• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın olarak mı zor evlat olarak mı ?

Yani iş annende bitiyor o pasif kalıyorsa yapacak bir şey yok. Babanı sen boşayacak değilsin ya? Bir şey söylemeye kalksan sen karışma diye kızabilir, alkolde alıyormuş.. Kötü bişi yapabilir. Annene sölediğinde bu kadarını kabul edemem diyip boşayacaksa söyle, boşayamayacaksa söyleme.. O zaten hissediyordur emin ol.

bu şekilde faceden msj atanlar oluyor bakıyorum yaşlı başlı adamlar..
yahu nasıl olur diyorum.. oluyomuş demekki..
annenize söylemelisiniz..

Yuva,yuva diyen insanlar icin cok güzel bir konu. Yillarca yuva diye bosanma, al sana yuva iste. :KK14:

Bak güzelim annene söylemeden önce neden babadan boşanmak istemediğini ogrenmen lazım. Boşanırsa siz ne olcaklacaksiniz? maddiyati varmı? babaniz a bağımlı mi? Belki sizin birkaç sene sonra evlenip gideceğinizi o zamana kadar beraber olsaniz da sonra yalnız kalacağını düşünüyor olamaz mı? Evlilik aliskanliga mi donmus? Zor mu Geliyor? bu yaştan sonra elaleme rezil olacağını mi düşünüyor? Gibi gibi ?yani ilk önce bunların cevabını bulun eğer ki bosanmayacagindan emin olursaniz söylemeyin. .boşanır ama dersen söyle. .ama pek zannetmiyorum. .ilk inde af eden diğerinde de af eder...Ayrıca annenize kızmayın bu onun tercihi ve yaşı da var bu saatten sonra ona zor gelebilir? Yapamayacağını düşünüyordur? iyi düşünün ve ona göre karar verin...Sizin açınız dan da çokzor...annenize de üzüldüm yazık geçen senelere kimbilir daha ne kadar gidecek...

Bakin bu fikri uygulayin cok onemli bulundugunuz il neresi bilmesemde bir matbbaa baski yapan yer bulun beyaz uzun dikdortgen zarfin uzerine kullandiginiz internet saglayicisinin amblem logosunu bastirin pc den word dosyasina sayin kullanicimiz yasakli sitelere ve uygunsuz kisilere sosyal(ag facebook uzerinden) baktiginiz saptanmis olup bu durumun surekliligi halinde internet baglantiniz kesilecektir yazin ve alta kullanici bilgileriniz babanizin adi soyadi vs seklinde doldurup zarfa koyduktan sonra babanizin yaninda bu gelmis diyp faturaymis gibi acin ve biriniz okusun bakalim ne yapacak ayrica cep telefonuna bir hat alip o numaradan sayin babanizin adi ve soyadi telefon gorusmeleriniz ve mesajlasmalriniz kayit altinda tutulmaktadir lutfen uygunsuz gorusme ve smslerden kacinin diye yazin vr altina operatorun adini musteri hizmetleri yazin kndisi okuyamazsa size okutur okuyun
Merhaba öncelikle herkese . İçinden bir türlü çıkamadığım uykularımı kaçıran bir sorunum var biraz uzun oldu kusura bakmayın ,birilerinden akıl almaz paylaşmazsam vicdan azabından öleceğim sanırım .

Her şey eve bilgisayar almamızla başladı ki bu da bir 7-8 seneye tekabül eden bir süreç . Babam o sıralar böyle şaka yollu chat tarzı sitelere üye yapın beni falan derdi bizde güler geçerdik en azından ben gülerdim çocuk olduğumdan böyle önünü sonunu düşünemezdim açıkçası .

Daha sonra bu chat tarzı siteler yerini bana facebook hesabı açına bıraktı . Bende zararsız olduğunu , akrabalarıyla konuşacağını düşündüğümden bir facebook hesabı oluşturdum kendisine . Ama güvenirdim anneme kızar , bağırır ama asla başka şeyler aklımdan dahi geçirmezdim .

