamiyor ama ben dayanamiyorum boyle olmasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…