Kadın parası yemeye çalışan erkekler

Selam kızlar... evet başlıkta çok net bir şekilde yazdığım gibi ... günümüzde erkekler neden böyle..!! ya da son birkaç senedir falan bunlar hep bana denk geliyor neden öyle oldu anlamış değilim ... Ne diyim mesela adam bir yere davet ediyor sonra hesabı Alman usulü yapmaya çalışıyor ya da işte bir dahakine sen ödersin triplerine falan giriyo.. o kadar rahatsız oluyorum ki böyle şeylerden hani paran yoksa çağırma otur evinde... yani ben kimseyi demiyorum ki beni gezmelere götür oraya Çağır buraya Çağır hem davet edipte hem de bu şekilde davranmaları aşırı saçma değil mi sizcede.. En son başıma gelen somut olaydan bahsetmek istiyorum.. geçen ay kız başıma tatile gittim yalnız başıma. Neyse orada tekne turunda 35 yaşlarında bir çocukla tanıştım orada dalgıçmış falan filan işte baktım tipi fena değil.. telefonumu istedi verdim görüşürüz falan dedik ayrıldık ... hemen abuk subuk tekliflere başladı işte diyor ki gece denize girelim işte saat 10, 11 olmuş senin otelin ordayım geçerken bir haber verim görüşürüz dedim falan .Tabi ben bu böyle abuk sabuk saatlerde arayınca teklif edince bana hiçbir şekilde cevap vermiyorum .. neyse ertesi gün makul 1 saatte buluştuk düşünün adamla daha iki gündür tanışıyoruz hani tanışalı iki gün olmuş bana ne kadar parasız olduğundan cebinde kalan son 50 TL’yi bir arkadaşına verdiğinden bahsediyor 🙄.. O kadar bozuldum ki benim bankaya benzer bir halim mi vardı acaba 😂 .. bi yandan habire bana diyor ki işte içecek,yiyecek bir şeyler alalım plaja gidelim ben de dedim ki şurada dedim bir şeyler yiyip öyle gidelim ...hem beni gezmeye çağırıyor hem de bana diyor ki ama üzerimde nakit yok.. nakit yoksa bu devirde kartın da mı yok mal..!! Ben de çıkmış bulundum artık.. asalak o gün bütün yiyeceği içeceği bana ısmarlattı.. ben de def ettim ertesi gün .. yani hala aklıma geldikçe sinirleniyorum yani sadece bu değil bunun gibi bir sürü tip karşıma çıkıyor neden böyle oluyor anlamış değilim ..
Arkadaşım şimdi bazı kadınlar "herkes kendi parasını ödesin. Ben bir erkeğin parasına muhtaç değilim" gibi düşünüyorlar. Ben bu gibi konularda asla bu şekilde düşünmüyorum! Normal arkadaşım olur eyw. Hesabımı zaten ödemesin normal arkadaşım. Yada bir gün o öder, diğer gün ben. Ama öyle peşinden koşuyorsun, günlerce aylarca buluşmak için kapıda yatıyorsun. En sonunda buluşuyor ve hesabını bile ödemiyorsun... Bu net bir cimrilik göstergesidir. Hiç kimse fazladan ödediği 20 TL 30 TL ile fakirleşmez. Böyle şeylerin hesabını yapan insanlara uyuz oluyorum. Ucuz insanlardır bunlar. Sen o kadar açık bir şekilde hoşlandığını belli ediyorsan bir zahmet o hesabı da öde yani. Bir çok kadının hayatına giriyor böyle tip erkekler. Kimsenin parasına ihtiyacımız yok ama arada ince bir nezaket kavramı var. Bir zahmet yani! Sandalye, kapı tutan erkekler var? Bizim elimiz kolumuz yok diye mi tutuyorlar yoksa nezaketten mi? Ben anlamadım kardeşim bu devirde çok değişik insanlar var. Düşünceler bi kere çok değişik. Kadın erkeğin parasını yiyormuş... Erkek de biraz akıllı olsun da yedirmesin. Öyle insanlar amacını belli ediyorlar zaten.
Analarımız zamanında babalarımızın parasını mı yemiş. Eskiden hep erkekler ödüyormuş. Ne saçma düşünceler ya.

