• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın olmaktan utanmak

az önce okulda tramvay ile eve indim ama biraaz uzak kalıyo evim indiğim yere.. otoyolun yanındaki kaldırımdan arkadaşımla yürürken araba durdu ve bize asıldılar arabadan iniyolardı arkadaşım küfretti ben hiç bişey diyip yapamadım donakaldım ama elim ayağım boşaldı dolgu topuk ayakkabımla topraklı taşlı yoldan deli gibi koştuk arkamızdan gelceklerdi insanlar var diye gelemediler zaten korkuyodm şimdi deli gibi korkuyorum bıktım artık ya...
ooo sende cok pasifmissin ben canım ana avrat düz gitseydin ben valla senelerdir cebimde cakı tasırım hatta avmlerde görürler derim valla zaman kötü kardas özgecan gibi olcama savunurum kendimi yatarım 5 sene aslan gibi her zaman derim kimse benden önemli degil bana bisey olcana o pustlar gebersin

Konu sahibi bunun kıyafetle falan ilgisi yok yanında çocuğuyla dolaşan ya da Karnı burnunda hamile olan kadınlara bile asiliyorlar artık. Kıyafet falan bahane olamaz.

Bir foto var nette dolanan, iki Çarşaflı kadın yürüyor mitosiklet üzerinde iki sapik kadinlarin poposuna bakıyor. Herkes görmüştür onu.

ooo sende cok pasifmissin ben canım ana avrat düz gitseydin ben valla senelerdir cebimde cakı tasırım hatta avmlerde görürler derim valla zaman kötü kardas özgecan gibi olcama savunurum kendimi yatarım 5 sene aslan gibi her zaman derim kimse benden önemli degil bana bisey olcana o pustlar gebersin

taş atsam bişey fırlatsam karşımda 2 erkek ve bi araba yani böyle düşünceler geliyo aklıma bişey durduruyo dire koşuyorum :(

Konu sahibi bunun kıyafetle falan ilgisi yok yanında çocuğuyla dolaşan ya da Karnı burnunda hamile olan kadınlara bile asiliyorlar artık. Kıyafet falan bahane olamaz.

Bir foto var nette dolanan, iki Çarşaflı kadın yürüyor mitosiklet üzerinde iki sapik kadinlarin poposuna bakıyor. Herkes görmüştür onu.

evet o fotoyu gördüm .
tabi ki asla kıyafetle alakası yok ama inanın bana o kadar dar görüşlü insanlar var ki çevremizde ve burası çok geniş bi platform burda da illa ki vardır o yüzden yazdım yoksa asla kıyafetmiş makyajmış alakası yok. niyeti bozmuş birine vuz gelir tırs gider herşey.

evet o fotoyu gördüm .
tabi ki asla kıyafetle alakası yok ama inanın bana o kadar dar görüşlü insanlar var ki çevremizde ve burası çok geniş bi platform burda da illa ki vardır o yüzden yazdım yoksa asla kıyafetmiş makyajmış alakası yok. niyeti bozmuş birine vuz gelir tırs gider herşey.
Olmaz mı mini etek giyersen tacize de uğrarsin tecavüzu de hak edersin mantığına olan çok kişi var bunların yarısı da kadın zaten.

taş atsam bişey fırlatsam karşımda 2 erkek ve bi araba yani böyle düşünceler geliyo aklıma bişey durduruyo dire koşuyorum :KK43:
eger erkek gibi sizin ananızı bilmem naptımının diye küfüt etsen bide yola tepinip cıglık atsam öyle korkarlarkı sen söyle düsün nasıl köpekten kacarsan kovalar

eger erkek gibi sizin ananızı bilmem naptımının diye küfüt etsen bide yola tepinip cıglık atsam öyle korkarlarkı sen söyle düsün nasıl köpekten kacarsan kovalar
Allah bi daha yaşatmasın ama cesaretli olucam tamam :(

Allah bi daha yaşatmasın ama cesaretli olucam tamam :KK43:
bide 2 kisiymissin size valla bi kir atarım diceksin 10 sene hapistan cıkamazsın böyle gözlerini devirip kac ulan bunların plakası yaz arkadasım diceksin bak nasıl kacarlar

bide 2 kisiymissin size valla bi kir atarım diceksin 10 sene hapistan cıkamazsın böyle gözlerini devirip kac ulan bunların plakası yaz arkadasım diceksin bak nasıl kacarlar

tamam canım artık pasif olmucam şerefsizler inşallah geberirler işkence içinde.

