- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
benimde rahimağzında yara var nerdeyse 5 selik ama birtedavi vermediler doktorum transfer günü gördü senin yaran varmış dedi başkada birsey demedi çocuk olmadığı için yakmıyorlar bende bitkisel kullanıyorum geçmez ama neyapaym
slm kızlar yaşım 28 4yıldır uğraşıyoruz ama bebişimiz olmuyo bu yıl öğrendik fsh yüksekmiş yumurta kalitesi hiç yok hatta yumurta bile yok 2 aşılama 2 tüp bebek demesi başarısız tüp bebek demeyelim aslında yumurta toplama işlemi yapıldı ama yumurtalar çok kötü olduğundan transfer yapılamadı şimdi dhea kullanıyorum bide incir kürü allah hepimizin sesini duysun yardımcımız olsun
:sinifsinif:
ben kuze bir yıl önce başladım siteye durumum seninle aynı gibi bende yumurtalık takibindeyim 7 ay oldu hala sağlam bir yumurta elde edemedik doktorum kendiliğinden gelişmesini istiyor ama bir türlü 18mm ye ulaşamıyoruz soğan kürü, incir kürü, hayıt tohumu bir ara aslan pençesi içtim ilaç kullanmıyorum sürekli doktordayım her seferde üzülüyorum, benim yumurtalar birden kesildi üstelik hem de doktorumun umursamazlığından daha yolun başındaymışım desem yeriymiş. seni okuduktan sonra şimdiden bu kadar üzülürsem o toplanacak yumurtanın başına gelecekler de varmış ama yinede bir umut dünyasındayız derdi veren ALLAH dermanımızı da verir inşallah :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?