Kadın parası yemeye çalışan erkekler

Selam kızlar... evet başlıkta çok net bir şekilde yazdığım gibi ... günümüzde erkekler neden böyle..!! ya da son birkaç senedir falan bunlar hep bana denk geliyor neden öyle oldu anlamış değilim ... Ne diyim mesela adam bir yere davet ediyor sonra hesabı Alman usulü yapmaya çalışıyor ya da işte bir dahakine sen ödersin triplerine falan giriyo.. o kadar rahatsız oluyorum ki böyle şeylerden hani paran yoksa çağırma otur evinde... yani ben kimseyi demiyorum ki beni gezmelere götür oraya Çağır buraya Çağır hem davet edipte hem de bu şekilde davranmaları aşırı saçma değil mi sizcede.. En son başıma gelen somut olaydan bahsetmek istiyorum.. geçen ay kız başıma tatile gittim yalnız başıma. Neyse orada tekne turunda 35 yaşlarında bir çocukla tanıştım orada dalgıçmış falan filan işte baktım tipi fena değil.. telefonumu istedi verdim görüşürüz falan dedik ayrıldık ... hemen abuk subuk tekliflere başladı işte diyor ki gece denize girelim işte saat 10, 11 olmuş senin otelin ordayım geçerken bir haber verim görüşürüz dedim falan .Tabi ben bu böyle abuk sabuk saatlerde arayınca teklif edince bana hiçbir şekilde cevap vermiyorum .. neyse ertesi gün makul 1 saatte buluştuk düşünün adamla daha iki gündür tanışıyoruz hani tanışalı iki gün olmuş bana ne kadar parasız olduğundan cebinde kalan son 50 TL’yi bir arkadaşına verdiğinden bahsediyor 🙄.. O kadar bozuldum ki benim bankaya benzer bir halim mi vardı acaba 😂 .. bi yandan habire bana diyor ki işte içecek,yiyecek bir şeyler alalım plaja gidelim ben de dedim ki şurada dedim bir şeyler yiyip öyle gidelim ...hem beni gezmeye çağırıyor hem de bana diyor ki ama üzerimde nakit yok.. nakit yoksa bu devirde kartın da mı yok mal..!! Ben de çıkmış bulundum artık.. asalak o gün bütün yiyeceği içeceği bana ısmarlattı.. ben de def ettim ertesi gün .. yani hala aklıma geldikçe sinirleniyorum yani sadece bu değil bunun gibi bir sürü tip karşıma çıkıyor neden böyle oluyor anlamış değilim ..

şimdi hayat müşterektir kimsenin parasını yemek bize yakışmaz ama bana ilk görüşmemde bir kahve bir çay bir yemek ısmarlayamayacak adam beni her türlü kullanmak istiyordur özellikle de sosyal arkadaşlık değil flört durumu varsa. bi zahmet elini cebine atacak sonra zaten sen altta kalmak istemezsin bişeyler yaparsın.