Son düzenleme:
taş atsam bişey fırlatsam karşımda 2 erkek ve bi araba yani böyle düşünceler geliyo aklıma bişey durduruyo dire koşuyorum :KK43:

Benim de başıma henüz lise başlarındayken bu kadar abartılısı gelmişti. İki kız, okul formalarımizla, biraz tenha bir yolda yürüyorduk, yanımizda bir araç belirdi, içinde sakallı, otuz otuzbeş yaşlarinda bi adam.. Bize ne iltifatlar, ne laflar bi görseniz. Bizde böyle sessiz kalmıştık ilk başta, sonra dayanamadım Ya ALLAH Bismillah dedim bi taş aldım yoldan " sakalından utan lan pislik" diyerek açılışı yaptım:KK48: arkamdan da arkadaşım, neresine denk gelirse fırlatıyoruz taşları. Adam harala gürele bi kaçtı ki ama.. Ama bizim bir avantajımiz vardı tabi, adam tekti, bizimle baş edemezdi zaten.

Şimdi kalabalığın ortasında kız kaçırıyorlar, neredeyse kimse müdahale etmiyor, üstelik dağ başında da değiliz, en son model telefonlar cebimizde de, medeniyet nerde!

Ah cok yasadim bu durumu
Arabadan sarkip numara falan vermeler,gezmeye davet etmeler
Igrenc,serefsiz herifler
Boyleleri hep var hep olacak gibi gorunuyor:KK14:
Karnim buyudugunden beri rahatim

Benim de başıma henüz lise başlarındayken bu kadar abartılısı gelmişti. İki kız, okul formalarımizla, biraz tenha bir yolda yürüyorduk, yanımizda bir araç belirdi, içinde sakallı, otuz otuzbeş yaşlarinda bi adam.. Bize ne iltifatlar, ne laflar bi görseniz. Bizde böyle sessiz kalmıştık ilk başta, sonra dayanamadım Ya ALLAH Bismillah dedim bi taş aldım yoldan " sakalından utan lan pislik" diyerek açılışı yaptım:KK48: arkamdan da arkadaşım, neresine denk gelirse fırlatıyoruz taşları. Adam harala gürele bi kaçtı ki ama.. Ama bizim bir avantajımiz vardı tabi, adam tekti, bizimle baş edemezdi zaten.

Şimdi kalabalığın ortasında kız kaçırıyorlar, neredeyse kimse müdahale etmiyor, üstelik dağ başında da değiliz, en son model telefonlar cebimizde de, medeniyet nerde!

çooook doğrusun ya çoook..
iki kıza iki erkek işte ah tek olsaydım o zaman heralde daha beterdi bide size gündüz vakti ya yuhhh..
lanet olsun bu insanlara artık dişlerimizi göstermemiz lazım özellikle benm en azından bi taş bile atamadım yanımda hiç bişey taşımıyorm kendimi savunucak :(

Kiyafetle hic alakası yok boyle bi durum daha uzerimde mavi onlugumle ilkokula giderken basima gelmisti ogle molasi parktaydim sallaniyordum okulun orada ve yalnizdim saclari bembeyaz ama orta yaslarda bir adam bir erkek cocugunu cok yakin mesafeden takip ediyordu ve basini kaldirip beni gorunce birden geri donup parka yoneldi bana dogru ve gulumsuyordu ama ben bu adami hayatimda ilk kez gordum ani da inip kacmaya basladim kalabaliga oda arkamdan cikmis saga sola bakiniyordu kendimi okul bahcesine nefes nefese atmıştım