Bir gün tesadüf eseri bilgisayar geçmişine bakarken facebook geçmişini de gördüm babamın . Allahım başımdan aşağı kaynar sular döküldü . Mesaj attığı kadınları gördüm . Çok güzelsiniz falan yazmış hepsini okudum . Yıkıldım resmen . Ona olan güvenim bir çırpıda uçup gitti ve yerini kocaman bir öfkeye bıraktı . Bu süreç zarfında ne zaman bilgisayarı eline alıp açsa arkasından bende geçmişini kontrol eder oldum . Ara ara o kadar çok kızdım ki bildiğimi anlasın diye imalı imalı laf bile sokmaya başladım .

Babam bunu yapıyorken bir erkeğe güvenmem hatta her hangi bir insana güvenmem o kadar zorlaştı ki . Bir süre paranoyak halde gezdim . Ama babam tüm bu imalarıma rağmen bu sefer de internetten eskortlara bakmaya başladı . Anneme söylemek istedim çünkü kaba tabirle resmen b.kunu çıkarmıştı işin ama annem kesinlikle bana inanmaz , inansa bile boşanamaz babama gerçekten çok bağlı söylesem bile yıpranan ben olurum diye diye sustum hep .

Hep takip ettim babamı hep kolladım , giyim tarzı değişti , anneme sürekli kızar bağırır kavga eder oldu , evde kesinlikle huzur denen bir şey yok , bize ettiği hakaretlerin haddi hesabı yok ,23 yaşındayım ve bunlar ne kadar zoruma gidiyor inanın anlayamazsınız . İşten eve gelir , yemek yer , doğru facebook açar ,sonra da gidip yatar . Bu şekilde devam ediyor . Kadınlara bakmaya da devam ediyor . Mesaj olaylarını becerememiş anlaşılan ki mesaj atmıyor kimseye ama telefonunu da sürekli yanında gezdiriyor ve hiç bir kişiyi rehberine kaydetmez biri arayınca numarası çıkar sadece . Bu bile beni şüphelendirmeye yetiyor .

Bilmiyorum bazen kendi kendime vicdan azabı duyuyorum , belki diyorum günahını alıyorumdur ama gördüğüm şeyler baktığı sayfalar o kadar iğrençki . Bir ara gece dışarılara çıkıp sabah 5-6 lara kadar gelmediği bile oldu , tüm bunlara rağmen sustum ama şu sıralar kafamı gerçekten kurcalayan çok başka bir mesele var .

Bizim karşı apartmanımızda bir daire var , yarı boş yarı dolu diyelim . İçindeki bayanı bir gün görsek 20 gün rahat görmüyoruzdur . Bu evin 2 penceresi bizim odadaki balkondan oldukça net bir şekilde bakıldığında içeriyi gösterecek derecede gözüküyor . Bunu da şöyle anladım bu kadın sadece güneşlik takıyor ve eve geldiğinde onu da sonuna kadar açıp evin içinde o şekilde geziyor . Çekinmiyor yani bizim seyredilme ihtimalimizden . Buraya kadar diyebilirsiniz herkesin özeli sizi ilgilendirmez diye , haklısınız tabikide beni ilgilendirmez isterse evinde donsuz gezer . Ama bizim odaya yolu bile düşmeyen babam sürekli bir bahaneyle bizim balkona gidip oturuyor , içkisi varsa orda içiyor , orda yüksek sesle türkü dinliyor , söylüyor .

Aklıma o kadından başka bir ihtimalde gelmiyor açıkçası . Belki de babam yapıyordur kadının bi suçu yoktur ama buna artık susamıyorum , resmen evimizin dibi . Vicdanım hiç rahat değil geceleri uyuyamıyorum . Annemin kendi gözüyle babamın facebookta kadınlara baktığını görmesini sağlasam - aslında annem bir kere bakarken yakaladı ama sadece 2 gün ayrı yattı - bile bir sonuç vermez , ne ben ne de kız kardeşim böyle yaşamak buna susmak istemiyoruz .