Selam kızlar... evet başlıkta çok net bir şekilde yazdığım gibi ... günümüzde erkekler neden böyle..!! ya da son birkaç senedir falan bunlar hep bana denk geliyor neden öyle oldu anlamış değilim ... Ne diyim mesela adam bir yere davet ediyor sonra hesabı Alman usulü yapmaya çalışıyor ya da işte bir dahakine sen ödersin triplerine falan giriyo.. o kadar rahatsız oluyorum ki böyle şeylerden hani paran yoksa çağırma otur evinde... yani ben kimseyi demiyorum ki beni gezmelere götür oraya Çağır buraya Çağır hem davet edipte hem de bu şekilde davranmaları aşırı saçma değil mi sizcede.. En son başıma gelen somut olaydan bahsetmek istiyorum.. geçen ay kız başıma tatile gittim yalnız başıma. Neyse orada tekne turunda 35 yaşlarında bir çocukla tanıştım orada dalgıçmış falan filan işte baktım tipi fena değil.. telefonumu istedi verdim görüşürüz falan dedik ayrıldık ... hemen abuk subuk tekliflere başladı işte diyor ki gece denize girelim işte saat 10, 11 olmuş senin otelin ordayım geçerken bir haber verim görüşürüz dedim falan .Tabi ben bu böyle abuk sabuk saatlerde arayınca teklif edince bana hiçbir şekilde cevap vermiyorum .. neyse ertesi gün makul 1 saatte buluştuk düşünün adamla daha iki gündür tanışıyoruz hani tanışalı iki gün olmuş bana ne kadar parasız olduğundan cebinde kalan son 50 TL’yi bir arkadaşına verdiğinden bahsediyor 🙄.. O kadar bozuldum ki benim bankaya benzer bir halim mi vardı acaba 😂 .. bi yandan habire bana diyor ki işte içecek,yiyecek bir şeyler alalım plaja gidelim ben de dedim ki şurada dedim bir şeyler yiyip öyle gidelim ...hem beni gezmeye çağırıyor hem de bana diyor ki ama üzerimde nakit yok.. nakit yoksa bu devirde kartın da mı yok mal..!! Ben de çıkmış bulundum artık.. asalak o gün bütün yiyeceği içeceği bana ısmarlattı.. ben de def ettim ertesi gün .. yani hala aklıma geldikçe sinirleniyorum yani sadece bu değil bunun gibi bir sürü tip karşıma çıkıyor neden böyle oluyor anlamış değilim ..
Birincisi adamın yaptığı yanlış evet ama alman usulü yapmak da bir problem görmüyorum. Bana göre ilk buluşma dışında herkes kendi hesabını kendi ödemeli. Ekstrem durumlar olur belli bir tanışma düzeyi aşılır o zaman zaten sen ödedin ben ödedim olayı da muhabbet konusu olmaz. İkincisi üslubunuzu yanlış buldum bu devirde kredi kartı olmayabilir buna biz karar veremeyiz herkesin maddi durumu iyi olacak diye bir kural yok. Üçüncüsü 35 yaşındaki kişi çocuk değildir. Dördüncüsü kız başıma kadın başıma ifadesi gereksiz olmuş.

Bir de sen misin telefon numaranı veren işte böyle olur gibilerinden yazanlarınız olmuş onlar kendini biliyor 😂 herkes kendinden sorumlu siz istemiyorsanız vermezsiniz bu kadar ..!!net herkesin yetiştirilme tarzı yaşanmışlığı dünyaya bakışı farklıdır.... beğenmiyor olabilirsiniz bu durumu ...ama fikrinizi kendinize saklayın bu konuda

Bir de kızlar tekrar söylüyorum bu örnekteki elemana bu kadar takılmayın o sadece bir örnekti... Ben sadece sizin de başınızdan böyle şeyler böyle abuk sapık tipler geçti mi onu merak ettim siz de anılarınızı paylaşırsanız mutlu olurum 😊 Dertleşelim bu konuda birazcık

Yani ben bu konuyu bu erkekler yüzünden dertleselim konuşalım diye açtım ...yani bana şu şekilde yazanlarınız var onu yaptın böyle oldu bak şunu yaptın böyle oldu .. Neden sürekli insanları yargılamak zorundasınız emin olun insanları sürekli yargılamayı bırakırsanız daha mutlu olursunuz daha mutlu bir hayat sürersinz ve kendinizi daha çok seversiniz... olayın özünün dışına çıkmayalım lütfen 😊

Konu sahibi sizden bağımsız şekilde yazıyorum madem genelleme yapıyoruz bende genelleme yapacağım.
Baştan böyle “para yediren” kadınlar kendilerinde bir eksiklik (belki kendini güzel bulmama gibi) gördüklerinden bunu istemsiz o açıkla kapatıyorlar. Parası neyse vereyim 2 kuruş için kendimi çekersem belki başka şansım olmaz diye düşünüyorlar.

