- 30 Mart 2019
- 464
- 512
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
Selam kızlar... evet başlıkta çok net bir şekilde yazdığım gibi ... günümüzde erkekler neden böyle..!! ya da son birkaç senedir falan bunlar hep bana denk geliyor neden öyle oldu anlamış değilim ... Ne diyim mesela adam bir yere davet ediyor sonra hesabı Alman usulü yapmaya çalışıyor ya da işte bir dahakine sen ödersin triplerine falan giriyo.. o kadar rahatsız oluyorum ki böyle şeylerden hani paran yoksa çağırma otur evinde... yani ben kimseyi demiyorum ki beni gezmelere götür oraya Çağır buraya Çağır hem davet edipte hem de bu şekilde davranmaları aşırı saçma değil mi sizcede.. En son başıma gelen somut olaydan bahsetmek istiyorum.. geçen ay kız başıma tatile gittim yalnız başıma. Neyse orada tekne turunda 35 yaşlarında bir çocukla tanıştım orada dalgıçmış falan filan işte baktım tipi fena değil.. telefonumu istedi verdim görüşürüz falan dedik ayrıldık ... hemen abuk subuk tekliflere başladı işte diyor ki gece denize girelim işte saat 10, 11 olmuş senin otelin ordayım geçerken bir haber verim görüşürüz dedim falan .Tabi ben bu böyle abuk sabuk saatlerde arayınca teklif edince bana hiçbir şekilde cevap vermiyorum .. neyse ertesi gün makul 1 saatte buluştuk düşünün adamla daha iki gündür tanışıyoruz hani tanışalı iki gün olmuş bana ne kadar parasız olduğundan cebinde kalan son 50 TL’yi bir arkadaşına verdiğinden bahsediyor .. O kadar bozuldum ki benim bankaya benzer bir halim mi vardı acaba .. bi yandan habire bana diyor ki işte içecek,yiyecek bir şeyler alalım plaja gidelim ben de dedim ki şurada dedim bir şeyler yiyip öyle gidelim ...hem beni gezmeye çağırıyor hem de bana diyor ki ama üzerimde nakit yok.. nakit yoksa bu devirde kartın da mı yok mal..!! Ben de çıkmış bulundum artık.. asalak o gün bütün yiyeceği içeceği bana ısmarlattı.. ben de def ettim ertesi gün .. yani hala aklıma geldikçe sinirleniyorum yani sadece bu değil bunun gibi bir sürü tip karşıma çıkıyor neden böyle oluyor anlamış değilim ..
şimdi hayat müşterektir kimsenin parasını yemek bize yakışmaz ama bana ilk görüşmemde bir kahve bir çay bir yemek ısmarlayamayacak adam beni her türlü kullanmak istiyordur özellikle de sosyal arkadaşlık değil flört durumu varsa. bi zahmet elini cebine atacak sonra zaten sen altta kalmak istemezsin bişeyler yaparsın.