- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
bu topik cok sessiz kalmis kizlar,nasilsiniz??
sehercim tebrik ederim,saglikla kucagina alirsin bebegini insallah...
bende takibe basladim ama acaba sogan kürü yapsammi diyorum,bir defa denedim mide agrisindan devam edemedim..zorlasamda kendimi denesemmi acaba bilemiyorum
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (8 mart kadınlar gününde yasaya karşı mail atalım..herkes buraya...)HERKSEİ DESTE İÇİN BEKLİYRUZ
slm bayanlar ben laila18 eşim 32 ben 25 yaşındayım.1,5 yıllık evliyim.6.ayımızda dr gitmeye başladık.yumurtalarım çok yavaş geç büyüyorlar.son 3 aydır klomen kullanıyorum geçen ay çatlatma iğnesi oldum ama olmadı,bu ay tekrar klomen e başladım ve ayrıca incir kürünü uyguluyorum.dr rum göbekten iğne vericem dedi.sigara ve alkol kullanmıyorum.herkese bol şanslar.
selam arkadaşlar bende aranızda yeniyim iğne tedavisi görüyorum doktorum 1 tane çatlamış sağlıklı yumurtan var dedi sizce hamile kalma şansım nekadardır adetime daha 15 gün var beklemek beni öldürüyo yardım lütfeeeeen:a015:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim yaşım 40 ancak çocuğum yok napmak lazım bilmiyorum artık gitmediğim dr kalmadı sorunda yok!!!
slm ark ben klomen tedavisi görüyordum bugün adetin 3. günü dr gittim sağ tarafta 3 sol tarafta 1 tane yumurtam oluşmuş ve bana ovitrella isminde 1 iğne verdi bugün akşam yaptırmamı söledi aöa yumurtaların boyutunu bilmiyorum bu iğneyi kullanan var mı etkisi nasıl birde bu iğneyi verdiğine göre yumurtalar istenilen boyuta gelmişmidir??? cevap verirseniz çok sevinirim .
sihirli inşallah dualarımız kabul olur.allah yardımcımız olsun zor işlercnm hayırlısı..bende dün yumurta takibi ile yumurtalarımın çatladıgını ögrendim inşallah allah yardımcımız olur ve bebeklerimize tez zmznda kovuşuruz.eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?