Üstüne alınacak olan varsa bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır 😌

Bundan 4 sene önce parazit biriyle beraberdim, böyle yabancı biri olsa belki defedebilirdim hemen ama o kişi erkek arkadaşımdı. Kişisel ihtiyaçlarını bile bana ödetirdi. Üstelik o çalışan ben öğrenciydim. Benim sebebim ise o dönem özgüvenimi yerle bir ettiği için sorgulayamıyordum bu davranışı. Bakın özeleştiri de böyle yapılır yapmayı bilmeyen varsa. 😌

Eşitlik ayağına, kadınları maddi olarak da sömürmeye başladılar.

Otomatik olarak soğuyorum, önce cinsel olarak faydalanmaya çalışan, o olmayınca da bari maddi yiyeyim diye yaklaşan, arizona kertenkelesi kılıklı, çakma alman usulcü, erkek müsvetteleri.

İnsan yanında erkek var gibi hissetmiyor ki, kız arkadaşlarımla çıksam daha iyi.

Otomatik olarak soğuyorum, önce cinsel olarak faydalanmaya çalışan, o olmayınca da bari maddi yiyeyim diye yaklaşan, arizona kertenkelesi kılıklı, çakma alman usulcü, erkek müsvetteleri.

İnsan yanında erkek var gibi hissetmiyor ki, kız arkadaşlarımla çıksam daha iyi.
Hayatım maalesef bunları bu şekilde alıştıran yine hemcinslerimiz... eee erkek kişilere de tatlı geliyor tabi.. hanımların neden para yedirdiğini de biliyoruz.... herkes biliyo zaten.. bi erkek paranı yediği için yanındaysa o musluklar kapatıldığı anda da terk edecektir.. nokta..

Bir yere davet edenin ödemesi aslolandir ama diğer söylediklerinize kesinlikle katılmıyorum. Alman usulü ödeme yapılması ya da bir sefer o oduyorsa bir sefer de sizin odemenizden normal ne var ki?
Kadının mağarada oturduğu, erkeğin avlanıp getirdiği bir cağda yaşamıyoruz. Ekonomik özgürlügümüz de varsa neden erkeğin cebindeki nakite yoksa da " kredi kartina" tamah edelim ki. Ben de hesap geldiğinde sanki hiç yememiş içmemiş gibi havalara bakan kadınları garipsiyorum. Nezaketen de olsa hesaba el atılmalı bence. Yediginizi içeriğinizi ödemeyen bir insansa dilerseniz görüşmezsiniz ama kişi hakkında kötü konuşma hakkını vermez size. Konuyla alakalı diğer bir yorum dalgıç konusunda haklısınız. Hem çağırıp hem cebimde para yok demek hem de özellikle size ısmarlamadı tuhaf olmuş. Nasıl da bulmuş sizi ters mıknatıs gibi.

Bir yere davet edenin ödemesi aslolandir ama diğer söylediklerinize kesinlikle katılmıyorum. Alman usulü ödeme yapılması ya da bir sefer o oduyorsa bir sefer de sizin odemenizden normal ne var ki?
Kadının mağarada oturduğu, erkeğin avlanıp getirdiği bir cağda yaşamıyoruz. Ekonomik özgürlügümüz de varsa neden erkeğin cebindeki nakite yoksa da " kredi kartina" tamah edelim ki. Ben de hesap geldiğinde sanki hiç yememiş içmemiş gibi havalara bakan kadınları garipsiyorum. Nezaketen de olsa hesaba el atılmalı bence. Yediginizi içeriğinizi ödemeyen bir insansa dilerseniz görüşmezsiniz ama kişi hakkında kötü konuşma hakkını vermez size. Konuyla alakalı diğer bir yorum dalgıç konusunda haklısınız. Hem çağırıp hem cebimde para yok demek hem de özellikle size ısmarlamadı tuhaf olmuş. Nasıl da bulmuş sizi ters mıknatıs gibi.
Tabi ki hayat müşterek ama ben ilk buluşmalardan söz ettim... ben davet ettiysem tabi ki ısmarlarım.. geçmişte davet edip ısmarladığım da çok oldu... kastım şu : kadını buluşmaya ikna etmek için kırk takla atıp da böyle davrananlar.. ilk buluşmadan söz ediyorum.. yani daha ilk buluşmada buna tenezzül eden erkek kim bilir ilerde napar.. kalite meselesi bence

