- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #1.361
selam arkadaslarnasılsınızzzopuyorumnanaktan ben en son carsamba gunu gıtmıstım yaa kontrolee doktor herseyy normal dedıı suanda dogal yollardan halletmeye calısıoruz daha erken dedııı bende bekıyorumm melegımınn gelecegıı zamanıı...:Saruboceq:
selam arkadaslarnasılsınızzzopuyorumnanaktan ben en son carsamba gunu gıtmıstım yaa kontrolee doktor herseyy normal dedıı suanda dogal yollardan halletmeye calısıoruz daha erken dedııı bende bekıyorumm melegımınn gelecegıı zamanıı...:Saruboceq:
herkeze günaydın,yetercim erkencisin bugün,nerde acaba bu topiğin kızları,ademle hatice,pervin,aşkaşk,herkez tatilde snaırım.
günaydın canım evet ya kimseler yok
topik çok sesiz
bende yarın gideceğim evde pc yok giremem artık
yetercim sen tedaviye gene adana ya mı gitcen,mersinde gözde tüp bebek var,hem daha yakın,git gel zorlanmassın,yoksa beğenmedin mi orayı?dr vardı gülay özdemir,ben çok beğeniyodum,iyi bi dr du canım,gittin mi hiç?
günaydın kızlar sanırım sıcaklardan dolayı herkes tatilde çok güzel ama ben tatil yapamayanlardanım tedavide olduğum için hiç bir yere gidemeyenlerdenimklava:bu yüzden de öfkeliyim rabbim bu sene de beni böyle sınadı sanırım
zemuszemus gunaydın kızlar sızınle bırlıkte olmak gercekten cok guzel moraloluyosunuz bana ınsallh hepımız aynı anda hamılee kalırız bu ayyy ne guzel olur amazemuszemusb ınsallhhhh:Saruboceq:
canım men adada devam edeceğim dr um ve personelden menunum
evet mersine gittim (be tarsutayım tarsus mersin adana nın tam ortasına iki has aynı uzaklıktayız ) orada kaan beyle görüştüm bana genetik test yaptıralım size dedi bende tamam dedim sizinelkide hiç çocuğunuz olmz dedi bende bende yumurta eşimdede sperm var bu nasıl bir mantuk nasl bir yaklaşım şekli fana dedim sonrada çıkıp geldim
şimidi dr değişmiş ama soğuk geliyor orası bana
zemuszemus gunaydın kızlar sızınle bırlıkte olmak gercekten cok guzel moraloluyosunuz bana ınsallh hepımız aynı anda hamılee kalırız bu ayyy ne guzel olur amazemuszemusb ınsallhhhh:Saruboceq:
günaydın kızlar sanırım sıcaklardan dolayı herkes tatilde çok güzel ama ben tatil yapamayanlardanım tedavide olduğum için hiç bir yere gidemeyenlerdenimklava:bu yüzden de öfkeliyim rabbim bu sene de beni böyle sınadı sanırım
hihoyyyt selamkızlar benım adet gunum normalde 11_15 arası ama ben duphastonla adet olabılıyorum önceden cok duzenlıydı adetlerımm ama evlendıkten sonra bozuldu bakalımm ne olucakk ben duphastonu kullanmadısgım zaman 1 ay adet olmadıgımıı bılırımmmafoldumben ama doktor bu ay vermedıı asılama yapım dedımmonada yanasmadıı ama bu ayda olamssaa tup bebek merkesıne gıdecez gercı esım dahaa sperm testı yaptırmadııı yaaa ınsallh sorun cıkmaz ama içimde hepguzel bı hıs var suna gercekten ınanıyorumm allhımbızede bu muhtesemm duyguyu tattıracakkk:Saruboceq: kızlar bıde topıgı acan sudenazz hamıle kaldımıı ? ınsallh kalmıstırr bızı tanıstırdıı ona cok sey borcluyuzz ılk sayfadakı hamılee lıstesıı guncelmıı yani??:lepi:
hadi yaaa,böyle bişeyi nasıl der ki,ben geçen gittim tüp bebek seminerine,dr herkezin her an doğal olarak hamile kalma ihtimali var,bunu sakın unutmayın dedi,ben anlamıyorum bazı dr ları.
Tarsus taysan yakın olur,ben merkezdesin sanıyodum,bende geçen seneye kadar,yani iki sene mersin deydim,bende ilçedeydim tabide,ondan biliyorum dr u,ben gelirken yeni geçmişti gözdeye,önceden torostaydı zaten.dr çok önemlii, ben beğenmediğimi değiştiriyorum,zaten moralim bozuk oluyo,bide paramla,onların asık suratlarını,karamsarlıklarını,soğukluklarını çekemem.
hayırdır kuzecim,galiba banada öfkelisin,ben açıklamamı yaptım ama demekki geçmedi genede kızgınlığın.
canım tedaviyin sonu güzel olsun
sıck falan hiç önemli değil
bebişi sever unutursun bu zor günleri
inşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?