• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın kadının kurdumuzdur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mervekaranfil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
653
-115
28
27
Askeri lojmanda yaşıyorum bilirsiniz asker hanımları toplanıyoruz bazen cuma günü arada bende aralarına katılıyorum çünkü kimsem yok canım sıkılıyor ben normalde kıyafetime şalıma vs dikkat ederim yani güzel giyinirim bazı hanımlar beni baştan Asagı süzüyor bende farkına vardım geçen herkes burun ameliyatından bahsetti bana da ameliyat oldun kesin dediler böyle burun olamaz dediler hayır dedim biiiri de gözünü devirdi böyle çok komik değil mi gülesim geldi açıkçası kilo konusu açılınca bana da sordu bir hanım zaten. Benle yarış içinde kilomu soruyor beni baştan aşağı süzüyor anlamadım bende tepki vermiyorum 🤷‍♀️

Askeri lojmanda yaşıyorum bilirsiniz asker hanımları toplanıyoruz bazen cuma günü arada bende aralarına katılıyorum çünkü kimsem yok canım sıkılıyor ben normalde kıyafetime şalıma vs dikkat ederim yani güzel giyinirim bazı hanımlar beni baştan Asagı süzüyor bende farkına vardım geçen herkes burun ameliyatından bahsetti bana da ameliyat oldun kesin dediler böyle burun olamaz dediler hayır dedim biiiri de gözünü devirdi böyle çok komik değil mi gülesim geldi açıkçası kilo konusu açılınca bana da sordu bir hanım zaten. Benle yarış içinde kilomu soruyor beni baştan aşağı süzüyor anlamadım bende tepki vermiyorum 🤷‍♀️
İş bul iş.

İçinize sinmeyen bu tür dedikoducu ve haset insanlarla arkadaşlık, komşuculuk yapmayın. En tahammül edemediğim insan tipleri, çok boş geliyorlar kusura bakmayın. Sürekli birilerini süzüp dış görünüşü ile ilgili tezlerde bulunup karşı tarafın söylediğine inanmamaları vs. Siz nasıl bu tür insanlarla oturup muhabbet etmeye tahammül ediyorsunuz ki? Geçmişte de kendimi beğenmiyorum diye bir konu açmışsınız bu kişilerin etkisinde mi kalıyorsunuz yoksa siz mi bu konulara takıntılısınız onu da anlayamadım.

Aman tanrım ne büyük dertler. Kıskanılmak çok zor olsa gerek. İnsanın dünyası kararır, hayatı biter, yataklara falan düşer allah muhafaza. Allah yardımcın olsun karşim

İçinize sinmeyen bu tür dedikoducu ve haset insanlarla arkadaşlık, komşuculuk yapmayın. En tahammül edemediğim insan tipleri, çok boş geliyorlar kusura bakmayın. Sürekli birilerini süzüp dış görünüşü ile ilgili tezlerde bulunup karşı tarafın söylediğine inanmamaları vs. Siz nasıl bu tür insanlarla oturup muhabbet etmeye tahammül ediyorsunuz ki? Geçmişte de kendimi beğenmiyorum diye bir konu açmışsınız bu kişilerin etkisinde mi kalıyorsunuz yoksa siz mi bu konulara takıntılısınız onu da anlayamadım.
Çok haklısınız

Siz sitedeki kadınlara da sürekli beni kıskanıyosunuz diyosunuz. Tüm dünyanın sizi kıskandığını düşünmeyi ne zaman bırakırsınız acaba? Allah şifa versin
Ama kıskanılmayacak gibi değil ki? Güzelliğinin yanına Venezuela güzeli bile yaklaşamaz. O gözler, o fındık burun, o kaşlar… Muhteşem. Asker kocayı da kapmış, sen bulabildin mi asker koca? Yani konu sahibi kıskanılmasın da ben mi kıskanılayım?

Sizi anlıyorum ama neden sizi eleştiren insanlarla ısrarla bir araya geliyorsunuz ?Aile apartmanı olsa mesafe koyması zor olur diyeceğim de bu insanlar ne çok yakınınız ne de görüşmek zorundasınız.Mesafenizi koyun siz onları susturmasını bilmedikçe onlar hep konuşacak.

Ya enerjinizi tüketmeyip farklı uğraşlar bulacaksınız kendinize ya da onlar size bir şey mi sordu siz cevap vermeden onların fiziğiyle hayatıyla illgili şakayla karışık eleştiriler yapın.O zaman neye uğradıklarını şaşırırlar bir daha sorarken iki kez düşünürler. :KK45:Ben öyle yapıyorum hayatımla ilgili gereksiz soru soran olursa, ki çok şükür pek yok öyle insan.Asıl sen kendinden haber ver diye gülerek soru topuna tutuyorum.

Canım sıkılıyor nedir ya, bir dil öğrenin, hobi edinin,spor yapın yapacak onca şey varken , evde bu tip insanlarla oturup kalkıp ne konuşmalarını bekliyorsunuz ki , alt tarafı bir şal bir kıyafete bu kadar kafa yorup beni kıskanıyorlar ,kadın kadının kurdudur falanlar sizin de onlarla aynı çizgi içinde olduğunuzu gösteriyor.

Ama kıskanılmayacak gibi değil ki? Güzelliğinin yanına Venezuela güzeli bile yaklaşamaz. O gözler, o fındık burun, o kaşlar… Muhteşem. Asker kocayı da kapmış, sen bulabildin mi asker koca? Yani konu sahibi kıskanılmasın da ben mi kıskanılayım?
🫠

IMG_8033.jpeg

En güzel sizsiniz en güzel siz giyiniyorsunuz burnunuz da en güzel.. nasıl böyle iyi mi

Ya ben anlamadım başka konuda güzel kadınsınız bence profilinizi kaldırın vs . dedim nezaketli olmak istedim eski konularını vs. bilmiyordum ama bir yandan da konuşulmak istiyor bence konu sahibi.Yoksa neden kendini koyupta böyle eleştirilmek ister gibi konular açar ki güzellik zaten göreceli ben beğenirim başkası beğenmez.

Kendini ortaya koyup beni konuşun der gibi yapıyor, konu açıyor.Reelde de böyle ortamlardan vazgeçmiyormuş zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back