Bir akıl verin , napalım ? Nasıl anlatalım ? İlk babamla mı konuşalım ?

Mesajlara baktığına göre şifresini biliosundur kapat facebookunu
Yada neti kes baban gireceği zaman
BaşkA türlü kesemezsin önü

Koskoca adam yani baban konuşsanda vazgeçeceğini sanmıyorum renksiz,monoton evliliğe heycan katmış ve sen ondan bunu almak istiyorsun bence baban sana şiddet dahi uygular ve evde huzur kalmaz sonra annen üzülür ve söylediğine
pişman olursun ha ila söyleyeceğim dersende sanki arkadaşın babasından şikayet eder gibi konuş ve tepkisini ölç bakalım

Bundan yıllar önce annem, babamın kendisini aldattığından şüpheleniyordu. Bana ısrarlar gmail vb hesaplarını kırmam için ricada bulundu. Ben de tesadüfen denediğim şifrelerle kırdım.
Birşey çıkacağını sanmıyordum ama kısa bir araştırmadan sonra ikimiz de oturduğumuz yerde kalakaldık. İşin boyutu ve niteliği annemin de benim de tahmin edebileceğimizden çok daha ileriydi.
Annem bilgisayardan print alıp babamın suratına fırlattı. Bir haftaya kalmadan babam evden taşındı. Yıllar sonra boşandılar.
Annem biriyle beraber şimdi. Beraber olduğu kişi bizimle görüşmesini pek istemiyor. Torunlarını yılda bir kez filan görüyor, aynı ilde oturmamıza rağmen...
Babama gelince.... Yıllarca süründü durdu. Doğru düzgün bir hayatı olmadı, resmen batağa saplanmış gibiydi, yıllarca birbirimizden hiç haber almadan yaşadık. Sonra ben evlenirken bir şekilde tekrar hayatımıza girdi. Gitti hiç habersiz tanımadığımız biriyle evlendi. Kadını ve çocuklarını da mallarımıza ortak etmiş oldu.
Herkes hayatına baktı, olan bize oldu. İnanın bazen en iyisi ne olursa olsun anne-babanın boşanmaması, güvenin bana...

Bakin bu fikri uygulayin cok onemli bulundugunuz il neresi bilmesemde bir matbbaa baski yapan yer bulun beyaz uzun dikdortgen zarfin uzerine kullandiginiz internet saglayicisinin amblem logosunu bastirin pc den word dosyasina sayin kullanicimiz yasakli sitelere ve uygunsuz kisilere sosyal(ag facebook uzerinden) baktiginiz saptanmis olup bu durumun surekliligi halinde internet baglantiniz kesilecektir yazin ve alta kullanici bilgileriniz babanizin adi soyadi vs seklinde doldurup zarfa koyduktan sonra babanizin yaninda bu gelmis diyp faturaymis gibi acin ve biriniz okusun bakalim ne yapacak ayrica cep telefonuna bir hat alip o numaradan sayin babanizin adi ve soyadi telefon gorusmeleriniz ve mesajlasmalriniz kayit altinda tutulmaktadir lutfen uygunsuz gorusme ve smslerden kacinin diye yazin vr altina operatorun adini musteri hizmetleri yazin kndisi okuyamazsa size okutur okuyun

Nasıl tutuşur ama :KK53:. Devamı halinde hakkınızda cezai işlem uygulanacaktır diye ekleyeceksin birde.

bugun netten yapıyor ama emin ol geçmişte de farklı şekillerde yapmıştır. karşı komşuyla flörtlestıgını sadece sen gormuyorsun ki. annen de farkındadır. söylemen de hiç bi işe yaramaz. görmezden gel sende hayatına bak. bu konunun çözümü sende degıl maalesef.

