- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
allah tamamını edırsın cnm çök sevındım darısı bızım bASIMIZDA nrd yaptırdın cnm:kızlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
değerim 112.45:teytey::teytey:
yani
ben
hamiiiiillllllleeeeeeeyyyyyyiiiiiimmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq:
Allahıma binlerce kez şükürler olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah ayağımı sürtmüş olurum da arkamdam sizlerde gelirsiniz:Saruboceq::Saruboceq:
Rabbim banada hayırlısıyla tamamlamak nasip eder inşallah:Saruboceq:
2 gün sonra katlanıp katlanmadığına bakıcaz
Çok sevindim Vuslat opuyorumnanaktan Bizlere de dua et.. Sen bu forumun ilk hamişisin inşallah.. :lepi:
allah tamamını edırsın cnm çök sevındım darısı bızım bASIMIZDA nrd yaptırdın cnm
amin canım inşallah kazasız belasız tamamlarız inşallah darısı hepinizin başına
ben çevre tüp bebekte yaptırdım
:kızlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yani
ben
inşallah ayağımı sürtmüş olurum da arkamdam sizlerde gelirsiniz:Saruboceq::Saruboceq:
canım geçmiş olsun...ne ameliyatı oldun?
bu arada yeni tarihin nedir? a.s.
vuslat2008 canım hayırlı olsun darısı tüm bebiş isteyen arakadaşlarımıza.inş. sağlıkla hamileliğin sonuçlanır.ve sağlıklı bir bebiş dünyaya getirirsin.allah kavuştırsun bebeğine canım.
bu arada neler yaptın cnım.bitkisel çaylar kullandınmı vitamin olarak neler içtin yazar mısın canım bizede bilgi olsun
vuslat2008 cnm hayırlı olsun inşallah Rabbim kucağınada almayı nasip eder...
canm benim tebrik ederim allah tamamına erdirsin.darısı hepimizin başına inşallahh....opuyorumnanaktan
cnm gerı sayım başladı 3 tane transfer edıldı sonucu beklıyecagız destegınıze cok tsk erım
Yaa hiç hamile kalan olmadı mı bu forumdan. CADIARZU Yeni bir forum olduğu için galiba. İnşallah listedeki herkes hamiş kalır. Benim yarın ilacım bitiyor, dr. 1 hafta içinde adet olmazsan ya hamişsin ya da kist oluşmuştur dedi. Bakalım bekleyeceğiz. :Saruboceq:
:kızlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yani
ben
sagol cnm laproskopi olmuştum tüp için bıde adetlerım hep erken oluyor yaa o yuzden bır tarıh veremıcem banada hep süpriz yapıyor:)) bıde bu ay hayıt tohumu ve bal tarçın çörek otunu kullanıyorum herhalde ii geldı daha adet olmadım inş zamanında olurum ....
senin sadece tarihini sildim..istersen yeni tarih verebilirsin..umudunu yitirme...durmak yok yola devam...bi gün zafer bizim olacak :hooray: :hooray:vuslat tebrikler sudenaz beni listeden sil malesef olmadı
son 8 gun
hmmm....anladım canım..bende 6 ay önce laparoskopi oldum...o zamandan beri benimde sık sık adet günlerim sapıttı..en son 15 günlük gecikme sonrası oldum ama ben yinede hep tarih olarak eskiden olduğum gibi hesaplıyorum...inşallah karışımların faydasını görürsün canım..
senin sadece tarihini sildim..istersen yeni tarih verebilirsin..umudunu yitirme...durmak yok yola devam...bi gün zafer bizim olacak :hooray: :hooray:
canım heyecanla sendende güzel haberler bekliyoruz
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
heyoooooo heyoooooo
çok mutlu oldum canım...:teytey::teytey:
TEBRİK EDERİMMMMMM
rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasib eder inşallah..kendine çok dikkat et..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?