Ben açıkçası bu hep erkek ödesin bakışından hiç ama hiş hoşlanmıyorum. İşimize gelince eşitlik diyoruz işimize gelince erkek öder.
Ben bekarken de sevgililerimle yada flörtleştiklerimle bir yerde oturduğumuzda iki üç sefer hesabı o öderse rahatsız olurdum. Ne yapar eder bir sonrakini öderdim.
Öbür türlü gerçekten yolunacak kaz gibi görmek oluyor

Aynen öyle Allahım sonumuzu hayr eylesin, her şey çok zor artık.
Erkeğin duruşu yok maalesef kalmadı. Dediğiniz gibi bir zaman sonrası herhalde acayip birer varlık olurlar :KK70:
Biz kadınlar o konuma getirdik her şey eşit diye diye. Onlar da bu durumu kullanıp sorumlu oldukları şeyleri bile yapmamaya başladılar. Sözüm konuyla alakalı değil. Cevabim sadece sana Rojjin Rojjin 😘😘😘😘😘

Bende bir Arkadaşımın basından geceni anlatayım. Kız biriyle tanışıyor internette. Ilk buluşmada cafeye gidiyorlar. Çıkışta adam ben kapıdayım sen Hesabı öde dışarda bekliyorum diyor :)) hiç Alman usulü falan da değil bir de ilk buluşmada :))
Uzun bir ilişki olur kimde para varsa o öder vs ama doğrudan Kadından istemek bir garip.
Baska bir Arkadaşımın nişanlısı da telefon faturasını ödemiyordu kızı çıldırıyordu kız arıyordu :))
şaşkınlıkla okudum gercekten. ev hanımı oldugumdan heralde baya yabancı kalmışım dış dünyaya.gercekten böyle tipler cıkmış mi :))))) ben dışardayım sen hesabı öde ne demektir ya.

Şimdi belki yalnış anlaşılabilirim baştan yazayım.

Kadın erkek eşitlik istedik çünkü insan muamelesi görmek istedik onların hükmünün altında ezilmektense eşit yaşalım istedik doğal olan da buydu zaten. Ama şimdi ki nesil erkekleri maalesef çıkarcı menfaatçi aç gözlü kadın parası yemek için salyaları akan birer 'birey' oldular. Biraz da biz de var suç kabul edelim eşitlik diye bağırırken asıl istediğimizi tam olarak anlatamadık olan da şimdi ki kızlarımıza oluyor ve olmaya devam edecek.

Çok üzgünüm yeni nesil yobaz çıkarcı ve menfaatçi yetişiyor :KK43:

Selam kızlar... evet başlıkta çok net bir şekilde yazdığım gibi ... günümüzde erkekler neden böyle..!! ya da son birkaç senedir falan bunlar hep bana denk geliyor neden öyle oldu anlamış değilim ... Ne diyim mesela adam bir yere davet ediyor sonra hesabı Alman usulü yapmaya çalışıyor ya da işte bir dahakine sen ödersin triplerine falan giriyo.. o kadar rahatsız oluyorum ki böyle şeylerden hani paran yoksa çağırma otur evinde... yani ben kimseyi demiyorum ki beni gezmelere götür oraya Çağır buraya Çağır hem davet edipte hem de bu şekilde davranmaları aşırı saçma değil mi sizcede.. En son başıma gelen somut olaydan bahsetmek istiyorum.. geçen ay kız başıma tatile gittim yalnız başıma. Neyse orada tekne turunda 35 yaşlarında bir çocukla tanıştım orada dalgıçmış falan filan işte baktım tipi fena değil.. telefonumu istedi verdim görüşürüz falan dedik ayrıldık ... hemen abuk subuk tekliflere başladı işte diyor ki gece denize girelim işte saat 10, 11 olmuş senin otelin ordayım geçerken bir haber verim görüşürüz dedim falan .Tabi ben bu böyle abuk sabuk saatlerde arayınca teklif edince bana hiçbir şekilde cevap vermiyorum .. neyse ertesi gün makul 1 saatte buluştuk düşünün adamla daha iki gündür tanışıyoruz hani tanışalı iki gün olmuş bana ne kadar parasız olduğundan cebinde kalan son 50 TL’yi bir arkadaşına verdiğinden bahsediyor 🙄.. O kadar bozuldum ki benim bankaya benzer bir halim mi vardı acaba 😂 .. bi yandan habire bana diyor ki işte içecek,yiyecek bir şeyler alalım plaja gidelim ben de dedim ki şurada dedim bir şeyler yiyip öyle gidelim ...hem beni gezmeye çağırıyor hem de bana diyor ki ama üzerimde nakit yok.. nakit yoksa bu devirde kartın da mı yok mal..!! Ben de çıkmış bulundum artık.. asalak o gün bütün yiyeceği içeceği bana ısmarlattı.. ben de def ettim ertesi gün .. yani hala aklıma geldikçe sinirleniyorum yani sadece bu değil bunun gibi bir sürü tip karşıma çıkıyor neden böyle oluyor anlamış değilim ..
erkekler uyandı artık ...eskiden kadınlar erkek parası yerdi şimdi erkekler yiyor..ayrıca bu devirde para kazanmak çok zor