Bundan yıllar önce annem, babamın kendisini aldattığından şüpheleniyordu. Bana ısrarlar gmail vb hesaplarını kırmam için ricada bulundu. Ben de tesadüfen denediğim şifrelerle kırdım.
Birşey çıkacağını sanmıyordum ama kısa bir araştırmadan sonra ikimiz de oturduğumuz yerde kalakaldık. İşin boyutu ve niteliği annemin de benim de tahmin edebileceğimizden çok daha ileriydi.
Annem bilgisayardan print alıp babamın suratına fırlattı. Bir haftaya kalmadan babam evden taşındı. Yıllar sonra boşandılar.
Annem biriyle beraber şimdi. Beraber olduğu kişi bizimle görüşmesini pek istemiyor. Torunlarını yılda bir kez filan görüyor, aynı ilde oturmamıza rağmen...
Babama gelince.... Yıllarca süründü durdu. Doğru düzgün bir hayatı olmadı, resmen batağa saplanmış gibiydi, yıllarca birbirimizden hiç haber almadan yaşadık. Sonra ben evlenirken bir şekilde tekrar hayatımıza girdi. Gitti hiç habersiz tanımadığımız biriyle evlendi. Kadını ve çocuklarını da mallarımıza ortak etmiş oldu.
Herkes hayatına baktı, olan bize oldu. İnanın bazen en iyisi ne olursa olsun anne-babanın boşanmaması, güvenin bana...

lütfen bana darılma ama söylemeden gecemeyecegim, annen aldatılma karşısında sergilediği gururlu tavrı evlatlarını görmek için sergileyememiş maalesef. Sin onun için babanızdan vazgeçmişsiniz ama o bir erkek için sizden vazgeçmiş. Allah yardımcınız olsun.

Annen bunlari gormuyor mu saniyorsun sen? Senin 7 8 senedir bildiklerini annen en az 25 senedir yasiyor ve bir sey yapamiyor. Babanin pesini birak annene de hicbir sey soyleme. He yarin obur gun parani kazanirsin ayri eve cikarsin anne geliyorsan benle gel dersin. Yok gelmezse yine kendi secimi. Kendini hasta etmissin babanin kadin duskunluguyle. Sana da yazik degil mi. Annen bunlara katlaniyor gormezden geliyor. Sen de oyle davran.

aynen ya anne belli ki her şeyi sineye çekiyor farkında kadıncagız , sende çok kurcalama , annenin haberi yok mu sanıyorsun? boşayacak olsa çoktan kapı önüne koymuştu babanı ama yapamaz neden herhangi bir geçim kaynagı varmı , yok nereye gidecek nasıl geçinicek ? sen çalış para kazanda anneni yanına al diycem de hiç sanmıyorum evlenir gidersin kadıncagız yine senın begenmediğin babanın eline kalır .

lütfen bana darılma ama söylemeden gecemeyecegim, annen aldatılma karşısında sergilediği gururlu tavrı evlatlarını görmek için sergileyememiş maalesef. Sin onun için babanızdan vazgeçmişsiniz ama o bir erkek için sizden vazgeçmiş. Allah yardımcınız olsun.

Tespitin çok doğru....Fakat hayatın binbir yüzü var, şimdi burada anlatamayacağım kadar uzun....
Bazen hiç ummadığınız şeyler başınıza gelebilir ve sonuçları tahminlerinizden çok farklı olabilir.
O yıllarda ikisinin ayrılmasının en ateşli savunucusuydum, böyle olacağını bilseydim; ayrı yaşasınlar ama boşanmasınlar bile derdim belki bilmiyorum.

Hayat siz planlar yapar, hayal kurarken, başınıza gelenlerdir neticede...
Bunun için kendi tecrübemi paylaşmak istedim.

annen ayrilmayacaksa soyleyip kadini iyice uzmenin anlami yok.. babaniz kabul etmez konussaniz da.. haklisin kizim bidaha yapmiycam demez sanirim

Back
X