Kadın parası yemeye çalışan erkekler

Eskiden bı erkek duruşu vardı 10 15 sene sonrayi hiç düşünemiyorum ben daha tanıdığım bazı kadınlar var kendileri çalışıyor kocaları yatıyor evde üzerine de dayak yiyor
Aynen öyle Allahım sonumuzu hayr eylesin, her şey çok zor artık.
Erkeğin duruşu yok maalesef kalmadı. Dediğiniz gibi bir zaman sonrası herhalde acayip birer varlık olurlar :KK70:

Aynen öyle Allahım sonumuzu hayr eylesin, her şey çok zor artık.
Erkeğin duruşu yok maalesef kalmadı. Dediğiniz gibi bir zaman sonrası herhalde acayip birer varlık olurlar :KK70:
Ay aynen duruşu yok bı koruyuculugu yoksa bı zahmet kendi de olmayiversin bundan 10 sene önce bile bu kadar değildik çok hızlı evrimleşiyoruz

İşte bir şeyler alıp sahilde oturmayı teklif etti ama o aldığımız şeyleri de bana ödetti.. İşte diyor ki şurada bir şeyler yiyelim ama benim üstümde nakit yok bir şeyler alalım ama benim üstümde nakit yok ..!!.Markette kasada arkama saklandı falan.Ödeme kısmına gelince Beyzadenin bir yandan telefonla konuşacağı falan tuttu!!.. normalde asla ödemem yani herif beni öyle bir tongaya düşürdü ki orada ..😂😂
:KK3: Ay çok utanc verıcı

Bunun kadını erkeği yok ya. Daha tanımadığın etmediğin insanla böyle para muhabbetlerine girmek çok gurursuz ve asalakça bir tavır. Kimsenin kimseyi sömürmeye hakkı yok. Ben ikili ilişkilerde, belli bir aşamaya gelene kadar hesapların da ortak ödenmesi taraftarıyım. Bir yerden sonra senin paran benim param muhabbetinin ortadan kalktığı bir seviyeye geliyorsunuz, o zaman sal gitsin, kim öderse ödesin kafasındayım.

Ama sizin durumunuzda adamın niyeti daha baştan belli olmuş. Gecenin bir yarısı arayıp, oradan geçiyorum, görüşelim diye ağız yokluyor, belli ki bir yaz heyecanı yaşarım diye ummuş. Siz de bunu istiyorduysanız sorun yok da, cevap vermediğinize göre demek ki hoşunuza gitmemiş. O zaman ertesi gün niye buluştunuz ki?

Son düzenleme:
İşte bir şeyler alıp sahilde oturmayı teklif etti ama o aldığımız şeyleri de bana ödetti.. İşte diyor ki şurada bir şeyler yiyelim ama benim üstümde nakit yok bir şeyler alalım ama benim üstümde nakit yok ..!!.Markette kasada arkama saklandı falan.Ödeme kısmına gelince Beyzadenin bir yandan telefonla konuşacağı falan tuttu!!.. normalde asla ödemem yani herif beni öyle bir tongaya düşürdü ki orada ..😂😂
Keşke ödemeseydiniz sizde. Zaten rahatsız olmuşsunuz bir de buluşup neden kendinizi zor durumda bırakıyorsunuz?
Benim konuma da böyle adam sizle evlenmek zorunda değil falan yazmıştınız...erkek olduğunuzdan şüphelenmeye başladım
Kible 😃

Bende bir Arkadaşımın basından geceni anlatayım. Kız biriyle tanışıyor internette. Ilk buluşmada cafeye gidiyorlar. Çıkışta adam ben kapıdayım sen Hesabı öde dışarda bekliyorum diyor :)) hiç Alman usulü falan da değil bir de ilk buluşmada :))
Uzun bir ilişki olur kimde para varsa o öder vs ama doğrudan Kadından istemek bir garip.
Baska bir Arkadaşımın nişanlısı da telefon faturasını ödemiyordu kızı çıldırıyordu kız arıyordu :))

Bende bir Arkadaşımın basından geceni anlatayım. Kız biriyle tanışıyor internette. Ilk buluşmada cafeye gidiyorlar. Çıkışta adam ben kapıdayım sen Hesabı öde dışarda bekliyorum diyor :)) hiç Alman usulü falan da değil bir de ilk buluşmada :))
Uzun bir ilişki olur kimde para varsa o öder vs ama doğrudan Kadından istemek bir garip.
Baska bir Arkadaşımın nişanlısı da telefon faturasını ödemiyordu kızı çıldırıyordu kız arıyordu :))

Ohooo çaldırmak artık çok normal...Dakkam bitti sen ara normal oldu ki

ah canım kocam öğrenciyken bile beni hedıyesız bırakmazdı.ünideyken.
ben çalışıyordum ikimizde mezun olduk üniden.. eşimde okulda eğitimde.parasız hafta sonları yıyıp içememiş.kontor bıle zor alıyormuş.ben ıse trıplerde kavga gurultu ilgilenmıyor dıye yırtınıyorum.eğitimde mahvoluyormuş meğersem. ayrıldı benden =) o zaman bile bir kruş istemedi.hatta haberim bile yoktu.olsaydı gönderirdim.evlenınce anlattı içim gitti.

birde yakışıklılığa göre adam seçilmez.o adam kaşarlanmış.her işte usta yani.tatil beldesi.turistler türk erkek ilgisinden memnunlar zaten.trip atmaz,naz yapmaz.