İşte ben bu tipler yüzünden 3 yıldır hayatıma erkek almadım.. tatile de kendim çıktım... gezmelere de ya sosyal arkadaşlarımla ya da kendi başıma gidiyorum.. çünkü bu tarz inçe hesaplar yapan tiplerden hayır gelmeyeceğini düşünüyorum.. bu arada tatilde çarşıda dolaşırken ben arkadaşlarıma üç beş hediye aldım ve bunları nakit ödedim öncesinde de tatil dönüşüm için biletimi nakit aldım.. erkek kişisi bunları gördü ve bunun üzerine benle beş kuruş nakitim yok muhabbetini yaptı.. yani bu inanılmaz irite edici.. mide bulandırıcı bi yaklaşım..!!

Tabi ki hayat müşterek ama ben ilk buluşmalardan söz ettim... ben davet ettiysem tabi ki ısmarlarım.. geçmişte davet edip ısmarladığım da çok oldu... kastım şu : kadını buluşmaya ikna etmek için kırk takla atıp da böyle davrananlar.. ilk buluşmadan söz ediyorum.. yani daha ilk buluşmada buna tenezzül eden erkek kim bilir ilerde napar.. kalite meselesi bence
Anladım ama konu başlığınız kadın parası yemeye çalışan erkekler olunca daha genel bir durumdan bahsettiğinizi düşündüm . Ama ben ilk buluşma için de farklı bir şey düşünmüyorum:)
Bir erkeğe ilgi duymadıkça bir kadının ısrarlar yüzünden yemeğe çıkması pek mantıklı değil. Yemeğe gidiyor ki o da ilgi duymuş en azından tanımak için sans veriyor. Böyle her şeyin basında iki insanın yediğini içtiğini ödemesi de halen bana normal geliyor. Aksinin de katilesizlik gostergesi oldugunu kesinlikle düşünmüyorum. Surekli ilk buluşmada hesap kitleyen erkek de sizin dalgıç dışında nadirdir bence.

Bence şükredin en azından önceden belli edebiliyorlar kendilerini. Ona göre yolverirsiniz.

Benim arkadaşım kendi gibi bir ögretmen ile evlendi. Tayin ile kocasının bulunduğu ailesinin bulunduğu ile geldi. Üstüne, evlenmeden herşeyi kendi cebinden karşılayan eşi, kadın erkek eşit adında her masrafı yarısını ve arabasına bindigi zamanlar da mazotun parasını bile zorla aldı. Üstüne kredi çektirmek istiyor kendine araba almak için. Kayın validesi okuldan sonra temizliğe gel nasıl gelinsin diyor. Kocası hiçbirşey demiyor.

Sizle alakalı bir durum degil bu ama kimseye kendinizi kullandırmayın. Uyanık geçinen çok.

Gdo'lu gıdalar erkekliği bitirdi de ondan.
Hem de kapitalizim erkekliği bitirdi. Güçlü kadın kavramını gündeme taşıdılar, tamam kadınlar güçlü olsun da , parazit olan erkekler hemn bunu da bir şey oldu mu Alman usulu deyıp sırıtacak duruma geldıler.
Açıkçası parası olmayan bırıyle gorusmem, aynı aktardıgınız gıbı çayı yemegı karsılamanızı beklıyorlar resmen.
Yanımıza kadın degıl adam gıbı adam arıyoruz.
Dediğiniz çok acı bir durum :KK43: medya ben gıdaların kötü etkisi çok değil mi :KK43:

Daha ilk buluşmada sefilleri oynaması çok ucuz bir hareket. Hadi ikinci üçüncüde ortak ödenir falan anların da hem davet ediphem de ilk görüşmede kadın parası yiyenlerden oldum olası nefret ederim. Amaçları belli değil mi kadın parası yemek .

X