Saflıkla alakası yok ,insanlar değişti ,artık kimse kimseyi gerçekten sevmiyor buradaki aile konularına bakın aileler bile para çıkar gözetiyor ,
Çıkarcılık ve bencillik üst saffada ,
Kim kimi ne kadar kullanırım sömürürüm derdinde ,
Gözünüzü açın ,bahaneniz hazır olsun , herşey durum için ...
Parası olmasa tek başına tatile gelmez diye düşünmüştür ,

Bu isin kadini erkegi yok bence
Olayi cinsiyete indirgememek lazim.
Kadin parasi yiyen erkek var dedigimiz anda erkek parasi yiyen kadin yok mu diye sorarlar insana mesela. Neden bir kadin erkek uzerinden gecindiginde sorun olmuyor da erkek kadin uzerinden gecinince sorun oluyor mesela?

Karsimizdaki insan erkek olsun kadin olsun hosumuza gitmeyen davranis sergiliyorsa devam etmek anlamsiz. Baktiniz 50 liram var muhabbetine giriyor daha hala ne diye gorusuyorsunuz misal?

Keşke ödemeseydiniz sizde. Zaten rahatsız olmuşsunuz bir de buluşup neden kendinizi zor durumda bırakıyorsunuz?

Kible 😃

Ay bu arkadaş hep böyle ya 😂 sevgilinizin narsist tanisi mi var böyle tanımlıyorsunuz bu yanlış dedim
Şimdi benim içinde her yerde bu erkeklere narsist denmesine kızıyor bilmem ne diyor 😂😂😂😂

alman usulü bence normal birşey.yediğimin içtiğimin biri tarafından ödenmesi benim hiç hoşuma gitmez.arada ısmarlamayı severim,ısmarlanmasınada birşey demem ama genel olarak erkek öder kavramını ben doğru bulmuyorum.adam param yok demiş baştan sizde yemek yiyelim demişsiniz.bunun üstüne sizin ödeyeceğiniz çok belli.benimde yanımda fazla yok deyip atıştırmalık birşeyler alıp çok fazla oturmadan kalksaydınız.tatil yerinde saat 10-11 de araması normal bence.topluluk içinde olacaksanız sorun olmaz.sahilde boş olmaz heralde tatil yerinde.
Ben adama bir şeyler yiyelim demedi mi kendisi beni gündüz 50 kere aradı işte sana merkez gezdiricem her yer çok güzel akşamda sahilde takılırız falan diye akşama kadar beni rahat bırakmadı... sonra akşam buluştuk ve bana dediki bir şeyler yiyip öyle mi sahile gidelim yoksa sahile gidip orada mı yiyelim falan ...bu arada ben arkadaşlarım için üçbeş hediye aldım çarşıdan ...arkadaşlarıma bunları alırken benim nakit para harcadığımı gördü ve herhalde bu kızın nakit parası var yollayım diye düşündü ...muhtemelen ya ben zaten buluşmaya yiyip gitmişim ha ortada bir yemek falan yok yani sahilde ayaküstü midye yedik hani bu yemek olayı oturup beş Yıldızı restoranda yemek ismarlamadım ... gidipte kimseye ben açım benim aç karnımı doyur demedim ...yanlış anlaşılmasın.. Ben adama bir şeyler yiyelim demedim..kendisi beni gündüz 50 kere aradı işte sana merkezi getireceğim her yer çok güzel akşamda sahilde takılırız falan diye akşama kadar beni rahat bırakmadı sonra akşam buluştuk ve bana dediki bir şeyler yiyip öyle mi sahile gidelim yoksa sahile gidip orada mı yiyelim falan bu arada ben için üçbeş hediye aldım çarşıdan arkadaşıma bunları alırken benim nakit para harcadığımı gördü ... herhalde nakit para harcadığımı gelince bir anda para muhabbetine girip yolma Sevdası oradan çıktı diye düşünüyorum... hani bu yemek olayı da beş yıldızlı restoranda yemek ismarlamadım tabii ki ...ama gidipte kimse ben açım benim aç karnımı doyur demedim yanlış anlaşılmasın