Bunun gibi 1-2 ornek lisedeykende basima gelmisti onlar daha kotuydu sadece sansliydim diyorum kurtuldum ama hala aklima gelince o kareler bir an gozlerimi simsiki kapatip aklimdan kovuyorum
Gecmis olsun

Ah cok yasadim bu durumu
Arabadan sarkip numara falan vermeler,gezmeye davet etmeler
Igrenc,serefsiz herifler
Boyleleri hep var hep olacak gibi gorunuyor:KK14:
Karnim buyudugunden beri rahatim

o karın gidince nolcak yine rahat olmican :( :( işte hep bişeyler korkutcak bizi o kadar karamsarlaştım ki

Kiyafetle hic alakası yok boyle bi durum daha uzerimde mavi onlugumle ilkokula giderken basima gelmisti ogle molasi parktaydim sallaniyordum okulun orada ve yalnizdim saclari bembeyaz ama orta yaslarda bir adam bir erkek cocugunu cok yakin mesafeden takip ediyordu ve basini kaldirip beni gorunce birden geri donup parka yoneldi bana dogru ve gulumsuyordu ama ben bu adami hayatimda ilk kez gordum ani da inip kacmaya basladim kalabaliga oda arkamdan cikmis saga sola bakiniyordu kendimi okul bahcesine nefes nefese atmıştım

Bunun gibi 1-2 ornek lisedeykende basima gelmisti onlar daha kotuydu sadece sansliydim diyorum kurtuldum ama hala aklima gelince o kareler bir an gozlerimi simsiki kapatip aklimdan kovuyorum
Gecmis olsun

şurda kaç kadın var hepsinin en az bi hikayesi var..
kurtulunca ; verilmiş sadakamız varmış, şansımız varmış.. hep bu cümleler :(

çok haklısınız.. annesinin eğitemediği erkek kılığındaki yaratıklara ders vermek, mücadele etmek bize düşüyor çok acı bi durum . normalde hiç pasif bi insan değilim ama kimsenin olmadıgı yerde bu duruma yakalanıp ve elimi çantama atıp telefonumu korkudan bulamaz bi halde olunca dilim tutuldu koşabildiğim kadar koştum arkadaşımla, bu duruma hiç birimiz düşmeyelim inşallah :KK43:

Erkekleri eğitelim, adam edelim diye tacize ve tecavüze uğrama riski alınmaz.

Onları bu saatten sonra uğrayacağı bir musibet, belki yiyeceği sağlam bir dayak vs kendine getirir.

Eğitim bu noktaya gelene kadarki aşamada gerçekleşmeliydi, iş işten geçmiş.

Bu aşamadan sonraki sapık, sapkın türler eğitilmez, onlardan uzak durulur.

Siz en iyisini yapmışsınız.

o karın gidince nolcak yine rahat olmican :KK43: :KK43: işte hep bişeyler korkutcak bizi o kadar karamsarlaştım ki
Hic napasin ki zaten
Ben hep evden cikarken ayetel kursi okurum ve dikkatli olmaya calisiyorum
Baska neyapila bilir ki?:KK43:
Biber gazi da yaninda tasi bence

çooook doğrusun ya çoook..
iki kıza iki erkek işte ah tek olsaydım o zaman heralde daha beterdi bide size gündüz vakti ya yuhhh..
lanet olsun bu insanlara artık dişlerimizi göstermemiz lazım özellikle benm en azından bi taş bile atamadım yanımda hiç bişey taşımıyorm kendimi savunucak :KK43:

Zaten şimdi taşta bulamazsıniz yolda, bulupta kafalarıni bi güzel patlatsanız bile suçlu siz olursunuz, zaten psikopat ruhlu biriysede sonucu daha da kötü olur sizin açınizdan, tam bi muamma yani.
Bende yanımda bişiy taşımiyorum maalesef ama bi biber gazı ya da bayıltıci sprey almayı düşünüyorum, inşaallah hiçbir zaman ihtiyacımız olmaz tabiki:KK51:

Back
X