Öncelikle üslubunuz çok çirkin. O adam konusunda yüzde yüz haklısınız. Artı başka haklı olduğunuz noktalar olsa dahi mal asalak gibi kelimeler kullanarak kendinizi haksız çıkarmayı başarıyorsunuz.
İkincisi coğrafyamızdaki evliliklerde "örf, adet" adı altında erkek tarafının kendisinden alınmadık bir donu kaldığı için bu parmak bastığınız nokta erkeklere yapılan karşısında solda sıfır kalır.
Hayatımda bir defa evleniyorum diye adamı iliklerine kadar sömüren kızlarada bir ara değinin bence. Ki şu hayatımda bir defa evleniyorum kadar saçma bir söz yok. Sanki adam elli defa evleniyor...
Kızların zengin erkek fetişi yanında sizin ödediğiniz iki çay parası çok sönük.. Kocasının aldığı marka çanta kıyafetleri ile arzı endam eden piremseslere hiç değinmiyorum bile.

Öncelikle üslubunuz çok çirkin. O adam konusunda yüzde yüz haklısınız. Artı başka haklı olduğunuz noktalar olsa dahi mal asalak gibi kelimeler kullanarak kendinizi haksız çıkarmayı başarıyorsunuz.
İkincisi coğrafyamızdaki evliliklerde "örf, adet" adı altında erkek tarafının kendisinden alınmadık bir donu kaldığı için bu parmak bastığınız nokta erkeklere yapılan karşısında solda sıfır kalır.
Hayatımda bir defa evleniyorum diye adamı iliklerine kadar sömüren kızlarada bir ara değinin bence. Ki şu hayatımda bir defa evleniyorum kadar saçma bir söz yok. Sanki adam elli defa evleniyor...
Kızların zengin erkek fetişi yanında sizin ödediğiniz iki çay parası çok sönük.. Kocasının aldığı marka çanta kıyafetleri ile arzı endam eden piremseslere hiç değinmiyorum bile.
Öyleleri var diye bu kadının kullanılması mı lazım? Bunun ne suçu var?

Öyleleri var diye bu kadının kullanılması mı lazım? Bunun ne suçu var?
Bakın mesajımda ne yazdım?
O adam konusunda yüzde yüz haklısınız demişim değil mi?
Eğer böyle bir yorum istemiyorsanız başlık olarak "tanıştığım şu kişi şunu şunu yaptı vs" gibi bir başlık ile konu açarsınız.
Fakat konu sahibi ne yapmış?
"günümüzde erkekler neden böyle" diyerek olayı genellemiş.
Doğru mu?
Madem konu günümüz erkek ve kızları hakkında geneli kapsıyor bende günümüzde erkeklerin paragözlüğü ile kızların paragözlüğünü hiç yarıştırmayalım isterseniz dedim. Çünkü sonuç belli.
Peki benim yazdığım neden yanlış oluyor?

alman usulü bence normal birşey.yediğimin içtiğimin biri tarafından ödenmesi benim hiç hoşuma gitmez.arada ısmarlamayı severim,ısmarlanmasınada birşey demem ama genel olarak erkek öder kavramını ben doğru bulmuyorum.adam param yok demiş baştan sizde yemek yiyelim demişsiniz.bunun üstüne sizin ödeyeceğiniz çok belli.benimde yanımda fazla yok deyip atıştırmalık birşeyler alıp çok fazla oturmadan kalksaydınız.tatil yerinde saat 10-11 de araması normal bence.topluluk içinde olacaksanız sorun olmaz.sahilde boş olmaz heralde tatil yerinde.

İki tarafta birbirinin parasını yemese olmuyor mu? Çünkü erkek ısmarlayınca hiç sorun olmuyor, kadın ısmarlayınca olay büyüyor. Evet, tatilde tanıştığınız beyefendinin yaptığı rahatsız edici bende rahatsız olurdum ama genel anlamda alman usulünden neden rahatsız oluyorsunuz ki, kendi yiyip içtiğinizi ödemekten daha doğal ne var?

Eşimle aramda evlenmeden önce hiç böyle bir problem olmadı, kimde varsa o ödedi.

X