Arkadaşlar sanki benim adama 3 saatte bi servet yedirmişim gibi tripe girenler oldu burada ..garip bir şekilde hani beni o kadar kerizlikle suçlayanlar oldu ...harcadığim şu : sahilde birkaç tane midye yedik yaklaşık 25 TL ödedim ve marketten de iki kutu bira aldım .. İki kutu biraya da 18 TL falan ödedim 😊... Yani kimseye bir servet harcamışlığım falan yok ..zaten adamla ertesi sabahta bütün bağımı kopardım ..ben sadece bu ve bunun gibi örnekler çok fazla neden böyle diye akıl danışalım birbirimizle bir sohbet edelim diye yazdım ..hani bu örneği bu kadar takılmayın.. Ben o kişiyi örnek olsun diye verdim ama onun gibi erkekler gerçekten çok fazla ben sadece benim başıma gelmedi arkadaşlarımın çevremdeki dostlarımın başına da geliyor onlardan da görüyorum dinliyorum veya burada okuyoruz hep birlikte falan ...

Arkadaşım şimdi bazı kadınlar "herkes kendi parasını ödesin. Ben bir erkeğin parasına muhtaç değilim" gibi düşünüyorlar. Ben bu gibi konularda asla bu şekilde düşünmüyorum! Normal arkadaşım olur eyw. Hesabımı zaten ödemesin normal arkadaşım. Yada bir gün o öder, diğer gün ben. Ama öyle peşinden koşuyorsun, günlerce aylarca buluşmak için kapıda yatıyorsun. En sonunda buluşuyor ve hesabını bile ödemiyorsun... Bu net bir cimrilik göstergesidir. Hiç kimse fazladan ödediği 20 TL 30 TL ile fakirleşmez. Böyle şeylerin hesabını yapan insanlara uyuz oluyorum. Ucuz insanlardır bunlar. Sen o kadar açık bir şekilde hoşlandığını belli ediyorsan bir zahmet o hesabı da öde yani. Bir çok kadının hayatına giriyor böyle tip erkekler. Kimsenin parasına ihtiyacımız yok ama arada ince bir nezaket kavramı var. Bir zahmet yani! Sandalye, kapı tutan erkekler var? Bizim elimiz kolumuz yok diye mi tutuyorlar yoksa nezaketten mi? Ben anlamadım kardeşim bu devirde çok değişik insanlar var. Düşünceler bi kere çok değişik. Kadın erkeğin parasını yiyormuş... Erkek de biraz akıllı olsun da yedirmesin. Öyle insanlar amacını belli ediyorlar zaten.
Analarımız zamanında babalarımızın parasını mı yemiş. Eskiden hep erkekler ödüyormuş. Ne saçma düşünceler ya.
Kesinlikle sana %100 katılıyorum canım ... söylediklerinin her bir kelimesi mi doğru olur bravo vallahi mükemmel tespitlerde bulundun..

Bence uzub iliskide de denge onemli yani. Misal benim eski 3 yillik sevgilimde ay dur bu sefer ben vereyim falan derken bir baktim adamin zerre utanmasi kalmadi. Baslarda boyle utanir cekinirdi. Bir baktim hep ben oder olmusum kasada geride duruyo. Demem o ki bu konularda cok yuz goz olmamak lazim.
Ama ilk bulusmada beni davet eden birinin de alman usulu ya da hesabi bana kitlemesine bozulurdum. Yoksa davet etme.
Ancak bu adamin niyeti tatilde kiz dusurmekmis zaten.

Tatil yerlerinde ki erkekler böyle zaten dertleri hem eğlenmek hem de para yemek yoksa her önüne gelene neden asılıyor sanıyorsunuz :KK66:

Bence uzub iliskide de denge onemli yani. Misal benim eski 3 yillik sevgilimde ay dur bu sefer ben vereyim falan derken bir baktim adamin zerre utanmasi kalmadi. Baslarda boyle utanir cekinirdi. Bir baktim hep ben oder olmusum kasada geride duruyo. Demem o ki bu konularda cok yuz goz olmamak lazim.
Ama ilk bulusmada beni davet eden birinin de alman usulu ya da hesabi bana kitlemesine bozulurdum. Yoksa davet etme.
Ancak bu adamin niyeti tatilde kiz dusurmekmis zaten.
niyeti kız düşürmek o belli de zaten anlaşılan işin raconu da bilmiyor hani hem kızı düşüreyim hem parasını yiyeyim kafasında bir güruh türemiş 😂 hani ben erkek olsam bir kızı etkilemek istesem veya o kızı işte hayatımda istesem böyle ucuz yöntemlere başvurmazdım şahsen... prenses gibi davranırdım biz kadınlar böyle şeylerden çok hoşlanıyoruz şimdi kimse aksini iddia etmesin ...

X