Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocukluğumda polis olmayı çok isterdim hala içimde var bu meslek ama boyum 1,60Benim eşim polis şimdi kadın çalışma arkadaşlarını gördükten sonra keşke benim de boyum yetseymiş diyorum.
Çocukluğumda polis olmayı çok isterdim hala içimde var bu meslek ama boyum 1,60
Sende mi bendensin
Seni keske olsam demene iten sey nedir peki? tesekkur ederim cevabin beni biraz da olsa motive etti.. cunku etrafimdakiler sakin olma cok zor gecesi gunduzu yok diyor. zaten bunu bildigim hale istiyorum hayatim boyunca muhasebeci olmak istemiyorum, gercek bir seyler yapmak istiyorum..Benim eşim polis şimdi kadın çalışma arkadaşlarını gördükten sonra keşke benim de boyum yetseymiş diyorum.
tabi ki istemek lazim.. memnum olmayan arkadaslarin neden memnun degil peki?Canım ben denedim polisliği birkez ailem istedi ama içimden yapmak gelmiyordu .parkurda 2 an ile elendim iyi ki evlendim olmadı dedim suan işimden memnunum .arkadaşlarım da polis olan var kimi memnun kimi memnun değil ama üniforma asaleti var tabi
benim de boyum 174, konusma seklim de iyi sozlu mulakattan da gececegimi dusunuyorum. Neden elendin peki? sozlu mulakat mi kotu geciyor?7 kez girdim 7 kezzzzzz torpilin varsa 158 ler polis. Yoksa zaten ben gibi 172 ol parkurda 100 yap ortalaman çok iyi olsun olmuyor.
Bak anlatamıyorum galiba benimde esimnpolis sülalem memur babamdan tut dedeme kadar. Sozluden elendim. Zaten eleyecekleri tek yer orasi.benim de boyum 174, konusma seklim de iyi sozlu mulakattan da gececegimi dusunuyorum. Neden elendin peki? sozlu mulakat mi kotu geciyor?
Çalışma saatleiri mesailer falantabi ki istemek lazim.. memnum olmayan arkadaslarin neden memnun degil peki?
Bizim şehrimizdekiler bürolarda çoğunlukla ve rahatlar. Gecesi gündüzü olmadığı da oluyor her çeşit mesai sistemi var şubeden subeye değişiyor. Kadın bir arkadaşım istanbulda trafikçi o sahada çalışıyo büyük bir zevkle. Ben isterdim.Seni keske olsam demene iten sey nedir peki? tesekkur ederim cevabin beni biraz da olsa motive etti.. cunku etrafimdakiler sakin olma cok zor gecesi gunduzu yok diyor. zaten bunu bildigim hale istiyorum hayatim boyunca muhasebeci olmak istemiyorum, gercek bir seyler yapmak istiyorum..
157Sende mi bendensin