- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bigun ankara daaz önce okulda tramvay ile eve indim ama biraaz uzak kalıyo evim indiğim yere.. otoyolun yanındaki kaldırımdan arkadaşımla yürürken araba durdu ve bize asıldılar arabadan iniyolardı arkadaşım küfretti ben hiç bişey diyip yapamadım donakaldım ama elim ayağım boşaldı dolgu topuk ayakkabımla topraklı taşlı yoldan deli gibi koştuk arkamızdan gelceklerdi insanlar var diye gelemediler zaten korkuyodm şimdi deli gibi korkuyorum bıktım artık ya...
bigun ankara da
saat aksam 10 civari isten cikmisin eve gidiyorum yorgun ve bitkin halde. Durakla evin arasida 15 dakikalik mesafe..neyse sozde esim beni karsilayacak durakta..ama uyuyakalmis aradim aradim acmaditeli uykusuda biraz agirdir..vneyse indim otobusten kapsonuda basima gecirdim dilkat cekmemek icin.hizli adimlarla evime dogru yuruyorum. Derken yanimdan bi araba gecti..az ilerde durdu.ben zaten korkuyorum karsi kaldirima gectim hemen..kosar adim arabanin yanindan gectim.bi yandanda esimi aramaya devam ediyorum. Baktim takip ediyo kosmaya basladim.. Hic arkama bakmadan kosuyorum apartmanin onune geldim.o anahtari kapinin deligine sokup
acana kadar kalp krizi gecirecektim nerdeyse ..tabi eve gidince naptim esimi uyandirip onu paraladim.
nasil bi ulke haline geldik ya.. Her tarafimiz sapik dolu.karnim burnumda hamileydim kaldirimda yururken yanimdan gecen arabalardan korna calanlar olmustu..sapik iste.. Hamile olman,Acik olman ,kapali olman farketmiyo ..simdi kizim oldu kara kara dusunuyorum nasil koruyacam kizimi diye.. Babasi disinda kimseyle yalniz birakmiyorum zaman oyle kotu ki kimseyede guven olmuyo.. Allah yardimcimiz olsunnof okurken sanki şuan biri beni takip ediyo gibi hissettim psikolojim felç
bu ne ya Allahım bi daha yaşatmasın . mesela bugun inmem gereken duragın bi durak ilerinsinde indim arkadaşım için. bi arkadaşına bişey vercekti bende ne diyim tamam dedim ama inmeseydim mesela belki bu durum başıma gelmicekti.
şimdi gidip arkadaşıma kızamam. yaşanması gerekiyomuş yaşanmış bundan ders almam
bi daha kendimizi düşününmek kimse kırılcakmı küscek mi dememek ve daha dikkatli olmak sokakta .
yaşandı madem en az hasarla ve bi daha yaşanmamak üzere kurtulmak önemli olan bence
Ben de başlığı görünce hemcinslerimizin yaptığı hatalar dolayısıyla mı konu açıldı diye düşündüm.
İçerik çok farklı çıktı.
Şortta giysen aynı zihniyet, dar kotta giysen aynı zihniyet, bol kotta giysen aynı, etekte giysen aynı, şalvar da giysen aynı, kara çarşaflı bile olsan karşıda ki zihniyet aynı olduğu sürece bir şey değişmez.
Güzel ülkemde durum bu maalesef.
Sen niye utanıyorsun ki?
Kadın olmaktan utanmak ne alaka onlar adam olamadığı için utansınaz önce okulda tramvay ile eve indim ama biraaz uzak kalıyo evim indiğim yere.. otoyolun yanındaki kaldırımdan arkadaşımla yürürken araba durdu ve bize asıldılar arabadan iniyolardı arkadaşım küfretti ben hiç bişey diyip yapamadım donakaldım ama elim ayağım boşaldı dolgu topuk ayakkabımla topraklı taşlı yoldan deli gibi koştuk arkamızdan gelceklerdi insanlar var diye gelemediler zaten korkuyodm şimdi deli gibi korkuyorum bıktım artık ya...